Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Olcsó DVD játékos
Olcsó DVD játékos
Te tényleg igazi Panasonic-os ember lehetsz...
Megyek a Panához reklámpénzt kérni!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Olcsó DVD játékos
Ez viszont nem nyomott annyit a latban, hogy Paná-t válasszak. (A Pana 97-esnek sok egyéb fogyatékossága közül a 100 ezer ! Ft-os ára volt a legnagyobb)
Azt azért így nem merném kijelenteni, hogy a feleárú Pio 575 veri a Pana S97-et! Max. akkor, ha feltétlenül szükséged van SACD-re meg DivX-re. Akinek meg digitális videokimenet kell, az rá se néz az 575-re.
Te tényleg igazi Panasonic-os ember lehetsz...
Azt nem mondtam, hogy a Pio575 veri a Pana 97-est, de a kétszeres árból nem egy katagóriára gondolna az ember. Praktikusságot figyelembe véve kiváncsi lennék hány ember szivét dobogtatja meg egy HDMI kimenet vagy inkább az SACD/DivX lejátszás.
Így az 575 igazi "mindentjátszó", de azt hiszem ez már
Eredetileg a legolcsóbb Paná-t akartam dícsérni a klasszikus DVD-TV felállásban.
Üdv
Olcsó DVD játékos
Ez viszont nem nyomott annyit a latban, hogy Paná-t válasszak. (A Pana 97-esnek sok egyéb fogyatékossága közül a 100 ezer ! Ft-os ára volt a legnagyobb)
Azt azért így nem merném kijelenteni, hogy a feleárú Pio 575 veri a Pana S97-et! Max. akkor, ha feltétlenül szükséged van SACD-re meg DivX-re. Akinek meg digitális videokimenet kell, az rá se néz az 575-re.
Olcsó DVD játékos
Nem várok tőle semmi extrát,de azért élvezhető legyen a mozizás.Sony 72 cm tv-n és szintén Sony stereó erősítőn működne.Esetleg tudnál ajánlani valami mást,jobbat ebben az árkategóriában?
Szereted, ha egy szélesvásznú film csak a képernyő középső 1/3 részét tölti ki, a másik 2/3 meg fekete? Jó az, ha a szélesvásznú kép annyira le van kicsinyítve a sorfelbontás rovására, hogy a teljes szélessége beleférjen a 4:3 képernyőbe?
Csak gyári DVD lemezeket fogsz belerakni? Ha igen, akkor ragaszkodj a márkanévhez. Ha valamelyikre nem a válaszod, akkor nézz meg egy Pana S29-et.
Bár nekem Pio 575-öm van és nagyon meg vagyok vele elégedve, azt azért el kell ismerni, hogy a Pana egy dologban verhetelen. Egy cég játékosa sem tud olyan királyúl képformátumot váltogatni mint a panák! Mivel nekem is 4:3-as TV-m van ez a probléma nagyon is zavaró. A Pio-n csak 2x, 4x-es zoom van ami gyakorlatilag semmire sem használható. Ez viszont nem nyomott annyit a latban, hogy Paná-t válasszak. (A Pana 97-esnek sok egyéb fogyatékossága közül a 100 ezer ! Ft-os ára volt a legnagyobb)
Üdv
Olcsó DVD játékos
OFFTOPIC:
Most már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy jutalékot kapsz!
Bárcsak én is ilyen biztos lennék benne!
Sajnos nem, csak kicsit utánanéztem a dolognak és beszéltem olyan emberkékkel, akik nem maximalisták csak jól használható játékost keresnek.
Olcsó DVD játékos
Ha valamelyikre nem a válaszod, akkor nézz meg egy Pana S29-et.
OFFTOPIC:
Most már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy jutalékot kapsz!
Olcsó DVD játékos
Nekem még nem volt problémám semmilyen "nem gyári" lemezzel a Sony játékosommal.
Én meg több helyen is olvastam panaszról, igaz típusfüggő az egész. Az én régi Sony DVD-m is hibátlan volt, de ua. évjárat eggyel kisebb játékosát sokan szidták. Szóval ki kell fogni. De ha biztosra akar menni az ember, akkor Pana vagy Philips, a többi zsákbamacska.
Olcsó DVD játékos
Nekem még nem volt problémám semmilyen "nem gyári" lemezzel a Sony játékosommal.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,
Olcsó DVD játékos
Nem várok tőle semmi extrát,de azért élvezhető legyen a mozizás.Sony 72 cm tv-n és szintén Sony stereó erősítőn működne.Esetleg tudnál ajánlani valami mást,jobbat ebben az árkategóriában?
Szereted, ha egy szélesvásznú film csak a képernyő középső 1/3 részét tölti ki, a másik 2/3 meg fekete? Jó az, ha a szélesvásznú kép annyira le van kicsinyítve a sorfelbontás rovására, hogy a teljes szélessége beleférjen a 4:3 képernyőbe?
Csak gyári DVD lemezeket fogsz belerakni? Ha igen, akkor ragaszkodj a márkanévhez. Ha valamelyikre nem a válaszod, akkor nézz meg egy Pana S29-et.
Olcsó DVD játékos
Sziasztok! Vennék egy Sony DVP NS 32, 20E-ért.Mi a véleményetek róla,mi a tapasztalatotok?
Miért pont ezt választottad és mit vársz el tőle? Milyen megjelenítőd van (tervezel) hozzá?
Olcsó DVD játékos
Tekintsétek:
http://www.avland.co.uk/yamaha/dvds657/dvds657.htm
Ára: 42500.- itt:
http://www.avplanet.hu/rally.php
Mindenevő....vajon mit tudhat a Pio 575 ellen?
Olcsó DVD játékos
netdepon is akciós, régiómentesen, ugyanennyi
Amerikából hozatott gyári lemezekhez biztos jó.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Olcsó DVD játékos
Denon DVD 1710 24.500!! Én ziher, hogy erre ugranék. DivX kivételével a világon mindent tud.
http://www.addel.hu/template/temp1/deta ... ctid=35886
netdepon is akciós, régiómentesen, ugyanennyi
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Olcsó DVD játékos
Sziasztok! Vennék egy Sony DVP NS 32, 20E-ért.Mi a véleményetek róla,mi a tapasztalatotok?
Miért pont ezt választottad és mit vársz el tőle? Milyen megjelenítőd van (tervezel) hozzá?
Olcsó DVD játékos
Olcsó DVD játékos
Denon DVD 1710 24.500!! Én ziher, hogy erre ugranék. DivX kivételével a világon mindent tud.
Csak írott DVD-t ne tegyél bele! :smile19:
Olcsó DVD játékos
http://www.addel.hu/template/temp1/deta ... ctid=35886
Olcsó DVD játékos
Tescoban Yamada ??6500 Divix-et is tudó 14990. Ez szerintem elég olcsó, és nem a legrosszabb.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Olcsó DVD játékos
három gép van a családban, nemhogy gyári de más dvd-vel sem volt egyiknek sem baja. Valami Amerikával sem. Ennél olcsóbban csak gagyit kapsz.
system
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Olcsó DVD játékos
Ismerem a Philips 630-ast és nem sok jót hallottam róla. Még a gyári DVD lemezekkel is gondja van. Például a Valami Amerika c. DVD-mmel haver lejátszója valahol a film közepén lefagyott, pedig nálam két lejátszóban is csont nélkül megy és a lemeznek sincs semmi baja.
Olcsó DVD játékos
Philips
... A Sony pl. nem tudja a feliratokat.
Olcsó DVD játékos
Engem is érdekelne egy olcsó (max. 60-80 eurós) DVD lejátszó, ami nem noname (lehetőleg valami jobb márka), megbízhatóan tudja olvasni az írott DVD lemezeket, lejátsza a jpg file-okat és a DivX-et is. Szüleimnek lenne ajándékba, ahol egy sima tévével lesz összekötve, erősítő és hangfal nincs.
A Technikdirekt-en van Sony DVP-NS 33 80 euróért, de ahhoz még hozzájön a 22 eurós postaköltség.
Tudtok-e valamilyen tuti tippet?
Philips 630-ast 22-24 E ft-ért meg lehet venni több helyen.
Igaz így majdnem 100euró, de kipróbált típus.
system
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Olcsó DVD játékos
Engem is érdekelne egy olcsó (max. 60-80 eurós) DVD lejátszó, ami nem noname (lehetőleg valami jobb márka), megbízhatóan tudja olvasni az írott DVD lemezeket, lejátsza a jpg file-okat és a DivX-et is. Szüleimnek lenne ajándékba, ahol egy sima tévével lesz összekötve, erősítő és hangfal nincs.
A Technikdirekt-en van Sony DVP-NS 33 80 euróért, de ahhoz még hozzájön a 22 eurós postaköltség.
Tudtok-e valamilyen tuti tippet?
Olcsó DVD játékos
Tudom több topic is van erre de külföldről mennyire éri meg behozni lejátszót?Értem ezt a garanciára, vámra és minden ilyen dologra.
A szállítási költség miatt inkább nagyobb értékű cuccot éri meg kintről rendelni. Kivétel az, ha már úgyis kint jársz. Vám az EU-n belül nincs, a garancia a mo-i forgalmazótól függ. Elvileg van, gyakorlatilag meg bizonytalan.
Olcsó DVD játékos
Sziasztok!
Látom többen itt a Panat javasoljátok az lenne a kérdésem, hogy Sony-t ilyen árban megéri-e venni vagy inkább a Pana?
Konkrétan Sonyban a 355 vagy 585-ös, Panasonicban meg az S27-S47 között nem tudok dönteni.
Az mennyit számít, hogy a Sony papiron esetleg több formátumot képes lejátszani?
A Sony semmivel sem kezel több formátumot, sőt kevesebbet tud (DVD-RAM, DVD-Audio). A pluszos lemezeket a Pana szándékosan nem reklámozza, de gond nélkül viszi mindet. A lemezolvasási biztonsága is a legjobb.
4:3-as tévére egyedül a Pana tudja rendesen kirakni a szélesvásznú filmeket.
Tudom több topic is van erre de külföldről mennyire éri meg behozni lejátszót?
Értem ezt a garanciára, vámra és minden ilyen dologra.