Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
sony dvp-335
-
Vendég
sony dvp-335
Hi.
Köszönöm az infokat mindenkinek.
Vettem 1-et s elég jo.
1löre hibát nem találtam.
Hang és a Kép is tuti.
Enyiért télleg megéri.
byezz
-
Vendég
sony dvp-335
Csak a legkomolyabbak (pölö 7700-as) olvasnak írt CD-t, de a CR-RW-vel mindegyik elboldogul. Ez a helyzet.
-
Vendég
sony dvp-335
A másik topcion meg azt a választ kaptam hogy SOny-k nem olvasnak irt CD-t.Itt meg van aki szerint igen.Most akkor hogy van ez?
-
Vendég
sony dvp-335
A fent leirtakhoz csak csatlakozni tudok. Igaz csak egy hónapja vettem akciósan a Murányinál 90e pénzért. Rögtön kipróbáltam minden problémás DVD-t, de mindent lejátszott tisztességesen gyönyörü kép és hangminöségben (persze a hasonló kategóriájú készulékekhez viszonyitva). Csak ajánlani tudom, ezért az árért jobbat nem kapsz!
-
Vendég
sony dvp-335
Semmi folosleges cucc nincs rajta de mindent megbizhatoan csinal. Nem kopott vissza egyetlen lemezt sem, meg kicsit karcosabbat sem. Kep/hang atlagos, de ez sokban fugg attol persze, hogy mit kotsz utana. 3 peldany fut a cimborak kozt belole es senki sem jelzett zizit.
Taviranyitoval nem hackelheto, csak a csipcsere jatszik. Egyszeruen kezelheto, jol elrendezett logikus taviranyito. CD RW-t olvas. Ha meg megy az akcio kapsz melle esetleg harom gagyi ( filmet. Kulfoldon sem jelentosen olcsobb mint otthon.
-
Vendég
sony dvp-335
Van. Eddig nem volt rá panaszom. CD-r-t, mp3-at, és ilyen malacságokat nem játszik, viszont amit tud, azt szépen és megbízhatóan csinálja.
A képe szép, kontrasztos és telt, de komoly rendszer híján ez nehezen megítélhető. (Samsung 55 cm-es TV :-)) Bár nincsenek rajta képkorrekciós kütyük, szerintem nagyon jól belőtték a paramétereit.
A hangja is nagyon tiszta, még DS-ban is pontos teret reprodukál.
A rétegváltás elég átlagos (fél másodperces, szinte mindig észrevehető), miondjuk engem ez nem zavar.
Régiómentesítése elég körülményes és drága (kb. 25-30 rugó), ezt vedd figyelembe,mielőtt döntesz.
Lehet, hogy rám fognak mordulni, de én megbízhatósága miatt vettem Sony-t. Eddig ez volt az egyetlen márka, amivel SOSEM volt bajom. Persze lehet, hogy mázlim volt?
Ennyi. Ha technikai paraméterek is érdekelnek, szólj.
Szása
-
Vendég
sony dvp-335
Hello.
Van esetleg vkinek ilyen DVD player-e?
Ha igen dobjon mélt hogy milyen.
(kép,hang,hibák)
elöre is köszi