Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PanaRV60 vagy PioDV636
-
Vendég
PanaRV60 vagy PioDV636
Ez annyival jobb egy szimpla dekódernél, hogy az erősítést is megoldja, ami komplett megoldás egy szereo integrált mellé és a DSP is jó.
Yamahaát a következők forgalamznak:
- Satsystem (www.satsystem.hu)
- Magnetron (www.magnetron.hu)
- X-Multimediashop (www.x-multimediashop.hu)
- Albacomp (www.albacomp.hu)
Élőben, működés közben még én sem láttam, engem is érdekelne ha valakinek gyakorlati tapasztalatot is meg tudna osztani.
-
Vendég
PanaRV60 vagy PioDV636
Yamaha 395RDS-em van ami sem zenére, sem mozira nem az igazi már. Amikor vettem megfelelt a VHS és rádió igényeimhez. A zenét viszont (immár 15 éve) az Ortofon-mc NAD-phono Quad-amp láncon hallgatom és ezt nem akarom lecserélni, mert ez idő alatt sem találtam jobbat. Egy lakás áráért viszont szerintem lakást kell venni :-)
Szóval jó ötlet a dekóder, de ki tart ilyet?
Én csak a Technics önálló dekóderrel találkoztam, de azt nem akarok venni.
-
Vendég
PanaRV60 vagy PioDV636
En RV60-at hasznalok, elotte Pio525-ot.
Szerintem a Pana kepminosege klasszisokkal megelozi a Pio-et.
Valoszinu koszonheto a 54MHz-es negyszeresen tul mintavetelezett
video processzoranak, amit a Pio sorozatban csak a 737-es hasznal.
Nagyobb kepernyokhoz (32 col felett) a Pana szerintem jobb valasztas.
-
Vendég
PanaRV60 vagy PioDV636
Javítok: 796-os nem létezik, RX-V795-re és RX-V596-ra gondoltam.
-
Vendég
PanaRV60 vagy PioDV636
Saját véleményem:
Ha rendelkezel egy jó minőségű 6csatornás bemenettel ellátott pro-logicos erősítővel, akkor a DVD-be beépített dekóder megoldás lehet, de ha rendszert építessz, akkor én máshogy tennék.
Nem tudom, hogy milyen megfontolásból alkalmaznád a 3 sztereó erősítőt, már megvan vagy meg fogod venni és azt sem tudom, hogy milyenek az anyagi keretek, így csak azt tudom írni, amit saját szemszögből jónak gondolok.
Ha a sztereó erősítős megoldásra a (megfizethető) házimozi erősítők HiFi zenehallgatásra való alkalmatlansága miatt van szükség, akkor olcsóbb és (számomra) minden szempontból kielégítő megoldás lenne az, ha egy nagyon jó sztereó erősítővel hallgatnád a zenét CD-ről vagy LP-ről és ehhez megvennéd a Yamaha DSP-E800-as 3 csatornás erősítőjét. Ez ugyanazt a DD/DTS DSP-t tartalmazza, minta a Yamaha 796 v. a 596, 23 térhangzás, subwoofer out stb.
Így a zenehallgatást egy jó minőségű sztereó erősítővel élvezheted, amit saját izlésedhez választhatsz ki, a házimozihoz meg csak be kell kapcsolni a Yamaha-t és mehet a házimozi. A DVD-be épített dekóderek nem versenyezhetnek az erősítőkbe építettel. A DVD-knél a lényeg, hogy jó minőségű képet szolgáltasson, jó legyen a hangminőség legyen minél olcsóbban. Az erősítőknél a hangminőségen van a hangsúly, amibe a DSP minősége és milyensége is nagy súllyal beleszól, mivel házimozi erősítőkről van szó.
-
Vendég
PanaRV60 vagy PioDV636
Köszönöm az eddigi véleményeket is.
A beépített dekóder szempontjából mi a meglátásotok, ui. sok helyen hallom, hogy azok nem olyan jó minőségűek, mint az erősítőbe szerelt darabok.
Azért szeretnék a fenti készülékek közül választani, hogy utána 3db jó minőségű sztereó erősítőt kössek rá.
-
Vendég
PanaRV60 vagy PioDV636
A Panasonic DVD-RV60 pedig az idei EISA díjas DVD.
Mindkettő kiemelkedően jó, de a választást szerintem csak úgy tudod eldönteni, ha kipróbálod őket. Nem valószínű, hogy lesz olyan, aki mindkettővel rendelkezik.
Hallatlanban egyébként én is a Pio 636-osát választanám. Az egyik újságban leírták, hogy az elődje (626) képminőségben továbblépett a 717-esen, ami azért nem semmi.
-
Vendég
PanaRV60 vagy PioDV636
DVD szinten a Pio mindenképpen veri a Panákat.
Egyébként DV636 - Házimozi - Best Buy.
-
Vendég
PanaRV60 vagy PioDV636
Beépített dekóderes asztali DVD vásárlás előtt állok.
A két fenti készülék tetszett meg látatlanban.
Aki ismeri őket kérem segítsen. Minden infót szívesen vennék.