Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony DAV-S300
-
Vendég
Sony DAV-S300
Hi Nissan300zx !
Pl. itt megtekinthető ama pioneer házimozi.
http://www.dvdstore.at/nsdv55.htm
Üdv..
Thunder
-
Vendég
Sony DAV-S300
Hi Nissan300zx !
Pl. itt megtekinthető ama pioneer házimozi.
http://www.dvdstore.at/nsdv55.htm
Üdv..
Thunder
-
Vendég
Sony DAV-S300
A BASYS kft forgalmazza a Pioneer NS DV 55-öt.
Az ő honlapjukon megnézheted.
De nem aktív a szubja !
A többi igaz
-
Vendég
Sony DAV-S300
Hi Thunder !
Megnéztem a Pioneer honlapját de ott én nem találtam az általad leírt lejátszót. Ez komplett egység mint a DAVS300 vagy egy szipmla olvasó. Nekem nem sikerült felkutatnom...
Légyszi küldj némi infót vagy url-t ahol utána nézhetek.
Előre is köszi.
Üdv.
Nissan300zx
-
Vendég
Sony DAV-S300
A Pioneer NS DV 55 győzött nálam az összehasonlítás során,
az tudja olvasni az írott és újraírott CD-ket is, valamint
aktív SUB-ja van. A hangzása igen dögös, csak jól kell elhelyezni
a hangszórókat és valamivel nagyobb is a teljesítménye mint a Sony-nak.
A távkapcsolójával bármilyen gyártmányú készüléket lehet vezérelni,
illetve tanítható.
-
Vendég
Sony DAV-S300
A Panasonicnak is van egy ilyesmi cucca, olcsobb mint a DAV, olyan 210 korul van brutto, es 3 lemezes
Sajna nemtom a szamat, lattam-hallottam egy Pana bemutaton. Majdnem minden tekintetben DAV csak olcsobb es 3 lemezt lehet belenyomni. Ezt is erdemes lenne megnezni elobb...
-
Vendég
Sony DAV-S300
A PIONEER NS DV 55 rendszerét kéne meghallgatni mielőtt a SONY mellett voksolsz !
-
Vendég
Sony DAV-S300
Nos rövid leszek.
Én karácsonyra kaptam saját magamtól.
Eredetileg Panasonic SC-HT80-as volt tervbe de karácsony
előtt nem tudták szállitani.
A hangzásról annyit,hogy nagyon jó bár nincs mihez viszonyítanom.Tud vagy 6-8 féle hangzást+DD5.1+DTS-ami
nagyon fontos pl:Gladiátor. A hangereje is tuti,én egy 5x4-es szobában fél hangerőn halgatom és le vagyok nyűgözve.
Az ára kissé borsos,de tudom ajánlani.Ja még valami a levelezési listán olvastam,hogy sok lejátszó nem tudja lejátszani a Gladiátor második lemezét,ez letudja+VCD+CD,
de csak a gyáriakat(sajnos).Kb ennyi.Ha bármien kérdésed van írj nyugodtan.Csá Acsa.
-
Vendég
Sony DAV-S300
DAV-S300:
Volt szerencsém meghallgatni a cuccost.
Az ötletet a meghallgatás előtt is jónak találtam és hallatlanban is úgy gondoltam, hogy azoknak készítették, akik nem feltétlen a DVD adta lehetőségek maximális kiaknázásán gondolkodnak (magyarul nem házimozi mániásak), hanem akarnak egy rendszert, amit "olcsón" megkapnak, élvezik a képminőséget a (VHS-hez képest ég és föld) és érzékelik a hanghatásokat.
Meghallgatás után is pontosan ugyanígy gondolom, csak most már sokkal biztosabb vagyok a dologban.
Egy kissebb szobában (3x3m) van értelme felállítani a rendszert, ott tud érvényesülni. Zenehallgatásra nem lehet valami jó, bár ezt a részét nem teszteltem. Hátulról mindenféle neszeket, zörejeket, effekteket lehet hallani, de én összefüggő egységes hangteret nem tapasztaltam. Ez lehet a beállítás hibája is. Olvastam róla, hogy az elhelyezés alapvetően fontos, erre kényes, egyébként nem lesz összefüggő a tér. Otthoni 4 (nagy)hangszorós rendszeremmel összehasonlítva, amely egy 20nm-es szobában van felállítva, teljesen más a hatása. Ha elöl és hátul is nagy hangszorók vannak, akkor a helikoptert tényleg úgy érzed, hogy elrepül feletted, tökéletes a térhatás ebben az esetben is.
Egy ellenérvem is van arra, hogy az ember sok pénzt költsön házimozi rendszerre, ami tegnap foglamazódott meg bennem:
Úgy gondolom, hogy egy filmnek nem az képviseli a valódi értékét, hogy milyen trükkök és hanghatások vannak benne, ez csak kiegészítés lehet. Az elsődleges, hogy mit tud mondani, átadni a film. Sajnos az utóbbi időben minden filmkészítő a technikai dolgokban próbál jeleskedni, de elenyészően kevés az igazán jó, tartalmas, mondanivalót és tanulságot tartalmazó film.
-
Vendég
Sony DAV-S300
Üdv,
Lenne néhány kérdésem DVD ügyben. Mivel én is most tervezgetem hogy veszek egy házimozi rendszert érdekelne kinek mi a véleménye az alábbi rendszerekről, ill. kinek van valamilyen tapasztalata pro- és kontra.
Sony STR DE-445 és DVP S336 (+hangfalak) vagy
Sony STR DE-445 és DVP S536 v 735 (+hangfalak) vagy
Sony STR DE-545 és DVP S735 (+hangfalak) vagy
Sony DAV S300 (nekem ez a legszimpibb)
Nos ezekben gondolkodom, kérdésem tehát az lenne hogy ki melyiket javasolja és miért. Vagy esetleg más gyártók rendszerei jobbak (ár/érték)????
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.
Nissan300zx
-
Vendég
Sony DAV-S300
Korabban volt egy teszt DVDcenteren, a "Bemutatok" menuben megtalalod. Vagy keress ra a DAV-ra. A DVDcenter egyik szerkesztojenek is ilyen van, irj neki: [email protected]
Szivesen segit...
-
Vendég
Sony DAV-S300
Házimozi r. vásárlása előtt állok, még nem agyok jártas a témában, és ezért érdekelne a véleményetek a fent emlitett cuccal kapcsolatban, ami egy szett az erősítő egybe van épitve a lejátszóval, és van hozzá 5db 30W-os hangfal +1 SS-WS300 sub-bal, szerintetek érdemes ezt venni, és nagyonjó minőséget tud nyújtani?
Ha nem, akkor adjatok tanácsot!!
Köszi