Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HDMI erősítő
HDMI erősítő
Nyilván valami régebbi erősítőd van ami nem 1.3-as hdmi-t tartalmaz és nem dekódol Hd hangot.Amelyek már képesek a hd hangok dekódolására, azoknál természetesen megy a hang a hdmin, sőt ebben az esetben kizárólag azon megy a dolog.
A régebbiek csak hdmi switch-ként funkcionáltak.
Hi !
Bocs ,nem tudtam netezni.....
Köszönöm a választ, így már érthető a dolog.
Amúgy Pio VSX-917V az erősítő ,ugyebár no hd-audio és no hdmi 1.3
Thx
HDMI erősítő
Az nem derült ki, hogy milyen lejátszóról és erősítőről van szó.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
HDMI erősítő
Nyilván valami régebbi erősítőd van ami nem 1.3-as hdmi-t tartalmaz és nem dekódol Hd hangot.
Amelyek már képesek a hd hangok dekódolására, azoknál természetesen megy a hang a hdmin, sőt ebben az esetben kizárólag azon megy a dolog.
A régebbiek csak hdmi switch-ként funkcionáltak.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
HDMI erősítő
Hi !
Hdmi erősítő miért nem szedi a hangot a hdmi kábelen ? Miért kell a játékos audio kimenetét is rákötni az erősítőre ?
(A tv-re már nem küld hangot a HDMI kimeneten.)
Ez minden erősítőnél így van ?
thx
Üdv!
Szedi a hangot is, csak az olcsóbb erősítők csak a videó jelet továbbítják a kimenetükön.
A drágábbak természetesen hangot és képet is egyaránt továbbítanak.
Bár szerintem felesleges video jelet nyomni az erősítőbe.
Nálam dvd-ből a kép megy a tv-be (komponensen), a hang meg az erősítőbe (koax).
Hi !
Nekem nem az a gondom, hogy nem küldi a hangot tovább, hanem hogy külön kábellel kell az audiót bekötni az erősítőbe, amikor ott van a hang is a hdmi-n.
Pont a hang lenne szerintem a lényeg egy hdmi-s erősítőnél !!!
Pedig a hangoz hozzá tud nyúlni, mivel azt már nem továbbítja a tv-hez, akkor miért nem képes megszólaltatni ?
thx
HDMI erősítő
Hi !
Hdmi erősítő miért nem szedi a hangot a hdmi kábelen ? Miért kell a játékos audio kimenetét is rákötni az erősítőre ?
thx
Üdv!
Szedi a hangot is, csak az olcsóbb erősítők csak a videó jelet továbbítják a kimenetükön.
A drágábbak természetesen hangot és képet is egyaránt továbbítanak.
Bár szerintem felesleges video jelet nyomni az erősítőbe.
Nálam dvd-ből a kép megy a tv-be (komponensen), a hang meg az erősítőbe (koax).
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
HDMI erősítő
Hi !
thx