Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sz.gep-erositö összekötes
-
Vendég
Koszi a segitseget!Megneztem az SB beallitasi lehetosegeit, lehet valasztanimono,sztereo, illetve negyhangszoros megoldast.Valahol azt hiszem a Terminalon olvastam a forumon hogy a Dolby-Digitalt az SB Live lekodolja 4csatornas jelre, ebben az esetben akkor az erosito mit csinal ekkor?Hiszen a Dolby-Surround is 4csatornat allit elo, mert a hatso hangfalakat egynek veszi.Amugy szoftveres lejatszas mennyire befolyasolja a hangminoseget, meg a kepminoseget?
-
Vendég
Hu, nagyon sok a kerdes, ezert megprobalok sorba valaszolni ...
A hasznalt kabel rendben van. Mindegy, hogy a hangkartyat melyik bemenetre csatlakoztatod, felteve, hogy az erositot Dolby Surround modba kapcsoltad. A DS a ket elso hangfal jelebe analog modon belekeveri a tobbi csatorna jelet es az erositi ebbol szedi aztan ki. A hangkartyat allitsd ket csatornas Dolby Surround dowmix modba. Az erositon a bemenet bar DVD-kent van megjelolve, ugyanugy barmely mas hangjelet rakapcsolhatsz. Fuggetlenul attol, hogy a film DD-s vagy DTS-es a kimeneti jel DS-es lesz (downmix).
Remelem segitettem. Udv, Peter
-
Vendég
Sziasztok szeretnem megkerdezni hogy a hangkartyat(SB Live) hogy kell jol osszekotni Dolby-Surroundos Radioerositovel hogy mukodjon a Dolby-Surround.A Live hatuljan azt hiszem van 6 csatlakoztatasi lehetoseg, en most a zoldet hasznalom , ott egy Jack-dugot majd a masik vegen RCA-t hasznalok, ez megy az erositohoz, ott VCR in-hez csatlakoztattam.Namarmost ez jo-e DvD-Rom eseten, szoftveres dekodolas eseten, vagy kell e valamit varialni.Az erositon van DvD bememet, ket csatornas de szerintem ez asztalihoz van.Lehet-e olyat csinalni hogy a DvDromot kozvetlenul az erolkodovel osszekotni(Lehet hogy hulyeseg)?Ha egy film DD-os, illetve DTS-es, akkor nem fog szolni Dolby Surroundos erositon
, tehat a dekodol-e valmit az erosito ilyenkor A DD-t DolbySurroundba?Ilyenkor mit kell beallitani a Live beallitasai kozott, negyhangszoros, illetve sztereora legyen beaalitva a
ki menet?