Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
clatronic dvd 593
clatronic dvd 593
Ha garanciális, akkor vidd vissza abba boltba,
ahol vetted.
biztos segítenek.
üdv Little
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
clatronic dvd 593
Aztán meg ti síránkoztok, hogy miért nincs több lány a fórumon...
EZÉ' BAEG!
clatronic dvd 593
tenyleg
mit szeretnel kiolvasni a manualbol?
melyik gombot kell megnyomni ha elromlott a keszulek?
o v e r p o w e r e d
clatronic dvd 593
Szaisztok !
van egy Clatronic dvd 593 as dvd lejátszóm . elromlott , még be sem tudom kapcsolni . teljesen sötét . a user manual om viszont elkeveredett , nem tud egyet valaki küldeni nekem ???
előre is köszi ....
bettina
höh, aho mán akkor nem kell úser manuál ahoz már csak kalapács kell...
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
clatronic dvd 593
Szaisztok !
van egy Clatronic dvd 593 as dvd lejátszóm . elromlott , még be sem tudom kapcsolni . teljesen sötét . a user manual om viszont elkeveredett , nem tud egyet valaki küldeni nekem ???
előre is köszi ....
bettina