Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Surround erősítősöknek!

Vendég

Surround erősítősöknek!

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem tudom, nálam az SB AWE 32-vel Creative DVD-vel mindenféle hürgübürgü nélkül úgyanúgy szól, mint az asztalim Dolby Surroundba. Mondjuk én mpeg2 kártyával néztem-hallgattam, de kipróbáltam szoftveresen is és ugyanolyan volt.

Vendég

Surround erősítősöknek!

Valószínűleg igazad van, de ha az ATI Tweaker-ben nem kapcsolom be az LFE-t és a Surround Compatible Mode-ot, akkor elég gyöszös a térhang. Ez a különbség indított arra, hogy írjak.

Vendég

Surround erősítősöknek!

Már elnézést kérek, de bármilyen DVD Rommal és hozzá bármilyen sztereó 16 bites hangkártyával lehet Dolby Surround Pro Logic hangzást elérni. Mivel a Dolby Surround a sztereó jelbe van kódolva ezért semmilyen segédeszköz nem szükségeltetik hozzá. Persze leszámítva a Surround erősítőt.

Vendég

Surround erősítősöknek!

Lehet hogy sokak számára ismerős, de én csak most próbáltam ki, hogy az ATI rage 128 kártyákhoz készült Tweaker program a DVD hangját Dolby Surround-ra keveri le. Ez az jelenti, hogy egy átlagos hangkártyával és persze egy Surround-os erősítővel hallgathatjuk a DVD-t. Persze ez nem ugyanaz az 5.1 hangzás, de nagyon jó.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”