Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

S-video bekötés kérése

Vendég

S-video bekötés kérése

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Rózsák virulnak. Senki nem beszélt S-Videoról. Te eleve a kompozit (RCA) csatit kérdezted. Erre mondtam, hogy a 7 pólusú S-Video csati két lába sima kompozit. Összeségében most milyen csatlakozók vannak a TV-n? Nincs rajta különálló S-Video csatlakozó? Ha nincs csak RCA és Scart (ami nem tud S-Videot) akkor a kompozit jelet kösd vagy az RCA-ra vagy a Scart megfelelő lábaira.

Ezzel a DVD-s dologgal megfogtál. Szokott lenni DVD lejátszókon S-Video bemenet? Minek? De ha van olyan akkor sem nagyon valószínű, hogy a DVD lejátszó átalakítja a jelet csak szimplán átengedi magán. De erre nem tenném a fizetésemet.

Vendég

S-video bekötés kérése

Sziasztok!

Kipróbáltam minden lehetőséget, csak éppen a lényeget felejtettétek el mondani: ha a TV-m nem kezeli Scarton keresztül az S-videot akkor b*hatom! És ez igy történt!
Ebből következik következő kérdésem! Ha veszek DVD lejátszót, amin van S-video bemenet és Scart kimenet akkor úgy fog-é működni!
Simon mielőtt válaszolnál kérlek locsold meg a rózsáidat!

Vendég

S-video bekötés kérése

Minek, ha van balga aki elmondja! :smile15:

Vendég

S-video bekötés kérése

Csak a műbalhét csinálom. Itthon rózsakertem van. Azért vagyok türelmes. Hátha terem.

Vendég

S-video bekötés kérése

Kaptam a videókártyához gyári S-video, RCA átalakítót, csak a rajzon említett 470pikós kondi biztos kimaradt belőle, azért nem volt kép! Most forrasztottam valamit, hátha igy jó lesz!
Köszi és légy türelmesebb a lámákhoz, nem mindenki szaki mint te jó! :smile5: :smile15:

Vendég

S-video bekötés kérése

Medve anyám! Mikor veszel valami új hardware-t a mellékelt kicsi füzetkét nem szoktad legalább átfutni?
A 7 lábú S-Video csati egy kombinált S-Video/kompozit kimenet. Magyarán veszel hozzá egy kábelt (ha nem adtak, OEM rulez!) amelynek az egyik vége ez a 7 lábú S-Video a másik vége meg egy RCA és egy 4 lábú S-Video. És akkor egyszerre lesz S-Video és kompozit kimented is.
Ha házilag szeretnéd barkácsolni akkor itt egy lábkiosztás hozzá.
http://www.sigmadesigns.com/products/faq_hwplus_tv.htm
Mint látod a 2-es lábhoz keress egy jóféle földet és meg is vagy.

Vendég

S-video bekötés kérése

a 7-ből a középső három számodra lényegtelen...

Vendég

S-video bekötés kérése

Ez a csatlakozó a képen 4 érintkezőt tartalmaz, a videókártyán meg több van!
Mivel az angol tudásom is kicsit hiányos nem igazán értettem mivan ilyenkor!

Vendég

S-video bekötés kérése

Köszönöm a kedvességed!

Vendég

S-video bekötés kérése

Tanuljuk már meg használni a keresőket!

http://www.hut.fi/Misc/Electronics/circ ... video.html

Vendég

S-video bekötés kérése

Sziasztok!

Fel tufna valaki rakni egy képet, a Vidaokártyákon lévő S-video kimenet lábkiosztásáról? RCA-re kéne átalakitani és TV-re kinyomni! A kártya ATI!

Előre is köszi

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”