Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DTS Passthrough - milyen hangkartyaval mukodik?
-
Vendég
PowerDVD 3.0 -val a doksi szerint megy a DTS bár még nem próbáltam. DTS-es cdvel viszont próbáltam optikai kimeneten keresztül DMX-XFire hangkártyával. Ez tökéletesen ment.
-
Vendég
Mile az SBLive-nak sima S/P DIF coax digit out kimenete van, csak sajnos nem RCA hanem jack. Ettöl függetlenül egy rca-jack kábellel simán bekötheted az erösítöd coax bemenetére. Én inkább földimogyorón csodálkozom. Tudtommal az SB128-nak nincs digit kimenete, de már annyi verzió van belöle hogy lehet hogy tévedek.Az biztos hogy az enyémen nincs digit out. Szal nekem az a gyanúm hogy az inkább Live value mint sb128.
-
Vendég
Én még ennél is rosszabbul állok. Nem tudom összekötni a Live Value kártyámat a frissen megvásárolt DD/DTS erősítőmmel. A kártyának van Digit. Out kimenete, de nem tudom milyen. Nem optikai, gondolom, de koax sem. Milyen? Hogyan lehet összekötni?
-
Vendég
Sziasztok!
Van egy PC-m, es SB128-as hangkartyaval, meg egy DD/DTS
dekoderrel felvertezett erositom. Osszekotottem oket, a
hangkartyat, es a DVD lejatszo szoftvert atnyomtam
S/PDIF modba. A Dolby Digital rendesen mukodik, a DTS
pedig egyaltalan nem.
Kinek milyen hangkartyaval mukodik szoftveres lejatszokkal
(PowerDVD, WinDVD, Cinemaster) a DTS passthrough? Es milyen
verzioju szoftverrel?