Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Felvétel DV kamerával
Felvétel DV kamerával
Elnézést, ha már volt ilyan topic, de nem találtam a keresőben.
Régebben volt egy magyar weblap, ahol vállalták a Sony DV kamerák szoftveres módosítását, hogy alkalmasak legyenek külső forrásból történő felvételre is.
Mivel nekem is egy régebbi DV kamerám van és szeretnék vele felvenni, ezért most lenne aktuális a dolog, viszont nem találom azt a honlapot.
Ha vki tud ilyenről, kérem ossza meg velem, mert fontos lenne.
Előre is köszi.
Nekem ugyan nem DV hanem Digital8-as Sony-m van, de én is szerettem volna bemenetet csináltatni rá. Én egy CORG nevű céget találtam, akik foglalkoznak ilyennel. Hátha van szett a te kamerádhoz is.
CORG
Bp., Bartók Béla u. 46.
466-6675
Felvétel DV kamerával
Talán próbáld meg itt: http://www.kameraszerviz.hu/
Van valakinek infója/tapasztalata/javaslata Sony (DCR-TRV110E) Digital8 kamkorder javításával kapcsolatban?
A múlt héten elhallgatott a kamerám iLink kimenete A kameraszervízzel már fel is vettem a kapcsolatot...
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Felvétel DV kamerával
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
Felvétel DV kamerával
Köszi a segítséget. Sajnos az én kamerámhoz nincs ilyen tuning szett.
Honlapom
Felvétel DV kamerával
A pesti bolt az Atcomp. Bár az oldaluk megújult, de hívd fel őket, hogy van e még tuningszettjük.
Felvétel DV kamerával
Régebben volt egy magyar weblap, ahol vállalták a Sony DV kamerák szoftveres módosítását, hogy alkalmasak legyenek külső forrásból történő felvételre is.
Mivel nekem is egy régebbi DV kamerám van és szeretnék vele felvenni, ezért most lenne aktuális a dolog, viszont nem találom azt a honlapot.
Előre is köszi.
Valamilyen tuning szettnek hívták. Itt próbáld majd meg, mivel most átalakulóban van a cég. És van egy pesti bolt is, de nem jut eszembe a neve..
Felvétel DV kamerával
Előre is köszi.
Honlapom