Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon - 1803
Denon - 1803
40NM-en nincs helyed stereo láncra? bekap6od.gif
Nincs, mert lényegében most dolgozó-, háló- és moziszoba funkcióit is betölti.
Nekem 25 négyzetméteren nincs PÉNZEM külön stereo láncra
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.
Denon - 1803
Nincs, mert lényegében most dolgozó-, háló- és moziszoba funkcióit is betölti.
Denon - 1803
... Amikor az erősítőt vettem, tudtam, hogy nem lesz hely külön sztereo lánc kiépítésére, ...
Denon - 1803
Én nagyon szeretem ezt az erősítőt és meg is vagyok vele elégedve. Amikor az erősítőt vettem, tudtam, hogy nem lesz hely külön sztereo lánc kiépítésére, ezért választottam az 1803-at, mert szvsz zeneibb hangja volt az összes többi vetélytársánál.
Egyébként van neki külön topicja is. KATT!
Köszi, el fogom olvasni a topicot!
Denon - 1803
Én nagyon szeretem ezt az erősítőt és meg is vagyok vele elégedve. Amikor az erősítőt vettem, tudtam, hogy nem lesz hely külön sztereo lánc kiépítésére, ezért választottam az 1803-at, mert szvsz zeneibb hangja volt az összes többi vetélytársánál. Én nagy szobában használom és abszolut bírja és nem kell a potit maxra tekerni, vannak tartalékai.
Egyébként van neki külön topicja is. KATT!
Denon - 1803
Elnézést, biztosan milliószor át lett rágva ez a rádióerősítő, de én új vagyok itt és az itteni beszélgetések után utánnajártam egy két dolognak.
Német ó-ból a hétvégén hoznának 70.000 (280Euro) egy ilyen gépet!
Ezért sürgős lenne megtudnom, mi a véleménye róla azoknak, akik már ismerik?
Köszi!