Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mararantz sr-5000

Vendég

Mararantz sr-5000

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Kedves Géza!

Nekem Marantz SR-5000 házimozi erősítőm van Marantz DV-4100 DVD játszóval és Marantz CD-4000 CD játszóval. Először is ne feledd ,hogy az a 24X.XXX Ft az nem az SR-5000 ára ,hanem az SR-5000OSE ára. Na ez nem mindegy. Az SR-5000 ára ,ha jól tudom 204.900 Ft. Szerintem még mindig nagyon jó választásnak tűnik még a Sony 940-es erősítőjével szemben is ,ha a hangminőségre törekszel. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Ha kérdésed van küld el mail-ben nekem.
Elnézhetsz még elég kezdezleges oldalamra is hátha találsz vmit -www.extra.hu/v500

Vendég

Mararantz sr-5000

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nagy az én problémám ,szemezek az SR5000-es házimozi erösitövel,sőt már féléig meddig már meg is vettem.
A baj ,hogy nem tudok róla szinte semmit,a honlapokon pedig a száraz infón kívűl semmi sincs.A hi-fi piac 29. számában tesztelték ,de az persze nincs,a házimozis ujságokban pedig nincs értékelhetö cikk róla.
Jelenleg az Onkyo 373-ast használom,és azért nem, az Onkyo 575x-et,illetve a 840-es Sonyt választottam,mert ez 243.000-ről lett 166.000-re leárazva. Így most igazán vonzó vételnek tűnik,csak hát a másik két erölködöről vannak leírások és tesztek Ezt pedig csak mindig valamihez megemlítik mint hasonló termék. Ketyeg az óra a vásárlásra,tehát ha tud valaki sergíteni akkor írjon ide vagy levélre.
Vass Géza

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”