Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Apple
Apple
Egyetlen előnye van a mérete, de a melegedésről azért meghallgatnék egy tulajt mielőtt megveszem.
Remélem sikerült rábeszéljelek!
Nem ez az elonye. Hanem hogy Osx Panther fut rajta.
Az osszes 'ezen az aron sokkal jobb pct rakok ossze' duma nem er semmit.
Nem fut rajtuk osx...
Hozzateszem, panther alatti oprendszerekig egyaltalan nem szerettem meket. Kb a 7es system ota hasznalok meket es windozt parhuzamosan, tehat van osszehasonlitasi alapom. A panther ota vaygok ennyire oda erte, es most a tiger meg jobban alazni fog.
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Apple
nekünk itthon iMac van, haverjaim döbbenek nagyokat, hogy az egész csak ekkora?mondom ez a típusa igen.aranyos dizájnos.általában az amerikai filmekben mindig van egy ílyen típus.
lehet, baromság amit írok, de mintha mac-ire nem nagyon írnak vírust....ez igaz?
Biztos akad Mac-es vírus is, de én még nem találkoztam eggyel sem.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Apple
nekünk itthon iMac van, haverjaim döbbenek nagyokat, hogy az egész csak ekkora?mondom ez a típusa igen.aranyos dizájnos.általában az amerikai filmekben mindig van egy ílyen típus.
lehet, baromság amit írok, de mintha mac-ire nem nagyon írnak vírust....ez igaz?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Apple
Én is MAC-en dolgozom már 7 éve (PowerPC 9600, G3, duál G4), de nem szeretem jobban, mint a PC-t. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Ha az a Mini 100k alatt lenne, asszem vennék egyet, de így kimarad.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
Apple
Mondjuk dizájnosak, pl nagyon tetszett az egyik BS beli koncerten Apple laptopról ment valami program, és a gép kijelzőjének a hátulján az alma szépen világított
Apple
Jó egy ilyen topicot látni egy DVD-s fórumon Nekem egy iBook-om van, és teljesen megvagyok vele elégedve. Eddig még nem csalódtam benne és ezentúl mostmár tuti, hogy Mac-et fogok venni. Aki olvas a Mac-ro˝l valamit is(típustól függetlenül) azt szerintem már az elso˝ pozitív mondat meggyo˝zi(negatív mondatokat nem igen hallottam még róla).Mac mini: pici, gyors, "aranyos" ... egy"szóval": Nagyon Ott Van!
Én amikor elo˝ször megláttam már tudtam, hogy nekem kell egy ilyen
én jelenleg is MAC-en dolgozom, de még mindig az a vélemyényem hogy a PC sokkal jobb. Engem eddig még senki nem tudott meggyôzni, de még a G5 sem.
Apple
Jó egy ilyen topicot látni egy DVD-s fórumon Nekem egy iBook-om van, és teljesen megvagyok vele elégedve. Eddig még nem csalódtam benne és ezentúl mostmár tuti, hogy Mac-et fogok venni. Aki olvas a Mac-ről valamit is(típustól függetlenül) azt szerintem már az első pozitív mondat meggyőzi(negatív mondatokat nem igen hallottam még róla).
Mac mini: pici, gyors, "aranyos" ... egy"szóval": Nagyon Ott Van!
Én amikor először megláttam már tudtam, hogy nekem kell egy ilyen
Apple
és miért pont mac?! vagy mégis?!
csak, hogy nehogy elbizonytalanítsalak
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Apple
- pro / contra..
- beszeljetek ra egy Mac mini-re
pro: nagyon kicsi
contra: nagyon kicsi
Elkúrtuk
Apple
- pro / contra..
Ha azt szeretnéd, hogy bárki rábeszéljen, akkor magadban már rég meghoztad a döntést!
Apple
- pro / contra..
Kicsi a mini, de nincs benne a tápegység ami szinte ugyanakkora, mint a gép. Mivel betolós a Romja ezért kislemezt nem tudsz beletenni (nekem több is van). Ezért az árért egy jobb PC-t rakok össze neked.
Egyetlen előnye van a mérete, de a melegedésről azért meghallgatnék egy tulajt mielőtt megveszem.
Remélem sikerült rábeszéljelek!
Apple
- pro / contra..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "