Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ORION DVDR-9000
ORION DVDR-9000
Én most gondolkodok egy ilyen felvevőn..tapasztalatok érdekelnének.előre is köszi.
ORION DVDR-9000
Hogyan lehetne az orion 9000-t rábírni arra hogy dvd-rw lemezre is írjon?PLS Help!THX
-
Vendég
ORION DVDR-9000
na szétszedtem nincs bene kiépitve a hdd-nek az ide csatlakozoja! a dvd iro egy Benq markaju szenny majd belerakok masikat hatha azzal ir minuszosra is! rakotottem a dvd ironak az idejére egy winyot de nem ment vele pedig elviekben mehetett volna vele! sajnos az ide érintkezo nincs beforrasztva de meg se probálom potolni mert vszinu h többrétegü a lap- valaki valmi?
-
Vendég
ORION DVDR-9000
jó lenne ha valaki akinek nem szamit vagy már szét volt szedve az megmondana h van-e benne hely!
-
Vendég
ORION DVDR-9000
Tudom h a HDD az mit jelent és amelyik dvd iro tud felvenni vinyora az hdd-vel van szerelve. És mivel a kijelzon van egy olyan h "HDD" ezért gondolom van hely benne egy hdd-nek!
Én is kb. egy hónapja vettem ORION DVDR-9000-est. Azóta láttam TESCO-ban külsőre ugyanezt HYUNDAI felirattal, de 20eFt-tal drágábban 80GB HDD-vel, ebből gondolom, hogy a feltevésed igaz lehet, kell benne HDD csatlakozásnak lenni!
-
Vendég
ORION DVDR-9000
viszont most csinalt egy olyat h este neztem az egyik felvételt elaludtam , lehet h rafekudtem valamire, viszont reggelre tök üres lett a lemez! 1x csinalt ilyet pedig maskor is volt benne lemez!
-
Vendég
ORION DVDR-9000
Tudom h a HDD az mit jelent és amelyik dvd iro tud felvenni vinyora az hdd-vel van szerelve. És mivel a kijelzon van egy olyan h "HDD" ezért gondolom van hely benne egy hdd-nek!
ORION DVDR-9000
Na én vettem egy ilyen készüléket semmi bajom nincs vele 25ropiért! Rendesen vesz felnekem nem kapcsolja be a tv-t ugyan de amikor megy a tv és bekacsolom a készüléket akkor átvált av-re de ez még mindig jobb mint az elozo dvd-lejatszom mert az ha standby-ban volt akkor is ezt csinalta! De ha nagyon zavar a dolog vegyel egy scart rca atlakitot dugd a scartot a tv-be a rcakat meg a dvd-be és nem leszs gondold a bekcsapcsolással! viszont van a kijelzőn van egy olyan felirat h hdd! ugyhogy gondolkodom rajta h szétszedjem és megnezzem hatha van hdd csatlakozo!
A hdd az hard disc drive, szó szerint merevlemezes meghajtó, 'magyarul' winyó.
Ne keverd össze a HDMI-vel (meg mással se)!
Egyébként gratulálok az új szerzeményhez, használd egészséggel!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
ORION DVDR-9000
Na én vettem egy ilyen készüléket semmi bajom nincs vele 25ropiért! Rendesen vesz fel
nekem nem kapcsolja be a tv-t ugyan de amikor megy a tv és bekacsolom a készüléket akkor átvált av-re de ez még mindig jobb mint az elozo dvd-lejatszom mert az ha standby-ban volt akkor is ezt csinalta! De ha nagyon zavar a dolog vegyel egy scart rca atlakitot dugd a scartot a tv-be a rcakat meg a dvd-be és nem leszs gondold a bekcsapcsolással! viszont van a kijelzőn van egy olyan felirat h hdd! ugyhogy gondolkodom rajta h szétszedjem és megnezzem hatha van hdd csatlakozo!
ORION DVDR-9000
Sziasztok!Én is beneveztem egy ilyen szerkezetre és egy-két dologban kérnék egítséget, javaslatot. A használati útmutató tényleg nem segít semmit. A tv csatornák beállítása rendben, felvétel működik. Külső eszköz (videómagnó, DV kamera) csatlakoztatásához kérnék segítséget.
kösz.
bicmo
Milyen csatlakozók vannak a hátulján?
ORION DVDR-9000
Sziasztok!
Én is beneveztem egy ilyen szerkezetre és egy-két dologban kérnék egítséget, javaslatot. A használati útmutató tényleg nem segít semmit. A tv csatornák beállítása rendben, felvétel működik. Külső eszköz (videómagnó, DV kamera) csatlakoztatásához kérnék segítséget.
kösz.
bicmo
ORION DVDR-9000
Üdv mindenkinek!
Én vettem a metroban egy orion dvdr 9000-et, hibás volt. Visszavittem hoztam másikat, öt napig tökéletes volt, de mostmár még a lemezt sem adja ki, bekapcsolás után lefagy.
Peter
Nálunk is hideg van mostanában.
ORION DVDR-9000
Üdv mindenkinek!
Én vettem a metroban egy orion dvdr 9000-et, hibás volt. Visszavittem hoztam másikat, öt napig tökéletes volt, de mostmár még a lemezt sem adja ki, bekapcsolás után lefagy.
Peter
-
Vendég
ORION DVDR-9000
Szia!
Köszi az infót, ha lesz a jövőhéten még, akkor assszem ráugrom egy ilyenre!
Ha sikerül megvennem, akkor még jelentkezem :-)
Üdv:Tom
ORION DVDR-9000
Ja +r lemezre is tud azért írni!
Ha van kérdésed írjál mailt vagy ide is írhatsz, de nem nézegetem nagyon mostanában!
Szerintem ilyen áron vedd meg !
Aztán legalább nem csak nekem lesz ilyen és végre valakitől én is tudok kérdezni! :-)
ORION DVDR-9000
Hello
Én 39900 ért vettem ezt a dvd írót!
+rw re tud rögzíteni, minden mást lejátszik, kivévr a divx- et és a dvd ram- ot!
Felvétel minőségére nincsen panaszom a hat órás felvételnél már azért látszódik a felvétel minőségén de hát szerintem ez nem csoda!
A menüje és a távirányító szerintem kicsit nehézkes, de nincsen összehasonlítási alapom!
Csinált az elején érdekes dolgokat, amikre nemjöttem rá, hogy milyen beállításoktól múlt el, de most már jó lett!
A leírása az szar, neked kell kitalálni, hogy mi mire való!
Az árát viszont símán megéri, én nem bántam meg, hogy ezt választottam, nem hiszem, hogy egy panasonic 25000-el többért annyit nyujtana!
Igazán a winyós Témára csrélnék, de az meg 100000-es kategória annyira meg nem érdekel.
Video magnó helyett lett véve, mert arra sajnáltam a pénzt már!
És erre tökéletesen jó választás volt!
ORION DVDR-9000
Sziasztok!
Írnátok pár szót a készülékről, főleg a felvétel minősége meg az írható formátumok érdekelnének! Meg persze a használhatósága!
Most láttam igen jó áron a Metró katalógusban, de kicsit gyanús :-)
Szeretném kiváltani a videómagnómat, de semmi extrára nincs szükségem.
Köszi:Tom
ORION DVDR-9000
Megnézem majd!
ORION DVDR-9000
Ja amúgy ez egy 8 éves videoton tv de a típusát nem tudom fejböl!
A régi Vidikben vagy beépített óra van, vagy a teletexten keresztül lehet ébresztést beállítani. Ezek egyikéhez sem kell menü.
ORION DVDR-9000
Ja amúgy ez egy 8 éves videoton tv de a típusát nem tudom fejböl!
ORION DVDR-9000
A TV-nek nincs menüje, szerintem nincsen rajta időzített bekapcsolás, de majd megnézem!
Ha a scart kábelt kikötöm akkor biztos jó lesz, csak mielőtt forrasztgatok azelőtt körbejárom a dolgot, hogy hátha nem kell szétbarnolnom a kábelt!
ORION DVDR-9000
A TV-nek nincs menüje, szerintem nincsen rajta időzített bekapcsolás, de majd megnézem!
Ha a scart kábelt kikötöm akkor biztos jó lesz, csak mielőtt forrasztgatok azelőtt körbejárom a dolgot, hogy hátha nem kell szétbarnolnom a kábelt!
ORION DVDR-9000
Hát ezen egy scart van a TV-n!És ébreszés funkció nincsen a dvd-n, és mindíg máskor kapcsolódik be!
Már szétolvastam a használati utasítást, a menü nem egy bonyolult, már minden menüpontot átnéztem minden mélységben!
De ma reggel is csak bekapcsolta a TV-t! :-)
Kösd már le azt a szerencsétlen kábeleret, aztán nézd meg, mit csinál!
- wolfdesign
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
ORION DVDR-9000
Hát ezen egy scart van a TV-n!És ébreszés funkció nincsen a dvd-n, és mindíg máskor kapcsolódik be!
Már szétolvastam a használati utasítást, a menü nem egy bonyolult, már minden menüpontot átnéztem minden mélységben!
De ma reggel is csak bekapcsolta a TV-t! :-)
Lehet hogy a TV csinálja? Milyen TV-d van (márka, típusszám)? Egyes TV-knél állítható a bekapcsolás és lehet hogy a távvezérlő beállitja a TV-t is nem csak a DVD-t. Nézd át a TV MENÜ-jét is miután beprogramoztad az ORION DVD-R 9000-et!
TV: Panasonic TX-29PM11 DVD-HDD rec: Panasonic DMR-E85 PC DVD: Panasonic LF-D521E VHS: Panasonic NV-HD630 Fotó: Panasonic DMC-TZ1