Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
yamaha 620 banándugó
yamaha 620 banándugó
Nekem a 440-eshez olyan magyar nyelvű volt, hogy egy ábra sem volt benne. Én sem tudtam róla egészen addig, míg az eredetiben meg nem láttam az ábráját.
Én teljesen véletlenül jöttem rá, bár le is írtam akkor ebben a topikban másfél éve:
http://www.dvdcenter.hu/forum/index.php ... c=1666&hl=
Nem kell hozzá semmi, kézzel is lejön. Az első Yamahámnál még én is kifúrtam
a "szűzhártyát".
yamaha 620 banándugó
Nekem a 440-eshez olyan magyar nyelvű volt, hogy egy ábra sem volt benne. Én sem tudtam róla egészen addig, míg az eredetiben meg nem láttam az ábráját.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
yamaha 620 banándugó
Én nem a magyar használatiról beszéltem, hanem a "Biblia vastagságú", több nyelven (köztük angol is) íródottról.
Üdv: Norbi
Ja ja én is. Magyar nyelvű leírásom nincs is.
Nekem minkettQ megvan, a magyar és az eredeti is. A magyar teljesen ugyanazt tartalmazza, mint az angol, semmit nem hagytak ki belQle. viszont a banándugós megoldás az eredetiben sincs benne..
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
yamaha 620 banándugó
Én nem a magyar használatiról beszéltem, hanem a "Biblia vastagságú", több nyelven (köztük angol is) íródottról.
Ja ja én is. Magyar nyelvű leírásom nincs is.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
yamaha 620 banándugó
Enyémben sincs.
Nekem is csak az idegen nyelvűben volt.
Azt itthon ritkán olvassák...
Én szinte naponta szembesülök azzal a gonddal, hogy egy adott termékhez a magyar leírás nem elégséges, mert a legtöbbször a fele sincs benne, vagy olyan antiműszaki melléfordításokkkal, hogy azt sem tudon sírjak vagy nevessek miatta.
A mégszörnyűbb az, hogy én specko nem tudok angolul, csak annyira, hogy egy leírást a cucchoz tudom értelmezni, abból el tudom végezni a szükséges dolgokat. Beszélni nem megy sajna... Aki fordít, az feltételezem tud angolul (most speckó erre szól a példa) de mégis akkora sületlenségek vannak néha.
Legalább megkérdezne egy hozzáértőt...
Azt sem értem, hogy pl. mi alapján hagynak ki a magyar leírásból ilyen olyan apró de fontos dolgokat. A fordító eldönti, hogy itthon nem használnak az emberek banándugót?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
yamaha 620 banándugó
a pionál ax3-ax5 ösnél is csibészesen a banándugó hüvelybe bedugnak egy kis belső dugót. most, okosan ha nem tudod hogy ott van elég nehéz felismerni. na kiszedni még sokkal nehezebb. még szerencse, hogy elég hamar kitalálódott a "csavarj bele egy 3,5 ös lemezcsavart és húzd" megoldás. így ki lehet szedni. más technológiával eléggé időrabló!!! de ez leírva sehol!!!!!!!!!!!!!!
Technics ugyanez volt, de azt körömmel (de nem örömmel ) ki tudtam piszkálni.
yamaha 620 banándugó
a pionál ax3-ax5 ösnél is csibészesen a banándugó hüvelybe bedugnak egy kis belső dugót. most, okosan ha nem tudod hogy ott van elég nehéz felismerni. na kiszedni még sokkal nehezebb. még szerencse, hogy elég hamar kitalálódott a "csavarj bele egy 3,5 ös lemezcsavart és húzd" megoldás. így ki lehet szedni. más technológiával eléggé időrabló!!! de ez leírva sehol!!!!!!!!!!!!!!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
yamaha 620 banándugó
Enyémben sincs.
Azt itthon ritkán olvassák...
Én szinte naponta szembesülök azzal a gonddal, hogy egy adott termékhez a magyar leírás nem elégséges, mert a legtöbbször a fele sincs benne, vagy olyan antiműszaki melléfordításokkkal, hogy azt sem tudon sírjak vagy nevessek miatta.
A mégszörnyűbb az, hogy én specko nem tudok angolul, csak annyira, hogy egy leírást a cucchoz tudom értelmezni, abból el tudom végezni a szükséges dolgokat. Beszélni nem megy sajna... Aki fordít, az feltételezem tud angolul (most speckó erre szól a példa) de mégis akkora sületlenségek vannak néha.
Legalább megkérdezne egy hozzáértőt...
Azt sem értem, hogy pl. mi alapján hagynak ki a magyar leírásból ilyen olyan apró de fontos dolgokat. A fordító eldönti, hogy itthon nem használnak az emberek banándugót?
yamaha 620 banándugó
Enyémben sincs.
yamaha 620 banándugó
Enyémben sincs.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
yamaha 620 banándugó
Nincs benne! (Én nem találtam)Csak a csupaszított kábel csavaros szorítása van benne. A banán dugóra nem tér ki.
Enyémben sincs benne.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
yamaha 620 banándugó
Az ember mindig tanul valamit Már jó pár Yamahát teszteltem, de - tekintve, hogy a tesztkészülék szüzességét nem akartam csavarhúzóval elvenni - mindig a mögémászom-és-becsavargatom módszert alkalmaztam! Ki hitte volna, hogy mindössze pár fodrászkellékkel megmenekülhettem volna e tornaórától
A banándugó aljzatának szabaddá tétele le van írva és le van rajzolva a Yamahák használatijában. Nem ártana belenézni, mielőtt nagyon nekiesünk egy készüléknek!
Én nem emlékeztem ilyenre, ezért megnéztem.
Nincs benne! (Én nem találtam)
Csak a csupaszított kábel csavaros szorítása van benne. A banán dugóra nem tér ki.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
yamaha 620 banándugó
Az ember mindig tanul valamit Már jó pár Yamahát teszteltem, de - tekintve, hogy a tesztkészülék szüzességét nem akartam csavarhúzóval elvenni - mindig a mögémászom-és-becsavargatom módszert alkalmaztam! Ki hitte volna, hogy mindössze pár fodrászkellékkel megmenekülhettem volna e tornaórától
A banándugó aljzatának szabaddá tétele le van írva és le van rajzolva a Yamahák használatijában. Nem ártana belenézni, mielőtt nagyon nekiesünk egy készüléknek!
- Nevermore
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 8
- Kapcsolat:
yamaha 620 banándugó
Audio Hungary Qualiton X200
Jamo Concert 11
Jamo Concert 8SE
Technics SL-1500c
SMSL DP5
Marantz CD 17KI
Jamo Concert 11
Jamo Concert 8SE
Technics SL-1500c
SMSL DP5
Marantz CD 17KI
yamaha 620 banándugó
Egy csavarhúzóval felejtős ugye?
Mármint úgy gondolom, hogy először kipattintom az egyik felét utána a másikat.
Megoldható egy csavarhúzóval is, (de mivel elég nehezen pattan le) a csavarhúzó
feje nagy legyen, mert könnyen bevágódik a műanyagba.
yamaha 620 banándugó
Gandalf,a két csavarhúzós megoldás egyszerűbb, de belül a pöckök így elnyalódnak
(azt csak súgva mondom neked én is így szedtem le ).
A hajcsattot ék alakúra kell reszelni, amikor betolod akkor a pöcköket vagy nevezzük bütyköknek elfeszíti a vájatokból. Csak ennyi.
Hát igazi bűvészmutatványnk tűnik a hajcsatos megoldás. Én azt hiszem maradok a két csavarhúzósnál.
Egy csavarhúzóval felejtős ugye?
Mármint úgy gondolom, hogy először kipattintom az egyik felét utána a másikat.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
yamaha 620 banándugó
Nagyon szépen köszönöm. Mégiscsak jól emlékeztem. Valószínüleg eza normál megoldás. Látszik is, hogy négy bütyök fogja oda az alján és a kupak alatt ott a szorító. A hajcsatos dolgot viszont nem értem. Nem egyszerűbb Kétoldalról egy csavarhúzóval alányulni és úgy lepattintani?
Kösz Tami.
Ahogy mondod
Gandalf,
a két csavarhúzós megoldás egyszerűbb, de belül a pöckök így elnyalódnak
(azt csak súgva mondom neked én is így szedtem le ).
A hajcsattot ék alakúra kell reszelni, amikor betolod akkor a pöcköket vagy nevezzük bütyköknek elfeszíti a vájatokból. Csak ennyi.
yamaha 620 banándugó
- norbi31 grat! , ugye megoldhato humanusabb modon
- de teny, hogy a tervezok is elmehetnenek a....
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
yamaha 620 banándugó
Nagyon szépen köszönöm. Mégiscsak jól emlékeztem. Valószínüleg eza normál megoldás. Látszik is, hogy négy bütyök fogja oda az alján és a kupak alatt ott a szorító. A hajcsatos dolgot viszont nem értem. Nem egyszerűbb Kétoldalról egy csavarhúzóval alányulni és úgy lepattintani?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
yamaha 620 banándugó
Remélem érthető volt az illusztráció.
Nehéz lepattintani (erőből kell), vagy kell hozzá gyártani 4 db lemezkét (pl. hajcsattból átalakít) amit a külső kupak szélén lévő 4 lyukba kell tolni és úgy lehúzni.A kupak belsején van 4 db pöcök.
yamaha 620 banándugó
Az ígért képek!
Hát, ez is egy megoldás.
A célnak mindkettő megfelel.
yamaha 620 banándugó
Ők még szűzek
yamaha 620 banándugó
a levett "kupakok" :
yamaha 620 banándugó
a kívetkező:
yamaha 620 banándugó
Az ígért képek!