Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
All-in-one házimozi
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
All-in-one házimozi
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Philips LX 3000D-ről? Megér 80000 ft?
Köszi
Meg hát!
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
All-in-one házimozi
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Philips LX 3000D-ről? Megér 80000 ft?
Köszi
All-in-one házimozi
Ja és az én mobilom: 0630-3814145:Thomyka
Az előbb megadott szám a bátyámé!
All-in-one házimozi
Jaaaajjjj!
Az ára:80ezer HUF!
-
Vendég
All-in-one házimozi
Hi mindenkinek!
Eladó egy új, bontatlan, kompett Magnat Cinemotion 500 típusú házimozi rendszer 1 év garanciával! Bővebb információt a linken találod: http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=1264
Akit érdekel, hívjon!
0630-3814476
All-in-one házimozi
Ismeri valaki a Pana SC HT850et ?Érdekelne a véleménye.
Hááááááááát......, lentebb már kifejtettem a véleményemet az új 03-as Pana modellekről, ebbe a te általad is ismert 850-es is "klubtag", sajna
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
-
Vendég
All-in-one házimozi
Ismeri valaki a Pana SC HT850et ?Érdekelne a véleménye.
All-in-one házimozi
És még egy kérdés mindenkihez.Ti hogyan próbálnátok ki a kiszemelt cuccot ?
Milyen médiakkal, azokon milyen anyagokkal ?
És főleg, mikre kell odafigyelni egy ilyen próba során ?
Köszi,
h2o
Kedvenc CD-det, amit már sokat hallgattál és a füledben cseng. Így azt is fogod hallani, hogy melyik mennyivel szól jobban az eddigiektől.
Egy DVD filmet amit már láttál és van viszonyítási alapod. Lehetőleg valami minőségi, "etalon" darabot (Gladiator, Gyűrűk ura, Csillagok háborúja I-II....)
Igazából ez a kipróbálósdi egy kicsit lutri. Ha az eladó meg akar vezetni, akkor meg fog. Bármelyik készüléket be lehet állítani úgy, hogy gyengén szóljon. Ráadásul jó ha 10 percet próbálgathatod. A készülékeket egymás után közvetlenül, azonos körülmények között (ideális esetben otthon, ahol használni fogod) kellene kipróbálni.
Kevés olyan üzlet van, ahol értelmes összehasonlító próbát lehet tenni!
A meghallgatás során érdemes lenne figyelni a készülékek alapzajára. (Ez egy zajos üzletben nem igazán kivitelezhető.) Zenénél a dinamizmusra, a torzításmentes szép hangzásra, a részletezésre, a magas/mély egyensúlyára (na ez az ami garantáltan nem lehet csak otthon beállítani!). Filmeknél a helyes pozicionálásra, a csatornák minnél jobban szétválasztottak legyenek. (Ezt is iszonyú könnyű hazavágni, ha egy eladó mondjuk az egyik hangszórót fordítva köti be, akkor oda a tér.)
Én zenébe valami jó kis jazzt vinnék, amivel a szép egyenletes mélyhangzást is ki lehet próbálni. Technót, metált, discót szerintem hanyagold. Bár ha ezek közül hallgatsz sokat, akkor egy ilyet is vigyél.
Ha szeretnél rajta SVCD-t, írt DVD-ket lejátszani, akkor azt is vigyél a megfelelő formátumban (-R, +RW, RAM). Bár ha nem viszi a gép, akkor még nem azt jelenti, hogy nem támogatja az adott formátumot, mert az is lehet, hogy a korong nincs jól megírva neki. (Pl a Pio 350-es csak az UDF 1.02-ben megírt DVD-R-eket viszi, de azokat jól.)
gordon314.fw.hu
All-in-one házimozi
Köszi,
Szerintem minden vevő ott követi el a hibát, hogy:
1. köv mondat az eladó felé: - Ön mit javasol ? 2. viszi magával a nagytudású haverját (civilbe vill. mérnök), amiből egy végetnemérő szakmai rivalizáció szokott összejönni a haver és az eladó között. Ezeket kerüld el (főleg az 1-est).
Olyan lemezeket vigyél, amire rá van "lőve" a füled, ill. olyan DVD-ket amiket szinte minden pixelig ismersz. Ne hagyd hogy a cég egyetelen szuperszörránddemólemezét tegyék be, mivel ezzel még a Sokol/Junoszty kombo is szólni fog(hisz pontosan erre lett gyártva)
Továbbá jobb ha telefonon előzetesen infót kérsz (meghallgatás, van-e?), mert ezeket a kombókat mindig kritikán aluli körülmények között állítják ki és csomó időt és energiát megtakarítasz ezzel.
Szerintem nem jó ha más Hgf-akkal is kiprobálod, mert akkor már nincs értelme ezeknek a rendszereknek (abból aplusz árból , már tudsz venni egy rendesebb HM cuccost is).
Ja, meg ÉRTELEMSZERŰEN az adott márka szaküzletébe érdemes ellátogatni (sok márka, több szaktudásigény, ami u.bár itt MO.n nem igazán ismert a Plázás shopszörnyeknél) Röviden ennyi.
Köszi,
Szerintem minden vevő ott követi el a hibát, hogy:
1. köv mondat az eladó felé: - Ön mit javasol ? 2. viszi magával a nagytudású haverját (civilbe vill. mérnök), amiből egy végetnemérő szakmai rivalizáció szokott összejönni a haver és az eladó között. Ezeket kerüld el (főleg az 1-est).
Olyan lemezeket vigyél, amire rá van "lőve" a füled, ill. olyan DVD-ket amiket szinte minden pixelig ismersz. Ne hagyd hogy a cég egyetelen szuperszörránddemólemezét tegyék be, mivel ezzel még a Sokol/Junoszty kombo is szólni fog(hisz pontosan erre lett gyártva)
Továbbá jobb ha telefonon előzetesen infót kérsz (meghallgatás, van-e?), mert ezeket a kombókat mindig kritikán aluli körülmények között állítják ki és csomó időt és energiát megtakarítasz ezzel.
Szerintem nem jó ha más Hgf-akkal is kiprobálod, mert akkor már nincs értelme ezeknek a rendszereknek (abból aplusz árból , már tudsz venni egy rendesebb HM cuccost is).
Ja, meg ÉRTELEMSZERŰEN az adott márka szaküzletébe érdemes ellátogatni (sok márka, több szaktudásigény, ami u.bár itt MO.n nem igazán ismert a Plázás shopszörnyeknél) Röviden ennyi.
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
All-in-one házimozi
Köszi,
h2o
Én vittem magammal egy VCD-t, egy írt DVD-t, szerncsére nyugotd körülmények közt tehettem meg a próbát, mivel az egyik legjobb haverom dolgozik abban az üzletben ahol a műszaki cikkeket szoktam vásárolni Javaslom, ha teheted própáld ki fadobozos ill. műanyag hangsugárzókkal is a rendszert, bár ez eléggé boltfügő, hogy mennyire díjazzák az ilyen kipróbálósdit. Olyan disceket vigyél magaddal amiket valószínűleg anyg gyakorisággal fogsz lejátszani rajta.. részemről ennyi, a többi a te ízléseden és hallásodon múlik, hogy mire van szükséged. A többiek majd úgyis mondanak még ezeknél sokkal használhatóbb infókat is
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
All-in-one házimozi
És még egy kérdés mindenkihez.
Ti hogyan próbálnátok ki a kiszemelt cuccot ?
Köszi,
h2o
All-in-one házimozi
Mi a különbség az SC-DT300-as és az SC-DT310 között (hangzásban) ?
szvsz semmi..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
All-in-one házimozi
Gordonnal karöltve én is a KÜLÖNÁLLÓ rendszereknél a Yamaha +Pana párosra kattognék. Hgf-ban viszont a magyar Monaudiot keresném.
Még egy kérdés hozzád egybekütyüvel kapcsolatosan.
Mi a különbség az SC-DT300-as és az SC-DT310 között (hangzásban) ?
All-in-one házimozi
Gordonnal karöltve én is a KÜLÖNÁLLÓ rendszereknél a Yamaha +Pana párosra kattognék. Hgf-ban viszont a magyar Monaudiot keresném. Ezektől a ténytől (és attol hogy én is a különálló cuccosokat szeretem), azért én még mindig szeretem ésPana viszonylatban nagyon jónak tartom a 300-as kombót (csak azért is hörrrrrrrr)
Okés...TEstvéreim...rendezzünk már gyűjtést TechnoMan -nek! a cél egy Pana SC-DT300
A bankszámlaszámom a következő: ......
All-in-one házimozi
Gordonnal karöltve én is a KÜLÖNÁLLÓ rendszereknél a Yamaha +Pana párosra kattognék. Hgf-ban viszont a magyar Monaudiot keresném. Ezektől a ténytől (és attol hogy én is a különálló cuccosokat szeretem), azért én még mindig szeretem ésPana viszonylatban nagyon jónak tartom a 300-as kombót (csak azért is hörrrrrrrr)
Okés...TEstvéreim...rendezzünk már gyűjtést TechnoMan -nek! a cél egy Pana SC-DT300
All-in-one házimozi
All-in-one házimozi
Épp most nézem a Cora-s újságot. 8-)Van benne egy Kenwood KRF-V 7060 + DVF-3060 páros.
124990. Ez milyen ?
Vagy jobb egy Pana S35 + Yamaha 430RDS párosítás ?
Hangfalkészletben Pana SB-TP10, vagy Yamaha NS-P230 ? Esetleg valami jobb,
hasonló árban ? 8-)
Melyik gyártó miben a legjobb az olcsób árkategóriában? Hát ez erősen szubjektív vélemény, de azért leírom:
Erősítő: Nálam egyértelmű a Yamaha. Én is ezt hallgatom elégedetten. Ilyen olcsón ilyen jó más nincs. Se minőségben, sem töbletszolgáltatásban nem veri meg semmi 100 ezer alatt.
DVD: Pana S35 vagy Pio 360, attól függően, hogy az eltérő szolgáltatásaik közül melyiket használod ki inkább. Ha hagyományos 4:3-as tv-vel használod, akkor a zoom funkció miatt a Panát javasolnám inkább.
Hangfalak: Ez aztán végképp szubjektív! Inkább csak az általam ajánlott két szet közül "választok". Én a Yamahat preferálnám itt is a komolyabb kétutas szatelitek miatt. Ha több pénzt tudnál rá szánni, akkor a legjobb ár/teljesítmény viszonyúnak a Tannoy, Wharefadale hangszóróit tartom.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi "sz@r" lenne. Ha neked fontos az esztétikus egységes megjelenés, a távkapcsok számának "minimalizálása", akkor ha a teljes rendszered Pana, abban is sok örömed lesz.
A Kenwood utolsó sorozata a "70"-es volt. Ezek a készülékek még az előttiek, kifutó modellek. Ráadásul azt hallani, hogy a Kenwood felhagy az otthoni hifi biznisszel és csak autóhifivel fog foglalkozni a jövőben.
A Yamaha tavalyi modelje + a Pana idei modellje együtt 115 eFt a netdeponál.
gordon314.fw.hu
All-in-one házimozi
Pár egydobozos rendszer rövid jellemzése árakkal..
All-in-one házimozi
Épp most nézem a Cora-s újságot. 8-)Van benne egy Kenwood KRF-V 7060 + DVF-3060 páros.
124990. Ez milyen ?
hasonló árban ? 8-)
Pana + Yamaha jónak tünik Visszatérve még az egydobozosra: hangzása igencsak sz@r-nak mondható a fémhatású műanyag hangsugárzóknak köszönhetően. A hangfalaknak mindenképpen fadobozosnak kell lenniük. Az én hangfal szettem (JVC, sub. nélkül) 90e-ből ki is jött (ok, ez nem egy BW v. Jamo, de ez is igen dinamikusan szól és legalább árnyékolt nem úgy mint a BW 300-as szériája ami sub-al együtt 300e) Egyik haver vett egyberendszert 79e-ért, szép, de hát azért nem szól az olyan jól..
All-in-one házimozi
Kenwood-ot NE!
Ami a távirányítót illeti... Én kifejezetten imádom, hogy tele van vele az ágyam.
Van össz. 8 db távirányító.
A pana dvd+yamaha430 már egész szimpatikus választás!
All-in-one házimozi
Épp most nézem a Cora-s újságot. 8-)
Van benne egy Kenwood KRF-V 7060 + DVF-3060 páros.
124990. Ez milyen ?
hasonló árban ? 8-)
All-in-one házimozi
Hi water,
Őszinte örömömre szolgál hogy meg tudtunk ingatni. Ha már a komponensekről érdeklődsz én DVD lejátszó fronton a Pana S35-öt melegen ajánlom. Igen sok formátumot ismer, remek zoom funkció, RGB kimenet, mozgatható feliratmező, kedvező ár stb. Jé, most nézem az aláírásomban nekem is ilyen van...
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
All-in-one házimozi
Még 1x köszi mindenkinek a segítséget. Jól feladtátok a leckét. 8-)
Egyre jobban hajlok arra, hogy ne egybe cucc legyen, de ehhez még ki kell
néznem a megfelelő egységeket.
A kábelezéssel kapcsolatban valóban hülyeséget beszéltem... Még a régi sztereo
hi-fi-k jártak a fejemben. Na meg a távirányítóval kapcsolatban is. Bár egy tanítható
sem tökéletes megoldás. Viszont tény, hogy a rendszer árához képest elhanyagolható
többletkiadás.
Az ilyen (alsó)közép kategóriás cuccokál melyik gyártó miben a legjobb ?
Az egybe rendszerrel kapcsolatban még annyi, hogy a hangfalakat azért azoknál is
lehet "upgrade"-elni. Már ha az a rendszer gyenge pontja.
Abban tudtok segíteni, hogy Miskolcon hol érdemes szétnézni ? Esetleg van olyan hely
ahol "nyugisan" meg is lehet hallgatni a kiszemelt cuccot ?
h2o
All-in-one házimozi
dpman nagy igazságod van, uff.
h2o, kérlek ne vegyél all-in-one gépet. A lényeget dpman kifejtette, a részletes véleményem a terminálon találod.
ropi
Nos a terminálon sem nagyon részletezted a véleményed. 8-)
Amúgy milyen rendszert javasolnál ?
(gondolom azért egy ilyen all-in-one-nál jobban szóló rendszert nem lehet annál olcsóbban kihozni. Legfeljebb dupla áron)
Kedves névtelen vendég !
A többiek részletezték a megoldás vázlatát, bízom benne kimerítő...
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
All-in-one házimozi
Biztos, hogy jobbak a különálló egységek, de azért akad néhány hátrányuk is.Pl. agyba-főbe kell őket kábelezni, én meg utálom a kábelrengeteget. Persze
ha az ember egy zárt állványba rakja...
Egyébként ez a kábelezgetés nem ront a minőségen (pl. ahhoz képest, ha ugyan ezek
a cuccok egybe lennének építve) ?
Na meg szeretem, ha (sok)minden egy távirányítóval működik. Bár gondolom, ha
a részegységek egyazon márkából valók, akkor általában egy távirányítóval lehet
vezérelni az összes eszközt.
A bővítésről meg csak annyit, hogy mire esetleg bővíteném a rendszert, addigra
annyit változik a technika, hogy - igaz szép lassan, de - cserélhetném ki az egészet.
Legalább is én így látom.
A NetDepo-n nézelődve meg ami egységeket én összeválogattam, azok kb. 260-tól
jönnének ki.
Persze kérdés, hogy mennyire kell DVD-Audio, meg mennyire nagy a különbség a
27 és az 54MHz-es video DAC között.
Na mindegy, még mindig nem döntöttem.
A Pana SC-DT300 /310 -et is az "egybe" kategóriába soroljátok ?
Esetleg még egy ilyen beleférne, bár a 310-es fa mintázatú mélydoboza,
meg front sugárzói nem igazán tetszenek.
A 300-as csak feketében van ?
A Sony-ról mi a vélemény ?
Pl. HTP-3100 ? Tudom, ez is egye kategória, de mégis...
h2o
hmmm....úgy veszem észre, hogy Te egy kicsit kényelmi és design szempontból válogatsz..
kábelrengeteg???
ahogy "kollega" is írta, a kábel ugyanannyi, attól , hogy egybe-cucc, attól még a "satelliteket" ugyanugy térben el kell helyezni és kábellel bekötni
és ahogy Gordon írta, nem ront a minőségen sem..
Távírányító
na ne már még ha nem is frankó az erősítő távírányító, ahogy Gordon írta, akkor is...most azért mert kettő dolgot kell a fotelbe magad mellé tenni??? (na meg ott van még a TV is) ha ennyire gond vegyél egy rendszer távírányítót.
Bővíthetőség
Mester megmondta itt is a frankót...az 5.1 az 5.1...a fejlesztés nem ilyen szinten kell elképzelni. MI (ha beszélhetek a többiek nevében) arra gondoltunk, hogy ha pld: lesz egy nagyobb szobád, akkor nagyobb hangfalakat veszel, vagy ha jobban elterjed a 6.1 akkor cserélsz erősítőt...stb...
DVD-Audi meg az ár
Nos, nem tudom mit válogattál össze, de Gordon példája olcsóbb...és megvalósítható! És csatlakozom az előttem szólóhoz, ha DVD-Audio -zol akkor nagyon szeretsz nezét hallgatni és jó füled is van, namost akkor meg élből nem vesz az ilyen ember allinone-t...ha csak nem "a divat mondja meg, hogy ki vagy"
Tehát, ha végképp kitartasz az álláspontod mellett, akkor vegyél egy Pana SC-DT300 -at. De előszőr hallgasd meg!!! Ha neked megfelel, akkor tokmind1 ki mit mond! Ennyi.
Egyébként Én hallgattam ilyen Pana cuccot, nem mondanám rossznak, de nem élveztem el , ha már allinone akkor tényleg ezt vedd meg, ne Sony-t, mert egy DAV 500 meg stb az nagyon torz, mélyben dünnyögő, fos hangzás volt számomra. (Persze lehet hogy rossz a fülem)
Uff...beszéltem