Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2005-ös Panasonic Lejátszók
-
Vendég
Sziasztok!
van tapasztalata a fórumosok között valakinek a s295-ösről?
a specifikációk alapján egész kellemes player, 108MHz-es/12 bites átalakítóval, DivX-el alig 20e Ft fölött.
most S35-ösöm van, és úgy gondolom, ezért már megérné lecserélni a kicsikét.
vélemény?
jah, és miben hozna javulást egyébként ez a 108Mhz/12 bit a jelenlegi 54 Mhz-es technikámhoz képest?
Kiadja az 5.1-et. Csak félreértelmeztem a katalógot. (lhet, hogy már máskor is)Ez van.
A képet a használatijából vettem. Ide kell dugni és akkor lesz 5.1:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Kiadja az 5.1-et. Csak félreértelmeztem a katalógot. (lhet, hogy már máskor is)
Ez van.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Nem zavar, hogy az RV-32 -esben sincs 5.1 dekóder, mégis van 5.1 hangod?
Természetesen az már nekem is feltünt, hogy nem sztereóban szólnak a filmek . Hüle azé' nem vajok!
Viszont megkacsintottam az MM-ben és a koax mellé az van írva, hogy PCM Stereo, vagy mi. Valamint rca csatolóilag is Stereo jelet ad ki (kukucskailag).
Korábban néztem katalógust (Technosonic vivát :taps: ), ahol az első belépő dvd lejátszó barom olcsó volt az akkori időkhöz képest. Persze nem volt benne dekóder, de a kimenetre (digitális) oda írták, hogy csak két csatornás jelet továbbít. Nekem is furcsa lenne ez az alternatíva a Panától, de láttam már nagyobb csodákat is ebben a világban.
Megvárom amíg vesz valaki egyet. Az a biztos, ami tutifix, hogy ziher.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
- Blackwater Park
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
"Nem zavar, hogy az RV-32 -esben sincs 5.1 dekóder, mégis van 5.1 hangod?"
"Nem zavar, hogy az RV-32 -esben sincs 5.1 dekóder, mégis van 5.1 hangod?" :taps:
DENON AVR 1705. Optikailag, vagy koax-al. Ha meghaldokolódna az RV32-esem, mint lehetséges alternatíva szerepelne ez a lejátszó. Remélem lesz hozzá valami frissítés féle, amivel a feliratot is fogja kezeli. Persze, ha csak sztereóban megy akkor felejtős. Más gyártónál már láttam ilyet azért érdekelne.
Ha digitálisan csatlakoztatod, akkor nem kell benne 5.1-nek lennie, mert a Denonban van ilyen dekóder. Más gyártótól való lejátszóét ugyanúgy nem használnád. Szóval a digi kábelen átmegy az 5.1 és az erősítő végzi a munka többi részét. A beépített sztereó dekóder akkor jó, ha nincs erősítőd, csak közvetlenül tévére kötöd a lejátszót, vagy amikor videóra akarsz átvenni.
Nem zavar, hogy az RV-32 -esben sincs 5.1 dekóder, mégis van 5.1 hangod?
DENON AVR 1705. Optikailag, vagy koax-al. Ha meghaldokolódna az RV32-esem, mint lehetséges alternatíva szerepelne ez a lejátszó. Remélem lesz hozzá valami frissítés féle, amivel a feliratot is fogja kezeli.
Persze, ha csak sztereóban megy akkor felejtős. Más gyártónál már láttam ilyet azért érdekelne.
Valakinek akad véleménye a DVD-S295-ös lejátszóról?Ennyit láttam róla:
DVD-Video, RAM,+R,+RW,-R
DivX
SVCD, JPEG, MP3 WMA, CD-R,RW, HIGHMAT
beébített DTS és DD dekóder (2csatornás)
54MHz/10bites Video-DAC
192MHz/24bites Audio-DAC
Advenced SVV, 200x keresés
24990 HUF
Kérdés: (láma is lehet) A kimenet azért 5.1 ugye?
Szerintem nincs rajta analóg 5.1 kimenet, főleg, ha 2 csatornásak a dekóderei. Mihez akarod kötni?
Valakinek akad véleménye a DVD-S295-ös lejátszóról?
Ennyit láttam róla:
DVD-Video, RAM,+R,+RW,-R
DivX
SVCD, JPEG, MP3 WMA, CD-R,RW, HIGHMAT
beébített DTS és DD dekóder (2csatornás)
54MHz/10bites Video-DAC
192MHz/24bites Audio-DAC
Advenced SVV, 200x keresés
24990 HUF
Kérdés: (láma is lehet) A kimenet azért 5.1 ugye?
Lehetne, de sajna nem mi tervezzük ezeket!
Így legalább működik!
Attól még lehetne olyan alakja, hogy a lemez élét is meg lehessen fogni.
Lehetne, de sajna nem mi tervezzük ezeket!
Nem azért készítettek ilyen lemeztálcát, hogy megegye a tokos DVD-RAM-ot?
Attól még lehetne olyan alakja, hogy a lemez élét is meg lehessen fogni. :taps:
A lemez tálca viszont érdekes (pl: átlátszó, meg ilyesmi).. De hogy gondolták, hogy kell erről levenni a lemezt? Én csak úgy alulról megemelve tudtam, hát elég érdekes.
Nem azért készítettek ilyen lemeztálcát, hogy megegye a tokos DVD-RAM-ot? :taps:
Te lehet, hogy mondasz valamit!
A lemez tálca viszont érdekes (pl: átlátszó, meg ilyesmi).. De hogy gondolták, hogy kell erről levenni a lemezt? Én csak úgy alulról megemelve tudtam, hát elég érdekes.
Nem azért készítettek ilyen lemeztálcát, hogy megegye a tokos DVD-RAM-ot? :taps:
-
Vendég
No, akkor fogós kérdés:
Hogy lehet a Pana S49-et régiófüggetlenné tenni?
Neten még nem sok van róla, annyi bizonyos, hogy IR kódokkal lehetséges, de valszeg nem a távirányítójáról, hanem PDA -ról vagy direkt erre betanított megvásárolható távirányítóról.
Nem létkérdés, de szeretnék pár R1-es filmet rendelni majd.
Én ezt úgy csináltam, hogy amikor megjött a régio 1-es film, akkor azt szépen lerippeltem a vinyóra, ettől az elfelejtette faji hovatartozását, utána kiirtam egy írhatóra, és az már szépen megy a Panában... :taps:
Amúgy én úgy tudom, hogy csak csippes megoldás van a Panákhoz, ami erősen garivesztő...
No, akkor fogós kérdés:
Hogy lehet a Pana S49-et régiófüggetlenné tenni?
Neten még nem sok van róla, annyi bizonyos, hogy IR kódokkal lehetséges, de valszeg nem a távirányítójáról, hanem PDA -ról vagy direkt erre betanított megvásárolható távirányítóról.
Nem létkérdés, de szeretnék pár R1-es filmet rendelni majd.
Jólvan, látom nem egyedi eset ez. Szóval egyik kézzel alulról bedug a lyukba, kiemel, másikkal pedig levesz. Ok. Azért ezek akkor is hülyék.
Egyébként 1re jobban tetszik. Ennyi haszontalan featurét... :taps:
De az onboard dts dekóderért nekem már megérte, így a külső dac nem csodálkozik rá a DTS bitstream-re, mint eddig, hanem már jó kis fogyasztható PCM jelet kap.
Egyébként Pio 585-öt akartam, de itt tanyafalván még nincs (130e lakos? áhh!) és már nagyon kellett valami, de végül nem bántam meg, az SACD hiányzik csak belőle, de olyan lemezem nincs.
A lemez tálca viszont érdekes (pl: átlátszó, meg ilyesmi)..
De hogy gondolták, hogy kell erről levenni a lemezt? Én csak úgy alulról megemelve tudtam, hát elég érdekes.
én bele szoktam dugni a mutatóujjamat a lemez lukába :taps:
Én is, de pl. a haverom ujja már vastagabb, nem fér bele. Kínaiakra méretezték a tálcát. Egyébként akinek még megvan mind a 2 keze (pl. tsc), az az egyikkel alulról ki is tudja emelni. :smile19: Az átlátszóság olyan készülékeknél előny, ahol az infra vevő a tálca fölött van (pl. kijelzőben) és a készülék magasabban van, mint a távirányító. Persze lemezzel együtt már nem lesz átlátszó.
Vettem én is egy ilyen Pana S49-est, a TV-hez. Szerintem kellemes darab, ennyiért. A Philips 630 után pedig egy felüdülés (nem csoda).
De hogy gondolták, hogy kell erről levenni a lemezt? Én csak úgy alulról megemelve tudtam, hát elég érdekes.
én bele szoktam dugni a mutatóujjamat a lemez lukába :taps:
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Ez a lemeztálca már az S75-ön is ilyen :taps: én is úgy kapargálom le róla...
Vettem én is egy ilyen Pana S49-est, a TV-hez. Szerintem kellemes darab, ennyiért. A Philips 630 után pedig egy felüdülés (nem csoda).
De hogy gondolták, hogy kell erről levenni a lemezt? :taps: Én csak úgy alulról megemelve tudtam, hát elég érdekes.
Már nem lehet másikat választani .Egyébként nagyon tetszik csak kár aprobb hiányosságokért.Mert a gagyi seltronic tudja ezeket ,igaz sokkal rosszab minöségben.
Hát igen, vásárlás előtt kellene utánajárni a dolgoknak, nem utána... :taps:
A nem túl gagyi Pio vagy Philips is tudja ezeket.
-
Vendég
Sziasztok ha jól értem az S295-höz jelenleg dvix felirat kezelés és a dvd mp3-at sem szereti.Tapasztalatok szerint kb mikor lesz hozzá javitás ha lesz?
3-4 hónapot kell neki adni a felirathoz. Az MP3 DVD sohasem fogja tudni, válassz másik márkát (Pio, Philips, Yamada, stb.)
Már nem lehet másikat választani .Egyébként nagyon tetszik csak kár aprobb hiányosságokért.Mert a gagyi seltronic tudja ezeket ,igaz sokkal rosszab minöségben.
-
Vendég
Sziasztok ha jól értem az S295-höz jelenleg dvix felirat kezelés és a dvd mp3-at sem szereti.Tapasztalatok szerint kb mikor lesz hozzá javitás ha lesz?
3-4 hónapot kell neki adni a felirathoz. Az MP3 DVD sohasem fogja tudni, válassz másik márkát (Pio, Philips, Yamada, stb.)
-
Vendég