Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Himage DVD

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok!Himage 5151-em van.
A gyári régió 2-es kodu filmeket nem játsza le.Errort ír ki hosszas próbálkozás után.Fogtam átírtam a gyári filmet és azt már tökéletesen futott gond nélkül.A gyári filmek a számítógépben lévő DVD lejátszón tökéletesen mentek.Mi lehet a megoldás??

Mikor és hol vetted a játékosodat? Biztos, hogy a régió kódot nem szereti? Nézd meg, hogy a készülék hátulján milyen régió kód van feltüntetve! Nem állítottad át te vagy egy esetleges előző felhasználó?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!
Himage 5151-em van.
A gyári régió 2-es kodu filmeket nem játsza le.Errort ír ki hosszas próbálkozás után.Fogtam átírtam a gyári filmet és azt már tökéletesen futott gond nélkül.A gyári filmek a számítógépben lévő DVD lejátszón tökéletesen mentek.Mi lehet a megoldás??

rodina
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: rodina »

Sziasztok !

Láttam, hogy az egyik topicban a HIMAGE ht 1250-esről van szó.
Én kaptam egy ilyen készüléket a napokban, azonban semmiféle magyar nyelvű leírásom nincs hozzá.

Be tudtam kötni és a hangfalakat is megoldottam, de nem igazán tudom a hátsó hanfalakat beállítani.

Nagyon jó lenne, ha valaki el tudna hozzám juttattni egy használati leírást, vagy röviden és érthetően egy kezelési útmutatót írna.

Jelzem nő vagyok, tehát ezen a szinten kérném, de nem vagyok retardált!!

Köszi

Pusszantás annak aki segít

Rodina

NZoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: NZoli »

Csak éppen a kép és a hangminősége nem hasonlítható össze a márkás cuccokéval...
A "régi" Philips SACD/DVD játszó, a Yamaha CD-m és az MBO vagy a Nile DVD játszó (CD) hangja között csak lényegtelen különbségeket lehet felfedezni, nagyot nem.
Amire azt mondom, hogy (konkrétan és hallhatóan) jobb, azért autót adnak.

Képileg meg nem tudom, hogy az agyontömörített MPEG anyagból milyen módon lehet jobb/rosszabb végeredményt előállítani... Eddig egyedül a Cinematrix deinterlacerrel tudtak némi meghökkenést az arcomra csalni, de megint egy más kategória. Gondolom a Nilémbe is beépíthető
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Majd akkor fogod tépni a hajad, amikor az írott lemezek elkezdenek kockásodni, lefagyni.
Igen, én is téptem, amikor a "márkás" cucc nem játszott le semmit. Igazából az SVCD-ken "akadtam le". Ezért vettem egy olcsót. A (márkás vétel-) árából még kettőt vehetek, ha véletlenül akadozna valami. De nem akad.
És ráadásul nem is névtelen, mert sok hajszárítón meg ventillátoron látható a neve

Csak éppen a kép és a hangminősége nem hasonlítható össze a márkás cuccokéval...

Ez így igaz. A minőségük valóban nem éri el egy nevesebb cég termékének színvonalát.
A csúcskategóriás modelleknél valóban jellemző, hogy némelyik még az SVCD formetumot sem ismeri, de ezek a lejátszók nem is erre készülnek.

Aki mindenevőt akar, az valóban jobban teszi, ha olcsóbb kategóriás, kismillió formátumot ismerő készüléket vesz.

Volt egy JVC lejátszóm nekem is ami az elsők között volt az SVCD-t támogató lejátszók között (A típusra már nem emléxem, azóta el is adtam), aztán elkezdte elfelejteni az SVCD formátumot, és a végén már csak akkor játszotta le ha épp volt kedve!

Amikor a Sony kijött az első SVCD-t támogató playerrel, azonnal lecseréltem. (DVP NS-430) Azóta is ezt nyúzom. Nagyon meg vagyok vele elégedve, mindent megeszik (irott, +R,-R, gyári lemez, SVCD, VCD,....) és nagyon jó minőségi képet produkál (A maga kategóriájában)
Én szeretem ezt a játékost, és csak ajánlani tudom.
Ez a lejátszó az a szint aminél lejjebb semmiképp nem mennék, ha meg kijön az új 575-ös pio, nagy valószínűséggel azonnal lecserélem!

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: NiCE »

Majd akkor fogod tépni a hajad, amikor az írott lemezek elkezdenek kockásodni, lefagyni.
Igen, én is téptem, amikor a "márkás" cucc nem játszott le semmit. Igazából az SVCD-ken "akadtam le". Ezért vettem egy olcsót. A (márkás vétel-) árából még kettőt vehetek, ha véletlenül akadozna valami. De nem akad.
És ráadásul nem is névtelen, mert sok hajszárítón meg ventillátoron látható a neve

NZoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: NZoli »

Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

andrew10

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: andrew10 »

A médiába 29000 ft a Himage házi mozi, tényleg mindent visz és szerintem az árához képest nagyon jó.

andrew10

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: andrew10 »

Üdv Mindenkinek! 
A házimozi egyik számában láttam, egy cikket Himage dvd lejátszóról, és elég jókat írtak róla benne. Meg adtak egy emil címet, de ott nem találtam ezt a cuccot. Pedig állítólag 25e forintért árulták.

Ismeri valaki ezt a terméket? Vannak tapasztalai róla? Tudja valaki hol lehetne hozzájutni?

Bruce

Bruce

Nem akarok okoskodni, de ha rám hallgatsz, akkor inkább vársz egy kicsit hozzáteszel még 10-15 ezer forintot és veszel egy márkásabb cuccot. Én annak idején vettem második lejátszónak egy CyberHome lejátszót, mert akkoriban még ritka volt az olyan márkás lejátszó, ami kezelt volna minden formátumot. Kb. 2 hónapig volt nálam és nagyon hamar túladtam rajta gyatra kép szeszélyes működés stb. Hidd el nem éri meg.

Én nemrég vettem himage ht 1250 házimozit a media markt-ba 29000ft volt. mindent visz tényleg nagyon jól szól szerintem megérte.

piskóta
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: piskóta »

A Dimarsonról meg annyit, hogy pont a DVDCENTER forumán rengeteg fikázást olvastam róla. Most így hogy döntsön az ember?
No, akkor az kihúzva. De tényleg tegyél egy kicsit hozzá és márkásabbat irányozz elő.
Hidd el, jobban jársz!

Kiskakas
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: Kiskakas »

Üdv Mindenkinek! 
A házimozi egyik számában láttam, egy cikket Himage dvd lejátszóról, és elég jókat írtak róla benne. Meg adtak egy emil címet, de ott nem találtam ezt a cuccot. Pedig állítólag 25e forintért árulták.

Ismeri valaki ezt a terméket? Vannak tapasztalai róla? Tudja valaki hol lehetne hozzájutni?

Bruce

Bruce

Nem akarok okoskodni, de ha rám hallgatsz, akkor inkább vársz egy kicsit hozzáteszel még 10-15 ezer forintot és veszel egy márkásabb cuccot. Én annak idején vettem második lejátszónak egy CyberHome lejátszót, mert akkoriban még ritka volt az olyan márkás lejátszó, ami kezelt volna minden formátumot. Kb. 2 hónapig volt nálam és nagyon hamar túladtam rajta gyatra kép szeszélyes működés stb. Hidd el nem éri meg.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: Mester »

Azért dícsérik, mert alacsony kategória. Minden alacsony kategóriát dícsérnek, hogy had vigye mindenki, mert olcsó. Egy ilyen nem fognak középkategóriásnak emlegetni, mert 1 csillagot kapna.

Bruce
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: Bruce »

Pfhú. Azt hiszem ezaz, amelyiket távirányítóval nem lehet kikapcsolni.
Háááát, nem tudom! A Házimozi magazinban nagyon dicsérték. És 1-2 német oldalon is találkoztam vele, és ott is csak dicséretett láttam. (Vagyis a Barátnőm, mert én nem tudok németül)

A Dimarsonról meg annyit, hogy pont a DVDCENTER forumán rengeteg fikázást olvastam róla. Most így hogy döntsön az ember?

De ha dimarson, akkor én a 611-est venném arról tud valaki valamit?

Bruce
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!

piskóta
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: piskóta »

Szerintem ha ilyen cumókban gondokozol, akkor inkább Dimarsont vegyél, nem sokkal olcsóbb és biztos több infót találsz róla.
Annyit tudok, hogy az minden csipp-csupp lemezt lejátszik, mindent megzabál.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: Mester »

Pfhú. Azt hiszem ezaz, amelyiket távirányítóval nem lehet kikapcsolni.

Bruce
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Himage DVD

Hozzászólás Szerző: Bruce »

Üdv Mindenkinek!

Bruce
Az a legnagyobb vesztes az, aki nem veszi észre, hogy nyert!

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”