Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ASUS DRW-0402P problémák.

MrRepa
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: MrRepa »

HI ! 
Szerintem ez nem a meghajtó hibája, hanem a programé. Nekem is ugyan ilyen DVD íróm van kb. két hónapja hajsználom. Igaz én nem használom az általad említett programmal,ellnben miden mással igen és eddig kifogástalanul működött. Egyetlen egy DVD-t nem rontott el, pedig már kb 100-nál tartok.Szóval biztos nem a meghajtóval van gond. Általában a szoftveres cégek dolga frissíteni a programjukban a támogatott meghajtókat és nem a hardver gyártóknak (lásd cd/dvd író programok)

Szia, igen, én is tudom, hogy szoftveres probléma, ezért kérdeztem, hogy nem tud-e valaki hozzá drivert valahonnan.
Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy mirt csak 2x-es sebességgel szedi le a filmeket az iró? Ugyanez van barátom Pio A05-ösével is, és nem tudunk rájönni, hogy mi a baj. A DVDDecrypter legujabb változatával megy a másolás.

Lynx

Hozzászólás Szerző: Lynx »

HI !

Szerintem ez nem a meghajtó hibája, hanem a programé. Nekem is ugyan ilyen DVD íróm van kb. két hónapja hajsználom. Igaz én nem használom az általad említett programmal,ellnben miden mással igen és eddig kifogástalanul működött. Egyetlen egy DVD-t nem rontott el, pedig már kb 100-nál tartok.Szóval biztos nem a meghajtóval van gond. Általában a szoftveres cégek dolga frissíteni a programjukban a támogatott meghajtókat és nem a hardver gyártóknak (lásd cd/dvd író programok)
Thomson 29DF170,Pioneer DV-360S dvd, Onkyo TX-SR700E AV receiver,B&W 603 S3 front ,B&W 601 S3 surr., LCR60 S3 center,ASW 650 SUB.

MrRepa

Hozzászólás Szerző: MrRepa »

Sziasztok.

Vettem egy ASUS DRW-0402P irót, problémám van vele a Pinnacle Instantcopy 7.0-val, nincs még hozzá driver, annyira új az iró.
Nem tudja valaki, hogy honnét tudnék letölteni hozzá drivert, mert a pinnacle hivatalos oldalán nincs.
Ide várnék még ezenkivül bármilyen infot, tapasztalatot ezzel az iroval kapcsolatban.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”