Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tönkrement a Thomson DTh-4200 DVD-m?

Vendég

Tönkrement a Thomson DTh-4200 DVD-m?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A következő a problémám.
A minap vettem meg a Heat (Szemtől Szemben) filmet, s a 21-25 chaptert nem akarja lejátszani, illetve elkezdi, de egy idő után (1perc) nagyjából ugyanannál a résznél, darabos lesz a kép, teljesen elcsúszik a hang és a felirat, a kép pedig kifagy, s visszalép a menübe. Pont ott van előtte a Layer váltás ahonnan kezdve "összeomlik" a lejátszás.
Az elötte lévő részeket rendesen lejátszotta, sőt az utána következőket is kivéve a 26 os résznél is van kezdetben egy kis galiba, de azután megszűnik, s onnantol megszünik. Egész nap ezzel játszottam, s mindig ugyanaz egy adott résznél darabossá válik,de nagyon. Kipróbáltam a DVD-Rom-ban ott tökéletesen játszotta, megaztán ma átvittem a lemezt egy haveromhoz s ott az RV-60-on sem volt semmi gubanc, tehát a lemezzel nincs gond. Ma is próbáltam a film közepén lévő kb 20 percet nézni, de detto ugyanaz. Amúgy ma megnéztem a Sivatagi Cápákat, és a NAgymenőket, azoknál semmi gond nem volt. Eddig csupán az Én és Én meg az Irén -nél volt az hogy 1x nem akarta lejátszani az egyik törölt jelenetet, de másodszorra azt is lejátszotta. Ilyen hibával még nem találkoztam, kérem akinek van valami ötlete írjon már hogy mi lehet a gond. Amúgy hallottam, hogy volt ebből egy széria amivel voltak gondok (de nem tudom hogy ilyenek-e), amúgy még bőven garis, tehát annyira nem parázok, de azért jó lenne már tudni mi is történt a 21-25 chapterben, nem??
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”