Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer VSX-859 RDS
-
Vendég
Pioneer VSX-859 RDS
Sziasztok!
Aki be tudja szerezni ezt a modellt arany színben VSX-859 RDS-G annak aznonnal perkálom a bruttó 219.000 Ft-ot. Ugyanis több helyen ennyiért volt kapható, de kifogytak a készletből és nem tudják mikor kapnak belőle... Vagy esetleg ha tudjátok hol lehet kapni kb. ennyiért, írjátok meg légyszi!
Nagyon köszi.
Csaó!
-
Vendég
Pioneer VSX-859 RDS
írhatnál róla mindent amit csak tudsz, hogy viselkedik különbözô hangerôszinteken szolgáltatások stb.
Ára? én úgy tudom 300e Ft-fölött van!!!
-
Vendég
Pioneer VSX-859 RDS
Örülök, hogy nem csak az én érdeklôdésemet keltette fel ez a cucc. Ára 270e-Ft körül van. Nekem a jövôhéten érkezik meg kisebb testvére a VSX-839RDS. A kb 50e-Ft tal olcsóbb modelbôl csak a lemezjátszó-bemenet, LaserDisc RF-DD bemenet, RGB ki-bemenet és a 7.1 re keverés hiányzik a többi ugyanaz. Megjegyzem jó hangfalból épp elég 4-5 db-ot kifizetni, ráadásul a 859-ben is csak 5 csatornányi erôsítés van, a további kettôhöz plusz sztereó erôsítôre van szükség. A képet meg úgyis legjobb egybôl a tv-re, projektorra stb. kötni,
30 cm-es LaserDiscet pedig nem használok. Így 220e Ft-bôl megúszok egy THX-es erôsítôt. (98-óta van asztali DVD-lejátszóm, azóta tesztelek mindeféle kütyüt. Az eddig próbált hazimozierôsítôket gagyinak találtam (onkyo 838,454, sony str-db940,yamaha dsp-595, techincs sa-ax6) Audipophilesebb hangzást kerestem. A felhasznált technológiákat, megépítés minôségét és a hangfalaim (B&W DM602S2) hangkarakterét tekintve bizakodóan várom a cucc megérkezését. Mivel a beállítási lehetôségek (pl. THX re-equalizáció!! stb.) sokféle hang létrehozását teszi lehetôvé. gondolom pár héten belűl sikerül kikísérletezni a legteresebb-legdinamikusabb beállítási-kombinációt. Pioneer DV-626 DVD-játszót fogok a koaxiális digitális bemenetre kötni.
A pudingpróba még hátra van.
A 859-esrôl magtalálod a fôbb adatokat a következô oldalon:
http://www.pioneer-eur.com/products/home/vsx12en.htm
-
Vendég
Pioneer VSX-859 RDS
Már nem aktuális, végül is a Denon AVR-3801-es mellett döntöttem, és ahogy megnéztem jobban ezt az erősítőt, nem is jártam rosszabbul.
-
Vendég
Pioneer VSX-859 RDS
Ismeri valaki a Topicban szereplő erősítőt, vagy látott róla review-t ez érdekelne, meg a véleménye róla