Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Philips Dvd-963se

Smelo
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Philips Dvd-963se

Hozzászólás Szerző: Smelo »

Meglepően jól megépített lejátszó a Philipstől, amely árához képest (130 ezer) igen korrekt minöséggel és tudásszinttel is rendelkezik.  
DVD, SACD
Különálló audió és videó áramkörök
Audiophile audió áramkör
Progressiv scan
Cserélhető hálózati kábel
2db. Scart, komponens kimenet

Kérdés mit is tud valójában ez a DVD, amelyet egy-két hazai magazin is 5*-ra értékelt. Van esetleg valakinek közelebbi tapasztalata milyen kép és hangminöségre /audio cd/ is képes a Philips zászlóshajója.

Szia!
Nekem is egy ilyen philipsem van. Azt hiszem van korabban topik rola.
A DVD, SACD tok rendben. Amiben gyengebb:
mp3, svcd. Neha furcsan ugrik a szam kozben mp3-nal, az svcd meg pixelesedik nagyon, a fejezet ugras kozben is hibazik. Nekem egy korabbi olcsobb keszulekem jobban teljesitett ezekben, ugyanakkor nem bantam meg a cseret, igaz progressziv modban nem hajtom, egy philips 9528-as TV-m van hozza.
Ja, meg vmi: nehany gagyibb DVD lemezt nem hajlando az enyem lejatszani, amelyeket mas keszulek siman visz. Persze a minosegibb lemezekkel nincs semmi gond.
Udv! Smelo

Vendég

Philips Dvd-963se

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hello, Érdekelne a lejátszó Házimozis audió kvalitása. A képminőségével biztosan minden rendben van, erre garancia a Faroudja DCDi progressive áramkör. Én DENON DVD-2800II -őt próbáltam NTSC progressive pásztázást tudó TOSHIBA 32ZD26 tévén DENON AVC A11SR és TANNOY Profile hanfalszetten Kimber hangfalkábellel Van den Hull Digicoupler digitális kábellel. A kép fantasztikus. De a DENON hangja Közelébe sem jutott a SONY DVP-725 -nek. Az ára is jó volna, de hangját bemutatótermekben nehéz pontosan felmérni. A Denon is itt vérzett el nálam. Érdekelne egy összehasonlító teszt, ha valaki szintén érdekelt a tesztben és készüléke is van.

Freemil
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Philips Dvd-963se

Hozzászólás Szerző: Freemil »

Meglepően jól megépített lejátszó a Philipstől, amely árához képest (130 ezer) igen korrekt minöséggel és tudásszinttel is rendelkezik.  
DVD, SACD
Audiophile audió áramkör
Progressiv scan

Kérdés mit is tud valójában ez a DVD, amelyet egy-két hazai magazin is 5*-ra értékelt. Van esetleg valakinek közelebbi tapasztalata milyen kép és hangminöségre /audio cd/ is képes a Philips zászlóshajója.

Nekem ez van. Én 90e vettem a Dunakeszi Auchan-ban, legutóbb már 100e láttam ugyanitt.
Gyönyörű kép, jó hang, bár a tudását igazán komolyabb megjelenítővel fogja megmutatni (lcd, plazma, projektor). Én azért vettem ezt mert projektort tervezek vásárolni hamarosan.
A hangja jó, bár még nem volt hasonlítva komolyabb cd játszóval, majd idővel.
Semmi gondom nincs vele, a tudásához képest valóban olcsó ár.

Negatívum: nem olvas JPEG-et.

MeliZoli
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Philips Dvd-963se

Hozzászólás Szerző: MeliZoli »

DVD, SACD
Audiophile audió áramkör
Progressiv scan

AV Receiver: Denon AVR-2802, DVD Player: Sony DVP-S725, Video (SVHS): JVC HR-S8700 és Panasonic NV-HS930, Satallite Receiver: Strong SRT-4375, Televizíó: Sony KV-21T5K, Hangfalak: fejlesztés alatt

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”