Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi Cikk Kissé Nevetséges

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Erre csak azt jegyezném meg, hogy az LP-kből gyártott CD-im is sokkal szebben szólnak, mint az echte CD verzió. Van ugyanis jónéhány átfedés, tekintettel arra, hogy zenegyűjtő szenvedélyem a CD elindulása elöttre datálódik.
Ne haragudj, de te akkor jobb digitalizáló eszközzel és nagyobb tapasztalattal rendelkezel, mint azok stúdiók, amelyek hivatásszerűen ezzel foglalkoznak?
Mégis milyen módszerrel digitalizáltad az LP-idet otthon házilag?
Ráadásul, ha jól tudom az LP-k minősége elmarad a master szalagon lévő eredeti felvételtől. Márpedig egy CD-t felteszem az erdeti master-ból készítenek. (Legalábbis én így csinálnám.) Egy Master->LP->CD konverzió mindig több hibát rejt magában, mint egy Master->CD. Már csak a lépések számából adódóan is.

Jó hangkártya.

De tényleg. Arról van szó, hogy lehet talán a dolog roppant szubjektív, a hozzászólásomat úgy pontosítom, hogy nekem így sokkal jobban tetszik a hangja, valahogy "analógosabb", jobban emlékeztet a lemez hangjára.

Egyébiránt a studiók digitalizálási tudását ne firtassuk, CD és CD között is olyan oltári különbségek vannak, a sorozatgyártásból adódó minőségromlást meg még nem is számoltam.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Erre csak azt jegyezném meg, hogy az LP-kből gyártott CD-im is sokkal szebben szólnak, mint az echte CD verzió. Van ugyanis jónéhány átfedés, tekintettel arra, hogy zenegyűjtő szenvedélyem a CD elindulása elöttre datálódik.
Ne haragudj, de te akkor jobb digitalizáló eszközzel és nagyobb tapasztalattal rendelkezel, mint azok stúdiók, amelyek hivatásszerűen ezzel foglalkoznak?
Mégis milyen módszerrel digitalizáltad az LP-idet otthon házilag?
Ráadásul, ha jól tudom az LP-k minősége elmarad a master szalagon lévő eredeti felvételtől. Márpedig egy CD-t felteszem az erdeti master-ból készítenek. (Legalábbis én így csinálnám.) Egy Master->LP->CD konverzió mindig több hibát rejt magában, mint egy Master->CD. Már csak a lépések számából adódóan is.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Azt nem tudom, hogy a tű leszántja-e a magasakat, de az tény, hogy sokkal szebben -dinamikusabban, teresebben, "nem sávhatároltan" - szól, mint a CD.Szerintem ehhez köze van annak is, hogy a bakeliten rajta van a "teljes" zene úgy ahogy van, a legmélyebbtől a legmagasabb hangokig, nincs semmilyen digitális átalakitás, hókuszpókusz.

Veled ellentétben én megkockáztatnám azt a mérget. Lehet bármilyen jó a frontend, ha a vége egy ..hm... nem annyira jó.

A Monaudio-nál én már beleszámoltam a DVD lejátszónál megtakaritott 40eFtot is. Erről beszéltem egész végig! Igy jön ki a 155e és abba már bőven belefér a cucc.

Off
A CD-hez képest a szebb hangzás nem (csak) a magasak megléte miatt van az LP esetén. Ez sokkal inkább az analóg rögzítési módból adódó végtelen felbontásnak tudható be. A CD-nél a mintavételezés 44, kHz és egy 16 bites számmal írják le a feszültségértéket. Ennél már eleve szebben szólnak 20, 24 bites felvételek.
A CD-k "darabosságát" mesterséges túlmintavételezéssel próbálják elsimítani, de az akkor sem lesz az "igazi".

A SACD, DVD-Audio formátumokkal már nincsenek ilyen gondok. Szebben szólnak mint az LP!

On
Az meg szemlélet kérdése, hogy ki "hova teszi" azt a negyvenezret. A szebb sztereózásért és házimozihangért lehet, hogy megéri feláldozni a DVD-Audio, SACD lejátszási képességet, de lehet, hogy nem. Ez már had legyen a cikk írójának a szabadsága!
Személy szerint én sem áldoznám fel. Inkább átmeneti megoldásnak tekinteném a Jamo rendszert és ha lenne pénzem, akkor valami jobbra (ami lehet, hogy a Monaudio HCM-nél is jobb) cserélném. A hangszóró szettet mindig el lehet adni, de két év mulva egy dvd játszót, ami nem visz sem DVD-Audio-t, sem SACD-t, sem DiVX-et, azt már nehezebb lesz!
gordon314.fw.hu

Vendég

Gordon314
Na pont az LP az aminél nem igazán lesznek meg azok a magas frekvenciák! A tű egyszerűen leszántja őket

Vaker
Azt nem tudom, hogy a tű leszántja-e a magasakat, de az tény, hogy sokkal szebben -dinamikusabban, teresebben, "nem sávhatároltan" - szól, mint a CD.

Eddig Off, a többihez meg annyit, hogy a parttalan vitát senki sem fogja a maga javára eldönteni, mert mindenki más szempontot helyez előtérbe, mint a másik ember.
Van aki a forrást, van aki az erősítőt, és van aki a végét .

Az ehavi HiFipiac c. újságban megszólalt egy régi veterán, Darvas László. A cikkét nem idézném ide, az egy másik topictéma, de itt is leírja, meg annó HiFimagazin idején is vallotta, hogy egy rendszer alapvető hangminőségét a forrás határozza meg. Minthogy bármilyen hierszuper dolgot köthetsz a szar műsorforrás után, a limit az mégiscsak a műsorforrás.
Természetesen a további komponensek javítják a hangot, és minél jobbak annál többet lehet egy- relatív- gyenge forrásból is kihozni, de sokkal nagyobb a minőség különbség egy jó műsorforrás és gyengébb folytatás esetén, mint fordítva.

Termékek és cikkszámok említése nélkül....

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Vaker »

Na pont az LP az aminél nem igazán lesznek meg azok a magas frekvenciák! A tű egyszerűen leszántja őket. 
Nem mondom, hogy a Jamo-k otthon vannak, de pont arra utaltál, hogy azért kéne a jobb hangszóró, hogy ki lehessen használni zenében az előnyt. Én azt mondon, hogy nem vennék mérget rá, hogyszebben szól egy általad ajánlott szett CD-ről megszólaltatva egy 40 ezer forintos DVD lejátszóval, mint a cikkben szereplő Jamo szett egy SACD-vel a Pio-ról!

5.1-es rendszert egyet ajánlottál a Monaudio HCM-met, ha jól emlékszem. Ennek az ára viszont 115 ezer felett van.
Amúgy ha beleolvasol a vonatkozó topicba, akkor elég vegyes észrevételeket fogsz találni a Monaudioval kapcsolatban.

Azt nem tudom, hogy a tű leszántja-e a magasakat, de az tény, hogy sokkal szebben -dinamikusabban, teresebben, "nem sávhatároltan" - szól, mint a CD.
Szerintem ehhez köze van annak is, hogy a bakeliten rajta van a "teljes" zene úgy ahogy van, a legmélyebbtől a legmagasabb hangokig, nincs semmilyen digitális átalakitás, hókuszpókusz.

Veled ellentétben én megkockáztatnám azt a mérget. Lehet bármilyen jó a frontend, ha a vége egy ..hm... nem annyira jó.

A Monaudio-nál én már beleszámoltam a DVD lejátszónál megtakaritott 40eFtot is. Erről beszéltem egész végig! Igy jön ki a 155e és abba már bőven belefér a cucc.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Köszi, tisztában vagyok a felharmonikusok jelenésével/jelentőségével, jómagam LP-t hallgatok legszivesebben.A 22 KHz feletti tartományban valóban nagyon kevés hangsugárzó van otthon, többek között az általam ajánlottak sem, de a Jamo-k sem, szóval ott vagyunk, ahol a part szakad. Az 5.1-re pedig ajánlottam egyet ebben az árkategóriában, tehát a szubbasszus csatornának is meglenne a helye.
A "feleségfaktorra" majd visszatérek az akusztikai topicban.

Na pont az LP az aminél nem igazán lesznek meg azok a magas frekvenciák! A tű egyszerűen leszántja őket.

Nem mondom, hogy a Jamo-k otthon vannak, de pont arra utaltál, hogy azért kéne a jobb hangszóró, hogy ki lehessen használni zenében az előnyt. Én azt mondon, hogy nem vennék mérget rá, hogyszebben szól egy általad ajánlott szett CD-ről megszólaltatva egy 40 ezer forintos DVD lejátszóval, mint a cikkben szereplő Jamo szett egy SACD-vel a Pio-ról!

5.1-es rendszert egyet ajánlottál a Monaudio HCM-met, ha jól emlékszem. Ennek az ára viszont 115 ezer felett van.
Amúgy ha beleolvasol a vonatkozó topicba, akkor elég vegyes észrevételeket fogsz találni a Monaudioval kapcsolatban.
gordon314.fw.hu

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A DVD-Audio, SACD nagy erénye, hogy jóval a hallható 22 kHz felé megy a hangzásban. Bár ezeket a hanghullámokat önmagában nem hallod, de az összhatásra komoly szereppel bírnak. Ehhez olyan hangsugárzókra van szükség, amik jóval 22 kHz fölé mennek. Az általad javasolt szettek egyike sem teszi lehetővé, hogy ezt az előny teljesen kihasználd. Azon túl a DVD-Audio, SACD felvételek 5.1-esek, amikből fog hiányozni az a .1 csatorna szub nélkül, hiszen még ha a lejátszó rá is keveri a frontokra elvileg a mélyet, azért ez nem fog kompromisszumok nélkül megvalósulni.

Köszi, tisztában vagyok a felharmonikusok jelenésével/jelentőségével, jómagam LP-t hallgatok legszivesebben.
A 22 KHz feletti tartományban valóban nagyon kevés hangsugárzó van otthon, többek között az általam ajánlottak sem, de a Jamo-k sem, szóval ott vagyunk, ahol a part szakad. Az 5.1-re pedig ajánlottam egyet ebben az árkategóriában, tehát a szubbasszus csatornának is meglenne a helye.
A "feleségfaktorra" majd visszatérek az akusztikai topicban.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A HCM szettel viszont igazad van. De! Ez tipikusan annak az eseztnek a példája, amikor egy kicsivel többért jobbat kapsz. Ezt elég sokáig lehet nyújtani, ha itt hozzáteszel 10-15-20e ft-ot, vayg ott, akkor ennyivel, vagy annival jobb lesz a rendszer. és ez ráadásul igaz is. Viszon ha a kerek annyi, amennyi, akkor nincs még +5e ft sem.  
A DVD lejtszón egyébként ha valóban nem fontos a multifonkcionalitás, akkor lehet spórolni, és ha ez megtörtént, akkor természetesen lehet egy jobb kategóriájú hangfalsezttet választani. De ez, mint ahogy először is írtam izlés, igény és lehetőség kérdése...

A HCM szettnél azt irtam, hogy kevesebbe (!) kerül, mint 155e, tehát itt nem hozzátenni, hanem még spórolni is lehet.

A DVD lejátszóról, amit irtál az pontosan egyezik azzal, amit én is, tehát nincs min vitatkoznunk.

weinmaker
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: weinmaker »

Mondtam, hogyha nem úgy lenne akkor sorry.

Az újságot valóban nem olvasom.

Igen, valóban nem vagyok szakértő, ellentétben egyesekkel akik előszeretettel hangoztatják is ezirányú szakértelmüket.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

ha valamennyire is tisztaban lennel a hazai helyzettel, nem gondolnad, hogy a jamo-t azert raktuk be mert "szponzoraltak" a cikket... tudniillik az egyik konkurensunk forgalmazza, aki nem hirdet nalunk

teljesen fuggetlen teszteket/ertekeleseket keszitunk (az ujsagot olvasva ez ki is derulne szamodra)

viszont az elkepzelesid egy rendszer osszeallitasarol -ovatosan fogalmazva is- hianyosak, es tele vagy eloiteletekkel

a topic cime meg mar csak hab a tortan...

o v e r p o w e r e d

weinmaker

Gordon: Sok mindenben egyetértünk.

DE, akkor talán a kategóriák nem jól lettek megállapítva.
Ugyanis aki 115 ezerért akar hangfalat venni az nem biztos, hogy dvd audiót akar hallgatni, vagy ha igen, akkor MINEK?
Ide bőven elég lett volna valami alap dvd lejátszó, mert ha későbbi fejlesztésről beszélünk akkor azt sokkal kisebb buktával lehet cserélni, és esetleg később mégolcsóbbá válik a dvd audio-sacd képes lejátszók ára.
Én ezt a kategóriát a belépő szintű rendszerek közé tenném.

A cikkben említett pio dvd-t egy komolyabb erősítővel megfejelve, és persze drágább hangszórókkal tudnék elképzelni haladó rendszernek.

Az is biztos, hogy mindenki másképp látja a dolgokat, és mindenki más rendszert állítana össze, de akárhogy is nézzük a hangsúly a rendszer elemei egyenrangú voltában keresendő.

A Jamo hangfalakat sajnos nem tartom ár/értékarányosnak. Ugyanazon összegért más márkában jobb minőséget kapsz. SZVSZ

A Yamaha erősítők sem rosszak házimozira, de zenére...................................

Szal összegzésképpen, talán jobban el kellene különíteni a kategóriákat.
-Gagyi
-Belépő szintű rendszerek
-Haladó zümmögők
-High End csodák

Csá!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Egyetértek Weinmaker-rel abban, hogy ez a rendszer rosszul van összeállitva. (Hogy miért éppen igy azt nem firtatom.) A DVD lejátszó jóval magasabb szintet képvisel, mint a rendszer többi eleme. Minek SACD/DVDAudio ilyen hangsugárzókra? Teljesen felesleges szvsz.
Ezen a rendszeren is szebben szól a DVD-Audio és a SACD. Még akkor is, ha azt feltételezed, hogy a részletezettségben rejlő többletet ezek a szatelitek nem képesek megszólaltatni. (Ez feltételezés azért kicsi alaptalan, majd visszatérek rá.) Akkor is ott a szélesebb dinamikatartomány és a multicsatornás zene.
Az én rendszerem sem éppen audiofil, de mégis klasszisokkal szebben szól a DVD-Audio, mint a CD. Ebben benne van az is, hogy a DVD lejátszók CD hangja elég sok kívánni valót hagynak maguk után.
Amióta megvan az S75-ösöm, azóta nem veszek CD-t. Kivárom, hogy a kedvencem megjelenjen DVD-Audio-n. Ha SACD-t is képes lennék hallgatni, akkor még könnyebb helyzetben lennék, mert abban még nagyobb a választék.

Attól, hogy egy hangszóró kicsi, még nem rossz. A nagy kabinetnek inkább a szép mély hangok megszólaltatásánál van szerepe. Viszont a nagyobb álló frontok álltalában 3 uatasok, amiről megint csak megoszlanak a vélemények. Sokak szerint a háromutas kialakítás a részletezettség rovására megy.
A DVD-Audio, SACD nagy erénye, hogy jóval a hallható 22 kHz felé megy a hangzásban. Bár ezeket a hanghullámokat önmagában nem hallod, de az összhatásra komoly szereppel bírnak. Ehhez olyan hangsugárzókra van szükség, amik jóval 22 kHz fölé mennek. Az általad javasolt szettek egyike sem teszi lehetővé, hogy ezt az előny teljesen kihasználd. Azon túl a DVD-Audio, SACD felvételek 5.1-esek, amikből fog hiányozni az a .1 csatorna szub nélkül, hiszen még ha a lejátszó rá is keveri a frontokra elvileg a mélyet, azért ez nem fog kompromisszumok nélkül megvalósulni.

Az álló frontok előnye a teljesebb mélytartomány, ami csökkenti a szub-szat rendszereknél tapasztalható mély leválást. Persze egy jól belőtt szub-szat rendszernél, megfelelően elhelyezett szubbal ez az esetek többségében nem zavaró.

Nem beszéltünk még a szub-szat rendszerek "feleségfaktoráról". Mert ugye egy átlagos szobában nehezebb elhelyezni egy méretes hangfalpárt, mint a szateliteket.
Ismétlem: amit nyerünk sztereó zenénél, annyit (vagy többet) vesztünk a mozinál! Házimozi hangzás, nincs igazi mélyek nélkül. Egy olyan erősítő front hangfalpár pedig, ami nyújtja a szuboshoz hasonló élményt nem éppen olcsó!
gordon314.fw.hu

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

de azzal együtt pl. ennél kevesebbe kerül(t) a Monaudio HCM szettje, ami nem egy kategória ezekkel a Jamokkal minőség szempontjából.A netdepon 147e a Wharfedale nagyobbik szettje, kicsivel több a Tannoy szett, Quadral közepes összeállitása 130e, szóval a lényeg, hogy itt már lehet -ha nem is tulságosan- válogatni.

Mondjuk - de ez már csak kötözködés :-) - én pl. Wharfedale szettet semmiképp sem vennék, mert számomra elviselhetetlen a hangjuk. De gyanítom ezt is volna aki vitatja, szóval... :-)

A HCM szettel viszont igazad van. De! Ez tipikusan annak az eseztnek a példája, amikor egy kicsivel többért jobbat kapsz. Ezt elég sokáig lehet nyújtani, ha itt hozzáteszel 10-15-20e ft-ot, vayg ott, akkor ennyivel, vagy annival jobb lesz a rendszer. és ez ráadásul igaz is. Viszon ha a kerek annyi, amennyi, akkor nincs még +5e ft sem.

A DVD lejtszón egyébként ha valóban nem fontos a multifonkcionalitás, akkor lehet spórolni, és ha ez megtörtént, akkor természetesen lehet egy jobb kategóriájú hangfalsezttet választani. De ez, mint ahogy először is írtam izlés, igény és lehetőség kérdése...

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Egyetértek Weinmaker-rel abban, hogy ez a rendszer rosszul van összeállitva. (Hogy miért éppen igy azt nem firtatom.) A DVD lejátszó jóval magasabb szintet képvisel, mint a rendszer többi eleme. Minek SACD/DVDAudio ilyen hangsugárzókra? Teljesen felesleges szvsz.

Már bocs, de miért lenne felesleges DVDAudióra és SACD-re is kihegyezett lejtászót venni? Annyira nehéz elkpézelni, hogy ezen a rendzsren élvezze valaki azt amit hall?

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Az előző én voltam, csak munkahelyi gép... eh

Vendég

Egy 40eFt körüli RGB kimenettel rendelkező "sima" lejátszó elegendő lenne, a megspórolt kb 40eFt-ot pedig inkább igényesebb hangsugárzókra költeném. 155 eFt-ért már egész jó cuccokat lehet kapni sub nélkül, de azzal együtt pl. ennél kevesebbe kerül(t) a Monaudio HCM szettje, ami nem egy kategória ezekkel a Jamokkal minőség szempontjából.
A netdepon 147e a Wharfedale nagyobbik szettje, kicsivel több a Tannoy szett, Quadral közepes összeállitása 130e, szóval a lényeg, hogy itt már lehet -ha nem is tulságosan- válogatni.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Sértődni maximum azok lehetnek sértődöttek, akik a cikket írták. Én egyszerűen kicsit elkapkodottnak tartom a hozzászólásod.

Had legyek fogadatlan prókátoruk, bár ahogy Simon is írta én mást választottam volna, mint ahogy Te is. Viszont én tényleg kíváncsi lennék, hogy mit építenél ki ennyi pénzből.

A Pio lejátszóra reagálva: a cikk írójának az volt a koncepciója, hogy egy univerzális lejátszója legyen a vevőnek. Ebből ez a Pio a legolcsóbb. Hogy túl jó? DVD-zésre nem hinném, hogy sokkal jobb, mint egy Pana S35-ös, de viszi a DVD-Audiot 6 csatornában és az SACD-t is.

A Yamaha erősítővel ugye Te is én is egyetértünk. Ennyi pénzért ez a legjobb pillanatnyilag a piacon.

A hangfalszett. Bár nem hallottam, talán még Te sem. A Jamo azért elég komoly márka, bár elég sok kritika éri az olcsóbb modelleit. Az biztos, hogy 5.1-es szettet 115 ezerért nehéz választani. Ahogy elnézem ez még kinéz valahogy és legalább kétutas fadobozos sugárzókat tartalmaz. Mivel haladóknak szól a cikk, ezért meg is említi, hogy később továbbfejleszthető. Ezért én nem tartom feltétlen rossz választásnak.

Sokan persze inkább a két álló fronttal és sub nélküli rendszer hívei. Amit persze később lehet bővíteni egy sub-bal. Ez sztereó zenénél valószínű jobban is szól, de házimozinál komoly dinamika vesztéssel jár. Elég ha csak azt nézzük, hogy ha a frontok le is mennek a kívánt mélységig (???), de hány dB-es eséssel teszik meg azt. Vagy épp az is könnyen belátható, hogy az aktív mélynyomóval egy plussz erősítő is dolgozik a megszólaltatáson, ezért az erölködő kicsit "fellélegezhet" hiszen egy szub-szat rendszernél a komoly energiákat igénylő mélyeket nem az erősítőnek kell megszólaltatni.
Ezért én olcsó házimozinál egyetértek ezzel a koncepcióval. (Ha megnézed az aláírásom, akkor láthatod, hogy én is egy szub-szat rendszert nyúzok. És elég sok zenét is hallgatok vele. Igaz nem sztereóban.)
gordon314.fw.hu

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Bocsánat urak a kritikáért, sejtettem hogy sértődés lesz a dologból.Én sajnos tudatlan vagyok a témában, nem úgy mint egyes "szakértők".
Adva van egy pio dvd ami ehhez a rendszerhez egyszerűen túl jó, és egy yamaha erősítő, ami mondjuk legyen idevaló. De, hogy jön ehhez a "fantasztikus" Jamo hangfalcsoda ami szintén nem nagy szám.
Az egésszel az a bajom, hogy nem egy átgondolt azonos minőségű elemekből épített rendszer.
Nekem továbbra is az a benyomásom, hogy mindig az a cucc a legjobb, vagy legideálisabb választás, amit a szponzor megtámogat.
Ha pedig nem így van, akkor Mea Maxima Culpa.
Nem szoktam igazából hozzászólni, mert csak egy tudatlan vagyok, de ezt nem bírtam megállni.
Üdv!

nem sértődésről van szó, hanem arról, hogy valaki egy alternatívát kínált, amit ellen te tiltakozol. Szerintem senki nem írta azt, hogy kötelező ezt megvenni, viszont el kell ismerned, hogy egy kompakt rendszerhez képest ez egy kategóriával jobb.

A 656-os Pio szerintem egyáltalán nem túlzás ebben a rendszerben, mert ez egy valóban jó lejátzsó. olyan amit nem kell kidobni az ablakon fél év múlva. Az ára sem mutat túl önmagán, szóval nem értem, miért mondod, hogy ez túlzás ide?

A Yamaha erősítő.. izlések és pofonok. én nem szeretem a Yamahat, de házimozihoz megteszi.

Jamo hangfalak? Ennyi pénzért mit vársz? lényegesen jobb minőséget máshol se kapsz. -Egyébként ehhez annyit, hogy egy ismerősöm 2 éve vett egy talán épp ennek a hangdoboz szettnek az elődjét, mert neki megfelelt. És 2 nap múlva lelkendezve hívott, hogy mennyivel szebb és jobb a hangja annál, amit eddig hallgatott.

Szóval erre mondom, hogy izlések és pofonok... neked nem tetszik, más meg talán csak vágyakozva gondol rá.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Szevasztok! 
Már ne is haragudjatok egy kissé elfogultak vagytok bizonyos készülékekkel (forgalmazókkal? ) szemben, ráadásul esetlegesen félre vezetitek a témában járatlanokat. A házimozi haladóknak című cikketek végén a jamo hangrendszernél már-már mosolyt csaltatok az arcomra.
Kicsit forog a gyomrom attól (és ez nem csak rátok vonatkozik), hogy egyes portálok gondolom a támogatók miatt osztják az okosságot, és szebb színben tűntetnek fel bizonyos termékeket.
Bocsi a kritikáért, de ez a véleményem.
Ha pedig komolyan gondoltátok a pio+yamaha+jamo haladó összeállítást, akkor csak azt tudom kívánni, hogy sose legyen jobb cuccotok

Én is kíváncsi lennék arra, hogy te mit javasolsz. Szerintem ebben a kategóriában az itt összeállított rendszer nem rossz. Egyébként meg ez csak egy javaslat, semmi több. Mindenki, mindenhol leírta más kismilliószor, hogy hallgasd meg és ha tetszik, vedd meg. Ez alól ez az eset sem kivétel. Adtak egy javaslatot, amivel lehet élni, vagy nem. Ennél sokkal gynegébb rendszert is össze lehet állítani és sokkal jobbat is. A kérdés, hogy kinek mire van igénye és !főként! lehetősége.

A gyomiorgorgásodra pedig van már gyógyszer, használd nyugodtan

weinmaker

Bocsánat urak a kritikáért, sejtettem hogy sértődés lesz a dologból.
Én sajnos tudatlan vagyok a témában, nem úgy mint egyes "szakértők".
Adva van egy pio dvd ami ehhez a rendszerhez egyszerűen túl jó, és egy yamaha erősítő, ami mondjuk legyen idevaló. De, hogy jön ehhez a "fantasztikus" Jamo hangfalcsoda ami szintén nem nagy szám.
Az egésszel az a bajom, hogy nem egy átgondolt azonos minőségű elemekből épített rendszer.
Nekem továbbra is az a benyomásom, hogy mindig az a cucc a legjobb, vagy legideálisabb választás, amit a szponzor megtámogat.
Ha pedig nem így van, akkor Mea Maxima Culpa.
Nem szoktam igazából hozzászólni, mert csak egy tudatlan vagyok, de ezt nem bírtam megállni.
Üdv!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Weinmaker
Biztosan jobban otthon vagy a témában, mint a DVDCenter szerkesztői ha már így észrevételezed a cikket. Ezért én szívesen elolvasnám, hogy az adott keretből, Te milyen rendszert javasolsz?
gordon314.fw.hu

Vendég

Szevasztok! 
Már ne is haragudjatok egy kissé elfogultak vagytok bizonyos készülékekkel (forgalmazókkal? ) szemben, ráadásul esetlegesen félre vezetitek a témában járatlanokat. A házimozi haladóknak című cikketek végén a jamo hangrendszernél már-már mosolyt csaltatok az arcomra.
Kicsit forog a gyomrom attól (és ez nem csak rátok vonatkozik), hogy egyes portálok gondolom a támogatók miatt osztják az okosságot, és szebb színben tűntetnek fel bizonyos termékeket.
Ha pedig komolyan gondoltátok a pio+yamaha+jamo haladó összeállítást, akkor csak azt tudom kívánni, hogy sose legyen jobb cuccotok

Ezzel nem tudom mi a probléma. Talán a "haladó" kifejezés értelmezését kellene pontosítanod magadnak. Ha "profi" házimozi alatt lennének ezek a termékek akkor azt gondolnám talán igazad van.
Egyébként pedig ahány ember annyi javaslat. Én sem ezt javasoltam volna, de Gordon biztos egy harmadikat javasolt volna és akkor Gandalf még nem is jutott szóhoz.

weinmaker

Szevasztok!

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”