Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
H+ Line out HELP
-
Vendég
H+ Line out HELP
Tanusítom, tényleg nagyon halk. Az erőlködőmön, ha CD-t, bakelitet vagy kazettát hallgatok, akkor max. 1/4-ig kell kitekerni a hangerőszabályozót. A H+-hoz pedig legalább 2/3 fölé. A baj akkor van, ha elfelejtem visszavenni mozi után.
-
Vendég
H+ Line out HELP
Én az 1.82-es drivert és stationt használom. Toy Story 2-nél van vele gond, de azt is meg lehet oldani. Mellette fent van az Eugene DVD player is, ha probléma lenne, akkor megpróbálnám azzal is. Eddig minden filmet jól lejátszott, ezért nem kellett tökörészni.
Az 1.81 driver azért fel van téve a gépre, ha vmi gond lenne és már semmi sem segít: 1.82 driver uninstall, majd 1.81 driver+station install.
Az átkötéses megoldás is OK, de nekem pl. a Line In-re a TV tunerkártyám van becsatlakoztatva, ha neked szabad, akkor átkötheted a H+ kimenetéről így nem kell a DVD Genie-t használni.
-
Vendég
H+ Line out HELP
Hali !
Nem jo, nem fejhallgatora kotom, hanem erositore, vagy videora. Nekem nem eleg csak annyi, hogy legyen hang, hanem minoseget akarok. Sajna _SOKKAL_ halkabb a line outja a kartyinak, mint kene. Nincs kedvem tokig tekerni az erositot, csak hogy szoljon valahogy...raadasul nyilvan tudod, hogy minel alacsonyabb jelet erositesz, annal nagyobb lesz az alapzaj, valamint no a torzitas.
Ha videora akarok masolni, akkor is hasznalhatatlan, vagy halk felvetelek szuletnek, vagy pedig hasznalhatatlan szar hangminoseguek, ha ugy veszek fel, hogy a videom hangfelveteli jelerosseget novelem (szerencsere lehet rajta).
Az ervelesed a halksaggal, dinamikaval kapcsolatban ott hibadzik, hogy az asztali playerek kimenetevel, de meg a hangkartya line outjaval sincs semmi gond...valamennyi szoras persze van, egyik picit halkabb, masik picit erosebb, de nem ilyen merteku.
Ebben a downmixben bizom meg..tobb otletem nincsen...
udv
Levi
-
Vendég
H+ Line out HELP
Levike!
Mire vezeted ki a hangot a line outrol? Ha fejhallgatora, akkor az felejtsd el, az nem arra valo. Erositore kell kikotni, ott nem lesz halk (valamivel halkabb lesz mint pl. a CD vagy a hangkartya, de csak azert mert a filmek eleve halkabbak (nagyobb dinamika miatt)).
Vagy kosd at kivulrol a hangkartyad line in-jere, vagy belulrol egy cd-rom-ehoz hasonlo hangkabellel, es hallgasd a hangkartya erositett kimeneterol.
-
Vendég
H+ Line out HELP
Szia !
Koszi a tanacsot, en is ezt bogoztam ki.
Hetvegen probaltam ki a kartyat, a kepe teljesen jo, asztali DVD-kkel hasonlitva, videora masolas tokeletes, , szoval tetszik, aztan jott ez a fekete leves. Mar ott tartottam, hogy adom is el a francba... De most talan felcsillant a remeny.
Figyi, tudsz ajanlani egy bevalt driver/station kombinaciot ?
Levi
-
Vendég
H+ Line out HELP
A legegyszerűbb megoldást a www.hplus.hu oldalról letölthető DVD Genie program segítségével tudod elérni.
A program egy segédprogram, mindenféle dologra képes, többek között a Hollywood + szekciójában találsz egy olyan beklikkelhető chekboxot, amivel elérheted, hogy a H+ hangja a hangkártáyd kimenetén jelnjen meg. Szoftveresen oldja meg (átirányítja a hanginformációt a hangkártáyd címére), így semmiféle átkötés nem szükséges. Érdemes beállítani, hogy minden Windowsinduláskor elinduljon és ikonként a tálcára kerüljön.
A másik bonyolultabb megoldás a H+ egyik ellenállásának lecserélése, erről is találsz infót a fent említett oldalon.
-
Vendég
H+ Line out HELP
Sziasztok !
Sztereobna szeretnem hasznalni a H+-omat, de a Line Out olyan halk, hogy azzal nem tudok megbekelni sehogysem.
Hogyan lehetne ezt a problemat kikuszobolni ?
Esetleg a downmix, amirol itt hallottam, a megoldas ?
udv
Levi