Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

philips dvd 957 help!!!!!!!!!!

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hali! 
Honnan töltötted le a firmet? Ha nem hivatalos Philips honlapról, akkor nagy az esély, hogy hibás. 
Sajna sokat nem tudsz tenni, könnyen lehet, hogy szervíz lesz a vége. Azért lenne pár javaslatom  :

1. Menj fel a philips hivatalos support oldalára, és onnan töltsd le az összes firmware-t ( ha több van ehhez a típushoz), de CSAK a DVD-957-hez valót. Nézd meg a DVD típuscimkéjét, és a teljes típusszámot jegyezd fel. A Philipsnél sokszor "/" jellel szerepel az altípus. (Pl: DVD-957/38). Ha van ilyen, akkor ennek a számnak is egyeznie kell.

2. Gondolom CD-ről kellett frissíteni. Ha igen, akkor a letöltött firmeket külön-külön a LEGKISEBB ÍRÁSI SEBESSÉGGEL írd fel CD-re, NE RW-re!

3. Ezek után próbáld meg frissíteni újra a firmet. Ha eztán sem javul, nincs mit tenni - irány a Philips márkaszervíz...   

Köszönöm szépen imici1972-nek a hozzászólását, hosszú keresgélés után megtaláltam az összes Philips dvd eredeti firmware-jét, amivel sikerült visszaálitanom az eredeti állapotot.

köszönöm!
lizus

szia
kérlek segítsél nekem
én is pont így jártam a dvd957/001-es dvd plyeremmel
írd már meg hogy honnan szetted le a programot hozzá
a [email protected]
kösz!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Egy olyan problémám lenne, hogy a Philips asztali dvd-mnél softwaret frissítettem, és azóta se kép, se hang... Szeretném megérdeklődni, hogy milyen mód lenne , ennek a helyrehozatalára. A dvdtálca sem nyílik ki, így még csak lemezt sem tudok beletenni.
Húzd ki a konnektorból egy fél órára.
Írd meg, hogy mi történik visszadugáskor, pl. be se kapcsol, vagy megpróbál olvasni, stb.
Közben szerezz be egy más verziószámú firmware-t és írd ki lemezre. Ha bekapcsoláskor megpróbál olvasni, akkor tedd bele a lemezt valahogy (akár szét is szedheted) és installáld fel a másik firmware-t.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

close652
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: close652 »

Egy olyan problémám lenne, hogy a Philips asztali dvd-mnél softwaret frissítettem, és azóta se kép, se hang... Szeretném megérdeklődni, hogy milyen mód lenne , ennek a helyrehozatalára. A dvdtálca sem nyílik ki, így még csak lemezt sem tudok beletenni.
szervíz
system

Vendég

Vendég

Hali! 
Honnan töltötted le a firmet? Ha nem hivatalos Philips honlapról, akkor nagy az esély, hogy hibás.
Sajna sokat nem tudsz tenni, könnyen lehet, hogy szervíz lesz a vége. Azért lenne pár javaslatom :

1. Menj fel a philips hivatalos support oldalára, és onnan töltsd le az összes firmware-t ( ha több van ehhez a típushoz), de CSAK a DVD-957-hez valót. Nézd meg a DVD típuscimkéjét, és a teljes típusszámot jegyezd fel. A Philipsnél sokszor "/" jellel szerepel az altípus. (Pl: DVD-957/38). Ha van ilyen, akkor ennek a számnak is egyeznie kell.

2. Gondolom CD-ről kellett frissíteni. Ha igen, akkor a letöltött firmeket külön-külön a LEGKISEBB ÍRÁSI SEBESSÉGGEL írd fel CD-re, NE RW-re!

3. Ezek után próbáld meg frissíteni újra a firmet. Ha eztán sem javul, nincs mit tenni - irány a Philips márkaszervíz...

Köszönöm szépen imici1972-nek a hozzászólását, hosszú keresgélés után megtaláltam az összes Philips dvd eredeti firmware-jét, amivel sikerült visszaálitanom az eredeti állapotot.

köszönöm!
lizus

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Imici1972 »

Hali!

Sajna sokat nem tudsz tenni, könnyen lehet, hogy szervíz lesz a vége. Azért lenne pár javaslatom :

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />)

lizus
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: lizus »

dvd guruk segitség!

firmware frissités után a gépemen a gombok megzavarodtak, a kép csak scarton jön, a philips bejelentkezés eltünt,
MITÉVŐ LEGYEK, KÉRLEK HELP!

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”