Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HIMAGE HT 1250
HIMAGE HT 1250
sziasztok
tudna segiteni valaki egy himage 1250 szovtverrel mert a lejátszom nem tökéletesen müködik?
Esetleg a márkaszerviz. Tudod, a garipapír hátulján van a címe.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
HIMAGE HT 1250
sziasztok
tudna segiteni valaki egy himage 1250 szovtverrel mert a lejátszom nem tökéletesen müködik?
-
Vendég
HIMAGE HT 1250
Sziasztok !
Láttam, hogy az egyik topicban a HIMAGE HT 1250-esről van szó.
Én kaptam egy ilyen készüléket a napokban, azonban semmiféle magyar nyelvű leírásom nincs hozzá.
Be tudtam kötni és a hangfalakat is megoldottam, de nem igazán tudom a hátsó hanfalakat beállítani.
Nagyon jó lenne, ha valaki el tudna hozzám juttattni egy használati leírást, vagy röviden és érthetően egy kezelési útmutatót írna.
Jelzem nő vagyok, tehát ezen a szinten kérném, de nem vagyok retardált!!
Köszi
Pusszantás annak aki segít
Rodina
Szia!
Ha minden igaz nekem van magyar nyelvű útmutatóm a dologhoz, de majd ha hazamentem megnézem, hogy tényleg megvan-e....
Ha még kell a dolog, akkor nyugodtan írja [email protected] emilcímre
Üdv, "beresak"
HIMAGE HT 1250
Sziasztok !
Láttam, hogy az egyik topicban a HIMAGE HT 1250-esről van szó.
Én kaptam egy ilyen készüléket a napokban, azonban semmiféle magyar nyelvű leírásom nincs hozzá.
Be tudtam kötni és a hangfalakat is megoldottam, de nem igazán tudom a hátsó hanfalakat beállítani.
Nagyon jó lenne, ha valaki el tudna hozzám juttattni egy használati leírást, vagy röviden és érthetően egy kezelési útmutatót írna.
Jelzem nő vagyok, tehát ezen a szinten kérném, de nem vagyok retardált!!
Köszi
Pusszantás annak aki segít
Rodina