Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Thomson házimozi szett 60e
-
Vendég
Hi!
Én vettem egy ilyet. Szerintem ennyi pénzért nagyon is megéri.
Nekem egy 20 négyzetméteres szobám van és abba tökéletes.
Mellesleg van aki inkább egy tágasabb lakásra vagy egy kertes házra
költi a pénzét, nem pedig arra, hogy bezsúfoljon egy 12 négyzetméteres
szobába mindent. (nemis értem egy jobb házimozi cuccot, hogy lehet
kihasználni egy kb. 3x4 m-es szobában.)
Atee: igazad van sok ilyen ember van... elég sokan tologatták a tescoban
a kosarukban.
-
Vendég
Vagy ha van eg 20 négyzetméteres szobád. Oda bőven megfelel, s szerintem sokan vagyunk,akiknek egy ekkora rendszer is megfelelne...Nem?
A hangfalakat az ember nem négyzetméterre veszi. Nem diszkó ez kérem. Az én hangfalaim egy 12 négyzetméteres szobában vannak (háló). Ha az ember hangfalat vesz a fülét vigye ne a számológépét.
-
Vendég
Hi, a szórólapban "Thomson házimozi-erősítő+hangfalszett" a neve, úgyhogy lejátszó nyista.Amúgy az ilyen katagóriájú hagfalszett maximum egy számítógépes munkasarokhoz használható, játékra vagy monitor előtti film nézésre.
Vagy ha van eg 20 négyzetméteres szobád. Oda bőven megfelel, s szerintem sokan vagyunk,akiknek egy ekkora rendszer is megfelelne...Nem?
Hi, a szórólapban "Thomson házimozi-erősítő+hangfalszett" a neve, úgyhogy lejátszó nyista.
Amúgy az ilyen katagóriájú hagfalszett maximum egy számítógépes munkasarokhoz használható, játékra vagy monitor előtti film nézésre.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
Május 3-tól a TESCO áruházakban 59.990 Ft-ért lehet kapni egy Thomson házimozi szettet, a leírás és a fénykép alapján a típusa DPL570HT lehet. Itt egy link hozzá.Van-e valakinek tapasztalata a készüléktől és megéri-e megvenni ennyiért?
Na várjunk csak, ebbe nem látom a lejárszót (ill. semmi nem utal arra), igy már annyira nem gyanusan olcsó. Azért a francia cég annyira nem gagyi (bár én nem szeretem), hogy ne lenne érdemes legalább egy próbára elmenni és meghallgatni
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Május 3-tól a TESCO áruházakban 59.990 Ft-ért lehet kapni egy Thomson házimozi szettet, a leírás és a fénykép alapján a típusa DPL570HT lehet. Itt egy link hozzá.
Van-e valakinek tapasztalata a készüléktől és megéri-e megvenni ennyiért?