Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nintendo Wii
Nintendo Wii
Lehet, hogy nem minden a grafika. A játékélmény a fontos, hogy az hogy alakul.
(pl. anno HT-1080Z School Computer: Galaxy nevű játék).
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Nintendo Wii
Érdekes, hogy akkor ez a baromi jó start csak az ujdonság varázsa lehet-e, és hamarosan kipukkad a lufi, vagy mégiscsak ez kell az embereknek, mert ez a fajta megközelítés többet ér nekik, mint az egyre tökéletesebb hiperrealisztikus grafika.
Én az emberek nevében nem tudok nyilatkozni. Kipróbáltam, elmondtam a véleményemet. Próbáld ki és mondd el te is a tiédet.
Értem, én nem is azért írtam, hogy megkérdőjelezzem a te véleményed jogosságát.
Mert mindenkienk lehet a fő áramlattól eltérő véleménye, és az nem rosszabb, nem jobb, egyszerűen más.
Csak egyszerűen kíváncsi lennék, hogy ebben az esetben mi lesz az emberek többségét jelentő főáramalat?
Nintendo Wii
Most őszintén ez a grafika elfogadható egy 70 ezer Ft-os géptől?
Ez nagyon gagyi...
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
-
Vendég
Nintendo Wii
Most őszintén ez a grafika elfogadható egy 70 ezer Ft-os géptől?
-
Vendég
Nintendo Wii
Érdekes, hogy akkor ez a baromi jó start csak az ujdonság varázsa lehet-e, és hamarosan kipukkad a lufi, vagy mégiscsak ez kell az embereknek, mert ez a fajta megközelítés többet ér nekik, mint az egyre tökéletesebb hiperrealisztikus grafika.
Én az emberek nevében nem tudok nyilatkozni. Kipróbáltam, elmondtam a véleményemet. Próbáld ki és mondd el te is a tiédet.
Nintendo Wii
Eladási rekordokat döntött a Nintendo
"...Minden idők leggyorsabban fogyó otthoni játékkonzolja lett a Nintendo Wii..."
-
Vendég
Nintendo Wii
Az meg a másik, hogy ez alapvetően egy társasjáték. Míg a legtöbb konzollal egyedül is lehet játszani, ezzel csak párban. Egyedül a fene sem áll neki teniszezni vagy bowlingozni. Ahol több gyerek van ott ideális ahol egy ott kevésbé.
Nintendo Wii
pedig az indexes (marketing) cikk után majdnem vettem 1-et...
mennyit kaphatott érte a nintendótól
Azért holnap személyesen is szemügyre veszem, hátha később megéri megvenni 30k-ért egy kiábrándult tulajtól :smile19:
...
-
Vendég
Nintendo Wii
Sacánál hétvégén kipróbáltuk a wii-t és nagyon röviden a következő a véleményem. A sport játékok jópofák. Vérgagyi egyszerű grafika, de az ezen a szinten pofás. Maga a kontroller nekem nem annyira jött be. Azt hittem interaktívabb az egész. A tenisznél a játékos magától megy nekem csak ütni kell. Ez így elég gáz. Ott van mellette az irányító, simán lehetne azzal irányítani. A box teljes katasztrófa. A bowling szintén full mechanikus a gurítás előtt a jobbra-balra gombokkal kell beállítani, hogy honnan és milyen ívben gurítsál, a kontroller csak a dobás erejét befolyásolja. A golf volt talán a legjátszhatóbb, ugyanezzel a kitétellel, hogy minden előre be kell állítani és csak az erőt szabályozza a fizikai ütés. Nekem ez nem elég.
A normál játékok közül a Zelda-nak olyan grafikája van, hogy szerintem a PS1 agyonvágja. Én még ilyen rossz minőségű játékot nem láttam. Az irányításához mindenképpen kell egy analóg kontroller, mert ezzel a hiper-modern szarral nem lehet játszani. A COD képminősége egy fokkal jobb, de még mindig a PS2 alatt egy kicsivel.Tanult COD kollégám 5 percnyi vergődés után adta fel, hogy megpróbálja irányítani a kontrollerrel a játékot, itt is analóg kontroller beszerzése ajánlott. Saca írt a GT-ről, ez szintén egy PS1 alatti minőséget képviselő játék - 16 ezerért.
Szóval szerintem ez a konzol csak a sport játékokra jó (arra sem ennyi pénzért), és csak akkor lesz igazán élvezhető ha kiadnak végre egy olyat amely nagyobb interaktivitást biztosít a játékosnak. Az alapgép plusz kontroller plusz komponens kábel plusz analóg kontroller veri az xbox 360 árát. Nálam az erősen nem ajánlott kategória.