Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo DVD lejátszók
Onkyo DVD lejátszók
Ezek után kíváncsi vagyok, hogy Gabesy milyen lemezekkel próbálta ki a játékosát.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Onkyo DVD lejátszók
Üdv mindenkinek!
Rá szeretném bírni az Onkyo DV-S535-ös lejátszómat arra, :kiraly: hogy írt lemezekt olvasson, de sajna nem igazán akraja. ha jól tudom ez a típus alapban nem tudja kezelni ezt a formátumot.
A kérdésem az lenne: létezik-e valahol firmaware frissítés erre a típusra? Ha valaki tud valamit, kérem írjon!
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ilyen cuccom van itthon.
Ami biztos Pioneer DVR-107-es DVD-íróval írtam DVD-R korongra videókat,
Típus------------------------------------ írási sebesség
Verbatim DVD-R 4X -------------------- 4X
Verbatim DVD-R 4X -------------------- 8X
Verbatim DVD-R 8x -------------------- 4X
Verbatim DVD-R 8x -------------------- 8X
Mindegyik elindul és gyönyörűen olvassa.
DE szerintem minden tisztességesen megírt DVD-R-t
(Csak a DVD-R-t! Ezeket gyárilag NEM : DVD-RW, DVD+R, DVD+RW)
olvassa (gyári szoftverrel, buhera nélkül)
A más gagyi márkájú DVD-R-ek is mennek (ezeknél feltűnően hangos a mechanika), lemezhibákra érzékeny.
Találkoztam egy 1X vagy 2X-en megírt DVD+R-el olvasta,
de nem lehetett fejezetet váltani, belelpörgetni. (kép megfagy, hang továbbmegy)
Szerintem a DVD+R és a DVD+R DL korongokat DVD-Rom Book-Type-al
kellene megírni (még nem próbáltam, nincs még ilyen íróm)
A DVD+R-nél 10 mp után kiírja, hogy DVD, aztán disc errorral leáll.
De a fenti lehet megoldás a saját lemezek megírására.
Úgy egyébként meg kellene keresni egy műszerész-gurut, aki
bevállalná a chipezést (ha meg lehet csinálni, lásd Sony Playstation)
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
- balinyo
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Onkyo DVD lejátszók
Egy próbát megér a princo cd-r... Nekem egy régi QS-es Sony DVD lejátszóm volt, ami még abban a korszakban készült, amikor a Sony szándékosan nem támogatta a cd-r-t. És tényleg nem ment rajta semmilyen írott lemez, kivétel a "minőségi" princo cd-k
A Prico lemezek sem egyfajta minőségűek, sőt minden író másképp tudja megírni a különböző Princo lemezeket is. Ki lehet fogni jót is, jó íróval megírni és nem lesz vele gond a legtöbb lejátszóban. Nekem is van ilyen lemezem, de sok Princot el is kellett dobnom. Szóval a "márkanév" önmagában még nem jelent semmit.
Ebben teljesen igazad van, különösen a DVD-k esetében. Nagyon nem járta, utána, mivel nem hogy válogatni nem tudtam a princo cd-k között, hanem 1 hónapi utánajárással sikerült végül vennem egy nagykerből, és azok jók voltak. Lehet, hogy már nem is lehet kapni nálunk.
Onkyo DVD lejátszók
Egy próbát megér a princo cd-r... Nekem egy régi QS-es Sony DVD lejátszóm volt, ami még abban a korszakban készült, amikor a Sony szándékosan nem támogatta a cd-r-t. És tényleg nem ment rajta semmilyen írott lemez, kivétel a "minőségi" princo cd-k
A Prico lemezek sem egyfajta minőségűek, sőt minden író másképp tudja megírni a különböző Princo lemezeket is. Ki lehet fogni jót is, jó íróval megírni és nem lesz vele gond a legtöbb lejátszóban. Nekem is van ilyen lemezem, de sok Princot el is kellett dobnom. Szóval a "márkanév" önmagában még nem jelent semmit.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
- balinyo
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Onkyo DVD lejátszók
Onkyo DVD lejátszók
Illetve akarom "mondani" az írt CD-R, CD-RW lemezeket.
Bocs az előbbi hibáért.
Onkyo DVD lejátszók
Ha pontatlon is a topic címe, az kicsit akkor is furcsa, hogy egy asztali DVD lejátszó nem tuda lejátszani az írt DVD-ket.
Nem?
Csak azt szeretném megtudni, hogy létezik valami firmware frissítés erre a tipusra. Azt már megtaláltam, hogy hogy lehet megnézni a versio számot, de hogy csreélni lehet-e, és ha lehet mit javít, azt nem.
Ebben kérem mindenkinek a segítséget. Ha tud.
Onkyo DVD lejátszók
- erdekes a topic-cimed, mert ez a lejatszo nem duja azt amire hasznalni szeretned.. akkor ez miert is hiba? Ismerem jol nekem is ilyenem van
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Onkyo DVD lejátszók
Sajnos azt sem játsza le. (CD-R, CD-RW)
Onkyo DVD lejátszók
Gondolom CD lemezről van szó. Egyet tudok javasolni: újraírható lemezzel próbálkozz!
gordon314.fw.hu
Onkyo DVD lejátszók
Üdv mindenkinek!
Rá szeretném bírni az Onkyo DV-S535-ös lejátszómat arra, hogy írt lemezekt olvasson, de sajna nem igazán akraja. ha jól tudom ez a típus alapban nem tudja kezelni ezt a formátumot.
A kérdésem az lenne: létezik-e valahol firmaware frissítés erre a típusra? Ha valaki tud valamit, kérem írjon!
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.