Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Philips Dvd625

Karády
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: Karády »

Még annyit, hogy úgy rémlet (vagy álmodtam ), hogy elég olcsó. Kb 40ezer alatti.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus

Karády
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: Karády »

Valahol olvastam, vagy csak álmodtam?
Van kódfüggetleníthető Philips divx lejátszó már?
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus

MMS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: MMS »

A Mindenit !

Nem lett jó a kép, na most megpróbálok egy másik beállítást, hátha sikerülni fog...

Aszongyahogy:

Üdv:MMS

TV: Philips Ambilight LCD 32PF9731D
DVD+Erősítő+hangfal: Philips LX7100SA, Philips DVP5980
TV+VCR Kombi: Philips 25PV815ST;
HTPC: Shuttle SN95G5 XPC, AMD64 3000, 1GB, Radeon HD2600Pro AGP, 160GB Samsung (a legcsöndesebb...)
Digicam: KODAK V803 + 1GB SD
Verda: Skoda Fabia 1.4MPI (1.4GB :-) )

MMS
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: MMS »

Hali !

Annak idején csatoltam az egyik Topicba egy komplett beszkennelt Playability tesztet 31 DVD-lejátszón, amit a német Video Magazin csinált. Csak Neked (!) csináltam egy DVD625 összesítőt, hogy mivel bír el és mivel nem a DVD625 készülék a tesztek alaján. Egyébként ezzel az eredménnyel benne volt a Top 5-ben, és még a WMA CD-t is figyelembe vettem, amit nem is kell tudnia.
Egyébként a DVD625 arról híres, hogy "mindent lejátszik, ami kerek", annó láttam egy indiai reklámot, amiben egy lepénnyel is elbánt. (azt nem garantálom, hogy Nálad is menni fog, de próbáld meg kisütni tehénlepényen, hátha )

Komolyra fordítva a szót: a DVD625 nem szereti a DVD-RAM-ot és a DVD-RW-t (ha azt nem Video-módban, hanem Edit módban írod meg). A DVD+R és DVD+RW lemezekkel semmi gondja nem lehet, nap mint nap tesztelik a gyártásban, OK. Persze azokat Philips DVD+RW asztali készülékekkel írták meg, ott biztosan minden beállítás szabványos :-)

Ha minden jól van beállítva íráskor, és még mindig gondod van, akkor két lehetőség adott:
- A DVD625 mechanikája/optikája gyengélkedik (igen kicsi az esélye, stabil készülék és jó minőségűek az alkatrészei).
Kérjél kölcsön mástól is írt DVD-ket. Ha azokkal megy, akkor a DVD-írási folyamatodban vagy az általad használt lemezek minőségében van a gubanc. Ha mások által írt DVD-ket sem viszi, akkor az optika gyengélkedik --> szervíz, ott egy DVD tesztlemezzel esélyes, hogy kijöjjön, ha hibás (vagy nem). A DVD formátumára odafigyelnék...
- A DVD-íród vacakol (magas skew vagy jitter), de ezt kizárja az, hogy a többi készüléken jól mennek a lemezeid.

Szóval ennyi megjegyzésem lenne DVD625 témában...

Üdv: MMS

TV: Philips Ambilight LCD 32PF9731D
DVD+Erősítő+hangfal: Philips LX7100SA, Philips DVP5980
TV+VCR Kombi: Philips 25PV815ST;
HTPC: Shuttle SN95G5 XPC, AMD64 3000, 1GB, Radeon HD2600Pro AGP, 160GB Samsung (a legcsöndesebb...)
Digicam: KODAK V803 + 1GB SD
Verda: Skoda Fabia 1.4MPI (1.4GB :-) )

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 102

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: DJK »

Preference Setup csak akkor jön elő, ha már van benne lemez és elindítottad. Utána menj bele a menübe. és akkor nem lesz szürke. Először nekem is furcsa volt, de így van megoldva.
Ahhhh! Hogy mik vannak! Köszi szépen, otthon kipróbálom. :-)))

Helló!

Ezzel a készülékkel kapcsolatban nekem is lenne 1 kérdésem. De először is nagyon örülök, hogy van már topic erről a philipsről is !

Szóval haverom vett 1 ilyet a METRO-ban, de gondban vagyunk vele, mert nem viszi a szabványosan megírt DVD lemezeket a drágám.
Ha NERO-ban DVDVideo módban megírom a lemezt akkor nem indul el.
De ha sima adat módban (DVDISO) írom akkor szó nélkül viszi. De ha DVDISO-ban írom akkor meg a többi dvdplayer nem olvassa. Ebből kifolyólag úgy tűnik, hogy a Philips kilóg a sorból..........Sajnos a gagyi házimoziszettek közül is a legtöbb csak így ismeri fel az írott médiát. De hát nem ez a szabvány!!!!!

A kérdésem az lenne, hogy van -e erre valami orvosság? Mert ugyebár gáz lenne minden lemezt ez miatt újra átírni.....vagy a készüléket vigyük vissza??

Előre is köszi!

Hi

Én a szüleimnek vettem egy ilyet, de még nem volt gond semmilyen írott lemezzel sem. A DVDISO-ból megírt lemezeket meg minden DVD lejátszónak le kell játszani, az ugyebár nem más, mint az AUDIO_TS, VIDEO_TS "becsomagolva"!!! Ha tényleg jól van megcsinálva, megírva, jó programmal, akkor mennie kell!!!

DJK

Ok, akkor nem fogalmaztam világosan.

Szal kiírtam én rengeteg filmet (sőt mostanában csak így) ISO-ból is. Volt amit a netről szedtem, volt amit én csináltam az IMAGE TOOL CLASSIC-kal.

DVDDecrypterrel is és Alcohol120%-kal is írom őket.

Na az ilyen lemezeket nem viszi ez a DVDplayer. Tehát a kérdésem az, hogy nálatok ezzel a módszerrel mennek a filmek vagy nem? Mert akkor tényleg egyedi hiba lehet. Esetleg firmware update kellene?
Hivatalos újabb firmware létezik philipshez??

Hello

A lejátszót csak ISO-ból írt lemezekkel próbáltam eddig (csak ilyen formátumból írom a filmeket) és mindegyiket tökéletesen, hibátlanul lejátszotta. Szerintem nem a lejátszóval van gond. Ha meg azzal, akkor ilyet még nem láttam.

DJK

europe
Isten Hozott! :)

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: europe »

Preference Setup csak akkor jön elő, ha már van benne lemez és elindítottad. Utána menj bele a menübe. és akkor nem lesz szürke. Először nekem is furcsa volt, de így van megoldva.

Helló!

Ezzel a készülékkel kapcsolatban nekem is lenne 1 kérdésem. De először is nagyon örülök, hogy van már topic erről a philipsről is !

Szóval haverom vett 1 ilyet a METRO-ban, de gondban vagyunk vele, mert nem viszi a szabványosan megírt DVD lemezeket a drágám.
De ha sima adat módban (DVDISO) írom akkor szó nélkül viszi. De ha DVDISO-ban írom akkor meg a többi dvdplayer nem olvassa. Ebből kifolyólag úgy tűnik, hogy a Philips kilóg a sorból..........Sajnos a gagyi házimoziszettek közül is a legtöbb csak így ismeri fel az írott médiát. De hát nem ez a szabvány!!!!!

A kérdésem az lenne, hogy van -e erre valami orvosság? Mert ugyebár gáz lenne minden lemezt ez miatt újra átírni.....vagy a készüléket vigyük vissza??

Előre is köszi!

Hi

Én a szüleimnek vettem egy ilyet, de még nem volt gond semmilyen írott lemezzel sem. A DVDISO-ból megírt lemezeket meg minden DVD lejátszónak le kell játszani, az ugyebár nem más, mint az AUDIO_TS, VIDEO_TS "becsomagolva"!!! Ha tényleg jól van megcsinálva, megírva, jó programmal, akkor mennie kell!!!

DJK

Ok, akkor nem fogalmaztam világosan.

Szal kiírtam én rengeteg filmet (sőt mostanában csak így) ISO-ból is. Volt amit a netről szedtem, volt amit én csináltam az IMAGE TOOL CLASSIC-kal.

DVDDecrypterrel is és Alcohol120%-kal is írom őket.

Na az ilyen lemezeket nem viszi ez a DVDplayer. Tehát a kérdésem az, hogy nálatok ezzel a módszerrel mennek a filmek vagy nem? Mert akkor tényleg egyedi hiba lehet. Esetleg firmware update kellene?
Hivatalos újabb firmware létezik philipshez??

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: Miami »

Preference Setup csak akkor jön elő, ha már van benne lemez és elindítottad. Utána menj bele a menübe. és akkor nem lesz szürke.
Hello,

Tegnap sikerult elővarázsolnom a menüt Bár, ha menet közben nyomtam meg a "system menut" akkor is szurke maradt a Preference, csak akkor jött elő, ha teljesen lestoppoltam a lejátszást (kétszer kell nyomni a Stop gombot, mert elsőre csak HOLD-ol, másodikra van "igazi" STOP.)
Még egyszer köszi!

Hát ezt akartam írni, de én sem voltam teljesen biztos benne, hogy pontosan mikor jön elő. A lényeg azért megvolt, és sikerült elővarázsolnod.

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

nagyand

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: nagyand »

Preference Setup csak akkor jön elő, ha már van benne lemez és elindítottad. Utána menj bele a menübe. és akkor nem lesz szürke.
Hello,

Tegnap sikerult elővarázsolnom a menüt Bár, ha menet közben nyomtam meg a "system menut" akkor is szurke maradt a Preference, csak akkor jött elő, ha teljesen lestoppoltam a lejátszást (kétszer kell nyomni a Stop gombot, mert elsőre csak HOLD-ol, másodikra van "igazi" STOP.)
Még egyszer köszi!

DJK
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 102

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: DJK »

Helló!

Előre is köszi!

Hi

DJK

Vendég

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Helló!

Előre is köszi!

nagyand

Philips Dvd625

Miami
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -1

Philips Dvd625

Hozzászólás Szerző: Miami »

Sziasztok! 
Pár napja vettem az emlitett dvd lejátszót az egyik nagyáruházban. Szép, jó meg minden, csak egy kis problémám lenne vele: a "Preference Setup"-ja (egyéni beállítások) szürke és nem lehet belemenni. Pedig a magyar nyelvü leírásban is szépen részletezik, hogy mik találhatók itt, és egy árva szóval se írják, hogy ez a menüpont nem elérhető, vagy valami. Továbbá akadnak még furcsaságok ebben a leírásban: pl. a digital audio setup-ban írnak bizonyos SOUND MODE opcióról, ami se a leírás screenshotján se a valóságban nincs meg. Viszont, - hogy örüljek is - nekem meg van olyan opcióm, ami meg a leírásban nem szerepel :-)). Ez az analog audio setupban a 3D hangzás.
Gondoltam egy firmware upgrade segithet a dolgokon, de égen-földön nem találok ehhez a tipushoz.
Regiofree kódot azt találtam, de arra egyelőre nincs szükségem.

Most mit tegyek? Visszavigyem a cuccot, vagy házilag is meg tudom gyógyítani?

Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!

TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre

nagyand

Philips Dvd625

Sziasztok!

Pár napja vettem az emlitett dvd lejátszót az egyik nagyáruházban. Szép, jó meg minden, csak egy kis problémám lenne vele: a "Preference Setup"-ja (egyéni beállítások) szürke és nem lehet belemenni. Pedig a magyar nyelvü leírásban is szépen részletezik, hogy mik találhatók itt, és egy árva szóval se írják, hogy ez a menüpont nem elérhető, vagy valami. Továbbá akadnak még furcsaságok ebben a leírásban: pl. a digital audio setup-ban írnak bizonyos SOUND MODE opcióról, ami se a leírás screenshotján se a valóságban nincs meg. Viszont, - hogy örüljek is - nekem meg van olyan opcióm, ami meg a leírásban nem szerepel :-)). Ez az analog audio setupban a 3D hangzás.
Gondoltam egy firmware upgrade segithet a dolgokon, de égen-földön nem találok ehhez a tipushoz.
Regiofree kódot azt találtam, de arra egyelőre nincs szükségem.

Most mit tegyek? Visszavigyem a cuccot, vagy házilag is meg tudom gyógyítani?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”