Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer NS-DV55
-
Vendég
Pioneer NS-DV55
A teszteket érdemes elolvasni, de a legtöbbet az őszinte!!! objektivitásra törekvő felhasználói vélemény adja.
A következő tesztet se vedd készpénznek, bár szerintem ez a hely elég megbízható.
http://www.homecinemachoice.com/frame.h ... DV55.shtml
Üdv: Tonic.
-
Vendég
Pioneer NS-DV55
A macrivision és a Multiregion-nal kapcsolatban az alábbi site-okon található információ.
http://www.techtronics.com/ttn/shop/50- ... -dv55.html
http://www.dvdupgrades.ch/pioneer.html
-
Vendég
Pioneer NS-DV55
Tisztelt Sipi!
Jelenlegi információm szerint az ár minőség kategória összehasónlításaban az általad vásárolni kívánt termék az egyik legjobb! Most karácsonyra a főnököm meglepte magát az NS-DV55-el, és nem csalódott! Talán az az egy hátránya, hogy csak családi házban érdemes használni, mert halkított üzemmódban nem élvezhető! Viszont az árat amit irtál egy kicsit sokallom, mert 15-20000 Ft-al olcsobban is megoldható a probléma!Igaz még hétfőn utánanézek és pontosítok!
Üdv:KgAladin!
-
Vendég
Pioneer NS-DV55
Nekem van ilyen cuccos,kb. 1/3 os volum-ig tudom felcsavarni
a szomszedok zaklatasa nelkul egy 20 nm-es szobaban. Hazimozira
szerintem elvezheto minosegu, zenehallgatasra mar igenyesebbeknk nem
ajanlom. De ennek az araert egy szeparalt hazimozi rendszer hangfal szettjet
sem lehet megvasarolni. Ha van valami kerdes ezzel kapcsolatban,
akkor itt tudok valaszolni. (Ja, a pana nem tud DTS-t, igaz az 5 lemezes, a Sony-val
ellentetben ez olvas irott es ujrairott CD.is) Hangminosegben a Pio. veri a tobbi
ilyen compact cuccost, legalabbis az egyik videos magazinban kozzetett tesztek
ezt allitjak.
W.
-
Vendég
Pioneer NS-DV55
Ezen kívül létezik a Sony DAV-S300 és a Panasonic HT-80-as rendszere. Én a Sony-t és a Pana-t hallottam szólni, de nem voltam tőlük elragadtatva. Azt mondják ez mind2-t megveri.
A Camponaban a Hertában ki lehet próbálni bár ott túl nagy a szoba ilyen kis rendszerekhez (A Panat ott hallgattam meg, de a Piora már nem volt időm, bár az eladó a Panara tett panaszaimra azt mondta, hogy a Piot kellene meghallgatni). A szobaméreted szerintem megfelelő 1 ilyen rendszerhez, most már csak azt kell eldönteni, hogy kielégít-e házimoziban a hangzása ill. zenehallgatáshoz is megfel-e az igényeidnek.
Szerintem mindenképp menj el (pl. a fent említett helyre) meghallgatni a rendszert.
-
Vendég
Pioneer NS-DV55
Üdv mindenkinek!
Új vagyok a házimozi világában. Szeretnék vásárolni egy rendszert. A Pioneer NS-DV55-re kacsingatok. Ár 288.e Ft.
3.5m * 4.5m szobába szánom. Mi a véleményetek erről a rendszerről. Ha valakinek már van ilyen, mi a tapasztalata?
Állítólag lehet régiómentesíteni és a macrovision-t is le lehet tiltani egy külön kittel. Ennyi pénzért lehet-e jobbat kapni ? Van-e ennél jobb konkurens termék?