Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eerosito B&W-hez

Vendég

Eerosito B&W-hez

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tobb helyen is dijat nyert a Sony DB940-es. Szombaton meghallgattam egy Yamahaval osszevetve. Mozikent osszeestem olyan jo volt, de Hifi-ben klasszikus zenevel a Yamaha sokkal tisztabban, reszletesebben szolt, pedig a hangsugarzok gyengebbek voltak.

Hol lehet Denon-t meghallgatni?

Kosz,
CsJ

Vendég

Eerosito B&W-hez

A Sony SRT-DB940-t Angliában a HomeEntertainment (az 1-ik legnevesebb házimozi magazén)magazin 1000 fontig(kb.400e Ft) a 2000-es év legjobb AV erősítöjének választotta.

Vendég

Eerosito B&W-hez

Szerintem az Onkyo nem annyira rossz, de en is inkabb a Denont javasolnam. Vagy a regebbi 1800, 2800, 3300 tipusokat vagy az ujabakbol a 3801-tol felfele. Az 1801, 2801-et nem ajanlom.

Vendég

Eerosito B&W-hez

Sony-t, Onkyot felejtsd el, ezekhez a hangfalakhoz mar valami normalisabb cucc illik. A Harman jo hangilag, de sajna a digitalis resze nem egy top, raadasul draga.
En a Denont ajanlom. Gyakorlatilag mindent kiprobaltunk, es egyedul ennek van jo hangja a kategoriaban.
Nezd meg a weblapjukat, az arukat meg a www.extra.hu/greetzy cimen tudod megnezni.

udv
Levi

Vendég

Eerosito B&W-hez

Szia Jean,

Ugy latom jo izlesed van...

Sajnos tippet azt nem tudok adni.

ave / Mj12

Vendég

Eerosito B&W-hez

B&W 603S2, 602S2 es CC6S2-hez keresek erositot. Eddig a Sony, Yamaha, Harman/Kardon kinalatat neztem vegig. SonyDB940-eshez olcsobban tudnek hozzajutni, ezert hajlok ra. Kerdes, hogy ezek a jo minosegu hangsugarzok komolyabb (specializaltabb gyarto) markat igenyelnek-e? Onkyot ajanlottak hozza, bar ezt lehetett kapni abban a boltban.
Kosz,
CsJ

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”