Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DIMARSON 611
DIMARSON 611
Sziasztok!
Annak idején vettem egy DM611-est.
Most elszállt benne a táppanel, ha van valakinek már szétnyúzott lejátszója, vagy tud eladó panelt, írjon!
Köszi.
Kérdezz itt:
www.elektronline.hu/wwwboard
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
DIMARSON 611
Sziasztok!
Annak idején vettem egy DM611-est.
Most elszállt benne a táppanel, ha van valakinek már szétnyúzott lejátszója, vagy tud eladó panelt, írjon!
Köszi.
DIMARSON 611
- mpeg, mpg, vob fileokat nem látot a cd-ken; - feltöltött jpg háttérkép nem törölhető, csak felülírható...
Nálam működik normálisan az mpeg, mpg beolvasás (vob-ot nem próbáltam), a háttérképet pedig ki lehet kapcsolni az eredeti Dimarson logó visszakapcsolásával.
Szia!
Mpeg/mpg/vob-ot meg se látta
Amit írtál az csak átkapcsolás... Én konktéran mielőtt elpasszoltam volna szerettem volna úgymond lenullázni a gépet:
- gyári beállítások => nem törölte
- kihúztam hálózatból több órára: kép úgyanott maradt
Ennyi
Üdv:
Style
DIMARSON 611
- mpeg, mpg, vob fileokat nem látot a cd-ken; - feltöltött jpg háttérkép nem törölhető, csak felülírható...
Nálam működik normálisan az mpeg, mpg beolvasás (vob-ot nem próbáltam), a háttérképet pedig ki lehet kapcsolni az eredeti Dimarson logó visszakapcsolásával.
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
DIMARSON 611
Sziasztok!
nyertemegy Dimason DM 611-et, de gyorsan túl is adtam rajta
tapasztlatok:
Szia Gábor!
Ide tartozik, bár javarészt negatív.
Nyertem egy Dimarsont DM611-et, de eladtam... és egyáltalán nem voltam vele megelégedve...
pozítivumok:
* mp3 hosszú filenévkezelés
* régió free beállíthatósaága
* jpg kép háttérként ügyes
- mpeg, mpg, vob fileokat nem látot a cd-ken;
- lemez betöltésnél (pc-s lemezek) hajlamos volt lefagyni... egy bootcd ki is lőtte
- kicsit neházkesen töltőtte be az mp3-as könyvtárakat.
- lassú könyvtárbeolvasás
- feltöltött jpg háttérkép nem törölhető, csak felülírható...
Ez nem teljeskörű persze, van akinek a gép biztos tuti... Sok hibát megoldhat egy firmware frissítés
Üdv:
Style
DIMARSON 611
ja és a samsung vagy melyik cég az, aminek a ritek gyárt?
vagy hol lehet külön riteket venni? én még nem láttam....
+/- os újraírt dvd lejátszott már? (ÚJRAÍRTAT, nem újraírhatót, amit még nem írtál újra )
THX a helpet!
Tamás
DIMARSON 611
Hello!
Szeretnék dvd lejátszót venni. Két fajta dvd lejátszót választottam ki (főleg az áruk miatt), de nem tudok dönteni. Az egyik az a Dimarson DMP 300 DVD-lejátszó, ami a DVD-Audio-n, DVD-Ramon, WMA-n, DVD-RW kivételével mindent lejátszik. (DVD-R-t lejátszik). A másik az a Panasonic DVDS 35 DVD lejátszó, ami a DVD-RW-n (DVD-R-t lejátszik), DVD+R/RW-n kívül mindent lejátszik. Mindkét dvd lejátszónak van egy "klónja", ami nem tudom mitől tér el tőlük. A Dimarsonnak a DMR 300-as, a Panasonicnak pedig a DVDS 75 DVD lejátszó. A Dimarson klónja ugyanannyit tud és árban is ugyanannyi, külsejében eltér és én eddig csak házimoziban láttam (a másikat pedig csak önnállóan), a Panasonic klónja pedig ugyanazt tudja, csak drágább. Az egészben az még az érdekes, hogy a Panasonic DVDS 35 DVD lejátszó a Fotexnet szerint DVD-R-t lejátszik, a Keravill szerint nem.
A Dimarson DMP 300 DVD lejátszó, a Panasonic DVDS 35 DVD lejátszó és a Panasonic DVDS 75 DVD lejátszó itt http://newshop.fotexnet.hu/index.php?cl ... d=16286403 megtekinthető, a Dimarsonnak a DMR 300-as pedig itt http://newshop.fotexnet.hu/index.php?cl ... d=16286403 tekinthető meg.
Ja és még azt kérdezném, hogy a DVD-ram, vagy a DVD+/- a gyakoribb?
Légyszíves segítsetek a választásban!!!
Még annyit, hogy az Audio-DVD és a Video-dvd között mi a különbség? Melyik a gyakoribb? Mert pl. a Molban láttam Charlie dvd-t, az gondolom audio-dvd, de jobbnak tartom megkérdezni.
THX!!!!
Tamás
Hali! A Dimarsonról nem tudok nyilatkozni, de a Panáknak van 1-1 jó topicja itt a DVDCenteren. Ebben pontosan megtalálod a kettő közti különbséget is (s35-s75).
Ebből a lényegesebbek, csak hogy kedvet csinálja a két topc elolvasásához:
S75-ben van dekóder, teljes DVD-Audio támogatás (a 35-ben csak 2 csatornás), némi képjavító bizgentyű, meg még 1-2 apró szoftveres dolog (most más nem jut az eszembe).
Nekem S75 van és erről tudok nyilatkozni. Amit lejátszik: DVD-R(mindenféle lemez)/-RW(eddig 1-et köpött ki/+R/+RW(a Riteket és a TDK-t megette). Tehát a hivatalos leírása igen szerény...
Remélem segítettem a megalapozottabb döntésben.
Hello!
Örülök, hogy neked olyan van, így legalább tudok kérdezni.
Szóval hol lehet az s75-t legolcsóbban megvenni és mennyiért?
Nekem elég rondának tünik ez a fekete-fehér.
Ebben van régiókód?
Mármint minden fajta dvd-t lejátszik vagy ezt is ki kell kódolni vagy valami?
köszi a gyors válaszokat!
Írnál egy részletes leírást a dvd-ről, vagy valahol télneg meg lehet nézni az "eredeti tulajdonságait"?
THX!!!
Tamás
DIMARSON 611
Hello!
Szeretnék dvd lejátszót venni. Két fajta dvd lejátszót választottam ki (főleg az áruk miatt), de nem tudok dönteni. Az egyik az a Dimarson DMP 300 DVD-lejátszó, ami a DVD-Audio-n, DVD-Ramon, WMA-n, DVD-RW kivételével mindent lejátszik. (DVD-R-t lejátszik). A másik az a Panasonic DVDS 35 DVD lejátszó, ami a DVD-RW-n (DVD-R-t lejátszik), DVD+R/RW-n kívül mindent lejátszik. Mindkét dvd lejátszónak van egy "klónja", ami nem tudom mitől tér el tőlük. A Dimarsonnak a DMR 300-as, a Panasonicnak pedig a DVDS 75 DVD lejátszó. A Dimarson klónja ugyanannyit tud és árban is ugyanannyi, külsejében eltér és én eddig csak házimoziban láttam (a másikat pedig csak önnállóan), a Panasonic klónja pedig ugyanazt tudja, csak drágább. Az egészben az még az érdekes, hogy a Panasonic DVDS 35 DVD lejátszó a Fotexnet szerint DVD-R-t lejátszik, a Keravill szerint nem.
A Dimarson DMP 300 DVD lejátszó, a Panasonic DVDS 35 DVD lejátszó és a Panasonic DVDS 75 DVD lejátszó itt http://newshop.fotexnet.hu/index.php?cl ... d=16286403 megtekinthető, a Dimarsonnak a DMR 300-as pedig itt http://newshop.fotexnet.hu/index.php?cl ... d=16286403 tekinthető meg.
Még annyit, hogy az Audio-DVD és a Video-dvd között mi a különbség? Melyik a gyakoribb? Mert pl. a Molban láttam Charlie dvd-t, az gondolom audio-dvd, de jobbnak tartom megkérdezni.
THX!!!!
Tamás
Hali! A Dimarsonról nem tudok nyilatkozni, de a Panáknak van 1-1 jó topicja itt a DVDCenteren. Ebben pontosan megtalálod a kettő közti különbséget is (s35-s75).
Ebből a lényegesebbek, csak hogy kedvet csinálja a két topc elolvasásához:
S75-ben van dekóder, teljes DVD-Audio támogatás (a 35-ben csak 2 csatornás), némi képjavító bizgentyű, meg még 1-2 apró szoftveres dolog (most más nem jut az eszembe).
Nekem S75 van és erről tudok nyilatkozni. Amit lejátszik: DVD-R(mindenféle lemez)/-RW(eddig 1-et köpött ki/+R/+RW(a Riteket és a TDK-t megette). Tehát a hivatalos leírása igen szerény...
Remélem segítettem a megalapozottabb döntésben.
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 670
DIMARSON 611
Hello!
THX!!!!
Tamás
A forgalmazók(keravill stb) leírásainak nem mindig szabad hinni,sokszor írnak hülyeségeket, téves infókat!én is olvastam az én thomsonomról olyanokat,amik valóban thomsonra vonatkoztak,csak más tipusra.
konkrétan nem ismerem egyik gépet sem,de ha már veszel -szerintem- a panasonic a jobb vétel.(ha cserélek pana,vagy thosiba lesz majd)valószínűleg a dimarson egy kicsit le van butítva a samsunghoz képest. a dvd-/+ a gyakoribb.(tapasztalatom szerint ezen belűl is a - os
a vásárlásnál még az is dönthet,hogy mik az igényeid.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
DIMARSON 611
DMP300-nál is működik az a regio free?
Biztos, hogy nem játszik le DVD-audio-t?
Please segítsetek!
Tamás
DIMARSON 611
Hello!
THX!!!!
Tamás
DIMARSON 611
DVD+R/RW-t is lejatszik????
koszi a valaszt
A használatija szerint igen, még nem próbáltam.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
- Mihaszna Sanyika
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
DIMARSON 611
Macrovision ellen van valami gyogyszer a 611-es hez?
DIMARSON 611
Nyisd ki a tálcátNyomd meg a setup gombot
Nyomd meg négyszer a jobbra gombot (a setup menube kerülsz)
nyomd meg 4x a 3-as gombot (a secret menü)
Válaszd a 0-as (regiofree) pontot
nyomd meg a setup gombot.
Lehet örülni!
Hali!
Nem tudom honnan szedted ezt a trükköt, de igyál 1 sőrt. megérdemled !!
Köszi
Csááá
Köszi a sört!
Én kipróbáltam, mert a barátnőméknél csak 1-es régiókódos film van.
Jelentem: műxik
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DIMARSON 611
Hali!
Dimarson DM-R400-ra is müködik ez a kód? Ha igen....
Ez sajna így nem!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DIMARSON 611
Hi!
25e Ft lesz aug közepétöl a Metroban.
DIMARSON 611
Nyisd ki a tálcátNyomd meg a setup gombot
Lehet örülni!
Hali!
Nem tudom honnan szedted ezt a trükköt, de igyál 1 sőrt. megérdemled !!
Köszi
Csááá
Egyszer, majd én is kérni fogok Tőled valamit ....
DIMARSON 611
Lehet örülni!
Tadamm, örülök, köszi!
DIMARSON 611
DM-350-nél is előjött az említett technikával a Secret menü, de kipróbálni nem volt merszem. Meg hát nincs is nem R2-es vagy R0-ás filmem...
Kösz a módszert!
TV: Sony KDL-37p3020 / DVD: Dimarson DM611 / Notebook: Toshiba A100 / Genius SW-5.1 Home Theater /
CD: Pioneer PD S-702 / Sztereó hangfal: Wharfedale 425
Ajánló: Brian élete DVD - olvasói teszt; Sting: Bring On The Night DVD
DIMARSON 611
Hali!
Dimarson DM-R400... Kezdőknek ez jut...
DIMARSON 611
Nyisd ki a tálcát
Nyomd meg a setup gombot
Lehet örülni!
DIMARSON 611
Tudja valaki, hogy hogyan lehet régiómentesíteni a DM-611-et. A Radi szerint a régiómentesítés távirányító kódokkal lehetséges, de nem hajlandóak kiadni a szükséges kódokat.