Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD írás nem megy

Vendég

DVD írás nem megy

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát nem lettem okosabb.

Az IDE kábel tipusa beleszólhat?

petyka2
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

DVD írás nem megy

Hozzászólás Szerző: petyka2 »

A típushibán kívül azért még lehet szoftver illetve hardver hibát is keresni.Ellenőrizd le, hogy az IDE kábel nem sérült-e vagy megfelelően van-e csatlakoztatva.
A különböző CD/DVD író szoftverek könnyen összeakadhatnak. Ellenőrizd le, hogy van-e valamiylen ütközés.

Próbálkozni lehet,de csak a söralátétgyártás fog folytatodni.Saját tapasztalat,hogy az dvdrw-t szépen megírja még ilyen állapotban is,cdr-rw-is,és olvasásra is kitünő-csak az egyszer irható dvd írását kell kerülni...

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVD írás nem megy

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

A típushibán kívül azért még lehet szoftver illetve hardver hibát is keresni.
Ellenőrizd le, hogy az IDE kábel nem sérült-e vagy megfelelően van-e csatlakoztatva.
A különböző CD/DVD író szoftverek könnyen összeakadhatnak. Ellenőrizd le, hogy van-e valamiylen ütközés.

petyka2
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

DVD írás nem megy

Hozzászólás Szerző: petyka2 »

Egy LG dvd íróm van.De mióta újra telepitettem a gépem,nem hajlandó írni.Sem Philips,sem Arita márkáju lemezeket.A BIOS ATA 33-nak ismeri föl a csatlakozását.Kipróbáltam több féle író programot,de mindegyik hibaüzenettel leáll 1%-nál.Mi lehet a gond?Segítsetek!Előőre is köszönöm.

focus&write error? Ez a készülék sajátja,vegyél másikat...

pazzo
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

DVD írás nem megy

Hozzászólás Szerző: pazzo »

Egy LG dvd íróm van.De mióta újra telepitettem a gépem,nem hajlandó írni.Sem Philips,sem Arita márkáju lemezeket.A BIOS ATA 33-nak ismeri föl a csatlakozását.Kipróbáltam több féle író programot,de mindegyik hibaüzenettel leáll 1%-nál.Mi lehet a gond?Segítsetek!
Előőre is köszönöm.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”