Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer DVD_ROM 104F Drivers
-
Vendég
janos...
(bocs az ekezet, meg a nagybetu miatt de nem szeretem hasznalni oket...)
szoval a temahoz..:
en lennek a legboldogabb ember ha neked lenne igazad...(marmint ugy is felfoghatjuk hogy drukkolok, hogy bejojjon amit irsz..., mert akkor nem kell 1,5-2 evente uj drive-ot vennunk...), csak azt mond el meg utoljara, hogy, hogy-hogy -dvd, cd- tok fuggetlenul az ismeroseim koreben miert !!!altalanos!!! tapasztalat ez a jelenseg, es miert ertenek egyet velem a szervizekben is...?! (az igaz hogy a magyarorszagon levo szervizekben mindennel egyetertenek, sot meg esetleg azt is nekem kell elmondani hogy mit csinaljanak (csak mert nekem nincs hozza muszerparkom)...)
ez mar az utolso kerdesem...
hali
-
Vendég
Lehet, hogy rosz széria volt? A sony-nál előfordult. Kifogytak a cd-rom-ból és "keletről" importáltak egy adagot. Felcimkézték és azt adták el. Későb kiderült, hogy lite-on-ok voltak...
-
Vendég
csak egy mondat ereje:
vegul is en se azt irtam hogy rosz valasztas lenne, csak egyszer minden elromlik... emellett teljesen igazad van a tobbiben csak kerdem en ha nalam (-es nem csak nalam elt ugyanezen problema mikor mar ki akart halni a drive- elhalalozasi idejenek felenel kb.) a fele lemezt vitte a masik 50 %-ot nem es minden lemez csont sertetlen volt (mindenhol mashol ment is..) es a tetejeben ezek utan kb 1 honapra vegleg be is k**t, akkor ezt mivel massal magyarazod minthogy sajna egyszer tenyleg minden lehal...
csao
-
Vendég
Hi!
Én is csak vasat kaptam, a jó öreg panasonic cd-romom drivere meg nem vette fel. (A windows csont nélkül!). Igazán ott volt a probléma, hogy néha windows nelkül kell használnom. Én a következőt tettem. A win98 indítólemez felismeri az összes cd-rom-ot. Azt a drivert bepasszintottam az autoexec/config-ba és már dos alatt is oké.
A kattogás... más cd/dvd-rommal próbáltad? Leginkább a rossz minőségü cd-k szoktak ilyet produlkáni és azért lassú, mert ki akarja olvasni... (hibajavítás, stb...). De ha más cd-t simán megeszik és gyors, akkor biztos, hogy a korong a problémás. Nekem 115s van és (kopp-kopp) korrekt... Szóval nem hiszem, hogy rossz választás lett volna 8-)
bye...
-
Vendég
Hali!
A fent leirtakkal én is csak egyetérteni tudok. Anno én is ilyet vettem, méghozzá egy dobozos változatot. Csak egy floppy-t kaptam hozzá a kiegészitökön kivül. Ezen DOS/Windows3.xx driver van. A kézikönyv sem tér ki a Win9x-es installálásra, valószinüleg nics is hozzá driver. Egyébként nálam normálisa müxik, de kopogom lefelé erösen.
No pá.
-
Vendég
Ebola!
Köszönöm kimerítő válaszod, és...imádkozom.
Ez már Isten második csapása ebben az évben (és még mennyi lehet!) u.i. e sorokat is törött csuklóval írom...
Hát én még reménykedek, mert a DVD-filmeket elég szépen rippeli...
Kösz. Dorka
-
Vendég
Nem tudom, milyen oprencered van, de a Winfos98/Me-ben valóban nem kell hozzá extra driver. Nekem egyébként DVD-115 van, és ugyanúgy, mint a CD, amint betettem a gépbe, működött. Az általad leírt jelenségnek nem az az oka.
-
Vendég
Dorka...
Sajnos van egy enyhe gyanum... nem akarlak lelombozni de az igazsag az hogy driver a drive-okhoz nagyok ritka esetben szokott kelleni mivel vagy szabvanyos ide vagy scsi portokon kommunikalnak es azok meg eleg stabil szabvanyok ugyhogy majdnem generic ide (a scsi drive-oknal is a vezerlo a para nem a drive) tipusu totalisan altalanosan kezelt eszkoz nem beszelve arrol hogy sajna a pio drive-ok az egyik legkedveltebbek voltak azelott es soha semmi gond nem volt veluk kiveve hogy a 103-as anno a regi firmware-er nem igazan nyomta az audio cd-t (ill. 100% cpu) ugyhogy driver nem kell hozza (szerintem a dos-os atapis-on kivul nincs is hozza) a firmware frissites meg esetleg akkor segit ha valami global para van a geppel... de arrol biztos hallotal volna... ennyit hatternek ami viszont (nem biztos) elkepzelheto, hogy sajni a kattogas es hogy nehezen viszi a lemezeket az sajnos az altalanos kihalasi jellemzo... sajna tobb helyen tapasztaltam mar es az enyem is igy doglott meg ... (mondom nem bizti de nagyon valoszinu) szoval a gond - hogyha garis akkor nincs gond - , ha elviszed szervizbe valoszinu azt mondjak majd hogy kitisztitjak szivesen lehet hogy javit de lehet hogy nem, szervizelni meg nem fogjak (legalabbis nekem mindenhol ezt mondtak)... ugyhogy szerintem imadkozz mert ha meghal lehet kukazni... egyebkent itt a hw rovatban nyitottam egy topicot errol kb 2 hete de nem nagyon akar senki valaszolni vagy nem tudnak...
sok sikert...
-
Vendég
Hello, segítsetek!
Bisztos van egynéhányotoknak ilyen DVD-meghajtója. Annak idején, mikor vettem, nem kaptam hozzá semmiféle szoftvert,drájvert, csak a számlát. De örültem, mint majom ama bizonyos testrészének. Edáig nem volt különösebb gondom, de mostanában, főleg autorun-os, multimédiás CD-k beolvasásakor kattog, neki-nekiiramodik, és olyan lassú, mint a tetű. Arra gondoltam, frissitem a drájverét, de a web-site-ján már csak archiv, frissítésnél kiírja, hogy az eddigi drájvert használja tovább. Ám a Device Managerben azt olvasom: "No driver files required or have been loaded for this device". Van valakinek eredeti drájvere ehhez a devicéhez? Nagyon megköszönném!!!
Dorka.
(Attachmentként ide küldd: [email protected])