Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD-R tesztek
DVD-R tesztek
Hi
arra tud nekem valaki valami okosat mondani, hogy ha mondjuk vissza nézek egy lemezt és valahol egy pillanatra bekockásodik, és anyázás előtt vissza léptetem a filmet és újra nézem, akkor szuperül megy, az mitől van?
Ezt jól megaszontam.
Mylo
DVD-R tesztek
Hi
na most ilyet, amitől úgy féltem samsung lemez (bellall vagy mi) 10-ből 10 tökéletesen íródott és működik.
Mylo
Szia Mylo!
Ez milyen Samsung volt? Premium 4x?
pls írd emg az írási sebességet, írót és író prgit.
Köszi:
Style
ui: nekem ezzel a Samsunggal most gondom akadt...
Hello,
amire én írtam samsung lemez sima ezüst színű (szitázatlan) közepén egy fehér "gyűrűvel" amire rá volt írva, hogy samsung 4x (és ez háromszor körbe). A dvddecrypter azt írta rá, hogy bellall 2x 4x (samsung tulajdon).
LG GSA 4040B az író, próbáltam dvddecrypterrel, nero-val és copytodvd-vel. És mindig kétszeressen írok.
Ha érdekel megírom a címet hol vettem.
De inkább ajánlanám a ritek alapú lemezeket.
Üdv:
Mylo
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Szia !
Kb ez a gondom nekem is. Samsung (BeAll) Premium 4x
Nincs rajta feltüntetve, hogy 1-4x. 5db-ból vegyesen írtunk belőle 1x-esen és 4xeresen és úgy néz ki, 3db gáz.
VÉge fele akad... ill van egy ami el se indul(elején fagy a menü)
Akkor csak 4xeresen írható?
Style
Nekem a Nero csak a 2.4X, és a 4X-est ajánlotta fel, de mivel adatot másoltam, mind a két módon írtat olvasta a rom, de az adatlemezt, ugye nem lehet dvd lejátszani!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DVD-R tesztek
Fuji DVD-R 4X 690.- Ft. a Tescoban, és az van ráírva, hogy csak a 4X sebességet támogató íróban müxik, kérdésem a következő:
akkor a DVD romok közül csak az olvassa, ami tud 4X sebességet??
az asztali DVD-k hogy állnak ehez???
a Dimarsonom nem fogja olvasni???
Szia !
Kb ez a gondom nekem is. Samsung (BeAll) Premium 4x
Nincs rajta feltüntetve, hogy 1-4x. 5db-ból vegyesen írtunk belőle 1x-esen és 4xeresen és úgy néz ki, 3db gáz.
VÉge fele akad... ill van egy ami el se indul(elején fagy a menü)
Akkor csak 4xeresen írható?
Style
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Fuji DVD-R 4X 690.- Ft. a Tescoban, és az van ráírva, hogy csak a 4X sebességet támogató íróban müxik, kérdésem a következő:
akkor a DVD romok közül csak az olvassa, ami tud 4X sebességet??
az asztali DVD-k hogy állnak ehez???
a Dimarsonom nem fogja olvasni???
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DVD-R tesztek
Hi
na most ilyet, amitől úgy féltem samsung lemez (bellall vagy mi) 10-ből 10 tökéletesen íródott és működik.
Mylo
Szia Mylo!
Ez milyen Samsung volt? Premium 4x?
pls írd emg az írási sebességet, írót és író prgit.
Köszi:
Style
ui: nekem ezzel a Samsunggal most gondom akadt...
DVD-R tesztek
450 forintért újraírható DVD?! Hol osztogatják ennyiért???
Egy barátomnak szokott lenni. Valahonnét hozzák neki, bár mostanában csak - ost kap. Ha gondolod megkérdezhetem, hogy most van-e neki! Mennyi kellene?
-
Vendég
DVD-R tesztek
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Mi a különbség a DVD+R és a DVD-R között? Mi ez a +- ?
Lutzmo
A konkurens multik kiba***sa a fogyatók tömegével.
azaz
Egymáshoz technikailag "közelálló" de nem kompatibilis írható formátumok. Vannak márkák/tipusok amik egyiket, mások a másikat, bizonyosak mind kettőt támogatják. Vásárlás előtt tájékozodj.
Köszi szépen a segitséget!
Ezekszerint az enyém mindkettőt támogatja (LG GSA-4081)
DVD-R tesztek
Hello!
Én már elég régóta használok Packard Bell DVD RW-s lemezeket, +/- egyaránt. A - 1X-es, a + 2,4X-es írható. Soha nem volt velük gondom! Ami érdekes, hogy a +os verzióbol kétfélét is kaptam. Az egyiken egy kis elmosódott fej szimbólum van, az RICOHJPN, a másikon ez nincs rajta, az pedig optodisc.
Én 450Ft/db áron veszem!
450 forintért újraírható DVD?! Hol osztogatják ennyiért???
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
DVD-R tesztek
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Mi a különbség a DVD+R és a DVD-R között? Mi ez a +- ?
Lutzmo
A konkurens multik kiba***sa a fogyatók tömegével.
azaz
Egymáshoz technikailag "közelálló" de nem kompatibilis írható formátumok. Vannak márkák/tipusok amik egyiket, mások a másikat, bizonyosak mind kettőt támogatják. Vásárlás előtt tájékozodj.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
-
Vendég
DVD-R tesztek
Sziasztok!
Lutzmo
DVD-R tesztek
Az egyik kollégám vett két Packard Bell vagy hasonló márkájú DVD-RW lemezt, normál CD tokban 700 Ft/db (!) áron. A dobozra rá van írva, hogy csak 1x sebességgel írható. Hétfőn megírom a tapasztalatait.A Metroban a TDK-R és +R lemezek az új akciós újság szerint (még nem lépett életbe) 630 Ft-ba kerülnek majd.
Hello!
Én már elég régóta használok Packard Bell DVD RW-s lemezeket, +/- egyaránt. A - 1X-es, a + 2,4X-es írható. Soha nem volt velük gondom! Ami érdekes, hogy a +os verzióbol kétfélét is kaptam. Az egyiken egy kis elmosódott fej szimbólum van, az RICOHJPN, a másikon ez nincs rajta, az pedig optodisc.
Én 450Ft/db áron veszem!
DVD-R tesztek
TDK-t biztos nem adnak ennyiért, legfeljebb néhány noname-et. Na de várjuk ki a végét...
DVD-R tesztek
a TDK-R és +R lemezek az új akciós újság szerint (még nem lépett életbe) 630 Ft-ba kerülnek majd.
Na, ez már kezd emberibb ár lenni. Örülnék a 200-300 Ft árnak már...
DVD-R tesztek
Az egyik kollégám vett két Packard Bell vagy hasonló márkájú DVD-RW lemezt, normál CD tokban 700 Ft/db (!) áron. A dobozra rá van írva, hogy csak 1x sebességgel írható. Hétfőn megírom a tapasztalatait.
A Metroban a TDK-R és +R lemezek az új akciós újság szerint (még nem lépett életbe) 630 Ft-ba kerülnek majd.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
DVD-R tesztek
Első másolásom rá a Matrix Reload volt, elöszőr kockásodott a Dimarson, a közepén a filmnek, majdnem megfagyott, másnap meg csont nélkül ment!
Nekem is volt ilyen tapasztalatom Princoval. Picit úgy nézett ki a dolog, mintha a lemezre felírt adatnak még "száradni" kellene egy bizonyos ideig.
De ne tévesszen meg a dolog! Vedd elő most ugyanazt a lemzt és tedd be lejátszódba, indítsd el az elejétől kezdve a filmet. A lemez megint kockásodni fog vagy le fog akadni kb. másfél óra után. Azaz a lemez felejtős.
DVD-R tesztek
sozs az EMTEC is jo, csak nem az amelyiken OPTODISC a hordozoreteg ...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Sozs:Az EMTEC-et felejtsd el. Bár a Dimarson kényesebb, mint a Pana, néhány Ritek lemeznél is bekockáz ott, ahol a Pana tökéletes.
Az EMTEC-et azért vettem, mert RW, és az első írásom ha elb@szom, le lehessen törölni, prtóbálgatás miatt, és más nem volt, ja és nekem a BASF bevált, és annak a cimkéje van a tokon. Első másolásom rá a Matrix Reload volt, elöszőr kockásodott a Dimarson, a közepén a filmnek, majdnem megfagyott, másnap meg csont nélkül ment!
DVD-R tesztek
Nővérkém most gyakran ingázik Görögországba, s mondtam neki hozzon vásárfiát. 21 euro-ba kerül a normál cd-tokos DVD-R TDK lemez. Uszkve 543 Ft/db. Ez azért röhej. Kaptam rögtön 3 dobozzal.
DVD-R tesztek
Sozs:
Az EMTEC-et felejtsd el. Bár a Dimarson kényesebb, mint a Pana, néhány Ritek lemeznél is bekockáz ott, ahol a Pana tökéletes.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Sziasztok!
Ahogyan olvasom, a Ritek álltalában jó, bár én eleinte zöldfülüként azt hittem, az i=e!
Ime én ezeket használom, bár két progi külömbözőt ír, lefordítanátok nekem??
Nero CD Speed ezt írta a lemezekről:
Gyártó Kód
EMTEC DVD-RW: OPTODISC OPTODISCK 001
FUJI DVD+R RICOH RICOHJPN R00
MAXELL CD-R RITEK 97m15s17f
TDK CD-RW CHC MAGNETICS 97m26s65f
NERO INFO TOOL ezt irta:
EMTEC DVD-RW: BLANK
FUJI DVD+R 12 CM
MAXELL CD-R RITEK 79:59.70
TDK CD-RW CMC MAGNETICS 4X CD-RW 79:59.70
Az író mindegyiket írja, de a Dimarson az EMTEC-et nem nagyon, tán a gyártó miatt, vagy a - véget, ti selytitek mi lehet a baj???
Köszi előre is!
DVD-R tesztek
Vagy minden egyszer írható DVD simán újraírható, csak senki nem próbálta még ki?
Viccelsz? Szerinted erre a leleményes magyar ember még nem jött volna rá?
DVD-R tesztek
Vagy minden egyszer írható DVD simán újraírható, csak senki nem próbálta még ki?
Vagy csak Zolee összekeverte a lemezeit. Pl. nem írt rá címet, vagy feliratozás előtt keverte össze és üres lemezre írta a címet. :smile19:
Az egyszer írható és az újraírható lemez már ránézésre sem egyforma: az egyszer írható kékes, míg az újraírható ezüst színű. A működési elve is teljesen más. Egyébként én már próbáltam egyszer írhatóra újra írni: a Nero már inicializálás közben kihányta az egyik lemezemet (Princo), adatot nem írt rá és persze nem is zárta le. Ránézésre nem volt írás a lemezen, de többé nem ismerte fel üres lemeznek. Szép nagy ívben hajítottam el.
DVD-R tesztek
Princora írtam egy filmet és másnapra teljesen eltűnt róla minden .Az ASUS író utána úgy ismerte fel, mintha üres lemez lenne.
nem volt bepipalva a "simulation" ?
Tibris: passzolok, az MCC elismerten egyike a legjobb anyagoknak, ahogyan a RICOH is ! NEkem is nagyon bevaltak, hoztak amit vartam toluk ...
Az Indiana Jones-t írtam meg dvd decrypterrel 1-szeresen, miután elkészűlt az asztali olvasó
beolvasta és ment is szépen még aznap.
Másnap újra megírtam 2-szeresen és akkor jó lett, pedig ugyan arra a lemezre írtam.
Nem véletlenül újraírható volt a lemez?
Elkúrtuk
DVD-R tesztek
Princora írtam egy filmet és másnapra teljesen eltűnt róla minden .Az ASUS író utána úgy ismerte fel, mintha üres lemez lenne.
nem volt bepipalva a "simulation" ?
Tibris: passzolok, az MCC elismerten egyike a legjobb anyagoknak, ahogyan a RICOH is ! NEkem is nagyon bevaltak, hoztak amit vartam toluk ...
Az Indiana Jones-t írtam meg dvd decrypterrel 1-szeresen, miután elkészűlt az asztali olvasó
beolvasta és ment is szépen még aznap.
Másnap újra megírtam 2-szeresen és akkor jó lett, pedig ugyan arra a lemezre írtam.
Miket mondasz...
De utánna akkor ugye "letörölted". Hiszen illegális... Amúgy lövésem sincs mi történhetett. Nem lehet, hogy véletlenül egy másik lemezt emeltél ki a pakkból? Szerintem ha van még üres lemezed ellenőrizd.
Egyébként letölthető a DVDdecrypter 3.2.1.0 a doomról, meg DVDSHRINK 3.1.7 is. Már ha valakit érdekel.
Mylo