Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2005-ös Pioneer DVD lejátszók
Pio 585-öm mostanába szenved a feliratokkal (bár lehet csak véletlen, eddig hibátlanul muzsikált). Nem jeleníti meg őket. Természetesen DiVX-ről van szó. Premier filmek és srt feliratok-ról van szó (ezek 2CD-sek és TDK DVD+RWre írva ki). Mit lehetne tenni? :taps:
Beraktam 2 régi DiVX-et is. Egyiket simán vitte a másikat megint nem. De az utóbbi berakott két premier filmhez a feliratot egyikhez sem akarja hozzárakni!
Azt olvastam a netdepo-n a Pio 585-ömhöz, h Ingyenes szoftver frissítések (DivX)! Már vannak frissítések? (értem: feliratok növelése stb. ilyesmi)
Kérdezz rá a Netdepón, hogy honnan van az infójuk. De lehet, hogy csak úgy általában a Pio frissítési lehetőségeire gondoltak.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Azt olvastam a netdepo-n a Pio 585-ömhöz, h Ingyenes szoftver frissítések (DivX)! Már vannak frissítések? (értem: feliratok növelése stb. ilyesmi)
jahh....... csak aztán nehogy csak tervek maradjanak... :-/
De ugye azt mondják, a "remény hal meg utoljára", úgyhogy én reménykedek! :taps:
Utoljára a lepényhal +.
Sok sikert hozzá, már bútordarabnak is gyönyörű
mégis lesz új csúcslejtátszó Blu-ray előtt: DV-989AVi
KÉP
A DV-989AVi novemberre várható és ára 300.000 Ft lesz.
Vazzze
WMV fájlokat le tud játszani?Egyáltalán melyik DivX játékos viszi a WMV-ket?
Van ilyen, méghozzá nem is akármilyen! :taps:
Zensonic Z500
Azóta találtam én is 2 Kiss játékost.
Köszi a választ!
Szevasztok!
Beruháztam 1 585-be és nem bántam meg. Bár nincs összehasonlítási alapom, de a kép sztem gyönyörű.
A magyar karakteres feliratokat szépen kezeli, firmwarenek esetleg a tényleg elég apró feliratot (72cmes tévén olyan 1,5 cm ) kellene orvosolnia.
Egyébként a valóságban nem is olyan csúnya, mint a képeken, bár az 575 valóban szebb egy kicsit.
Állítólag még a menü is szinte tök ua mint az 575, szal gyanús, h az 575 firmware nem-e műxik rajta, bár ezt nem én fogom kipróbálni
Egyszóval egyedül a felirattal van problémám, azt meg sztem idővel úgyis +oldja vki olyan aki ért hozzá :taps:
Üdv,
Ladik
WMV fájlokat le tud játszani?
585 nem próbáltam..
WMV fájlokat le tud játszani?Egyáltalán melyik DivX játékos viszi a WMV-ket?
Van ilyen, méghozzá nem is akármilyen! :taps:
Zensonic Z500
Szevasztok!
Beruháztam 1 585-be és nem bántam meg. Bár nincs összehasonlítási alapom, de a kép sztem gyönyörű.
A magyar karakteres feliratokat szépen kezeli, firmwarenek esetleg a tényleg elég apró feliratot (72cmes tévén olyan 1,5 cm ) kellene orvosolnia.
Egyébként a valóságban nem is olyan csúnya, mint a képeken, bár az 575 valóban szebb egy kicsit.
Állítólag még a menü is szinte tök ua mint az 575, szal gyanús, h az 575 firmware nem-e műxik rajta, bár ezt nem én fogom kipróbálni
Egyszóval egyedül a felirattal van problémám, azt meg sztem idővel úgyis +oldja vki olyan aki ért hozzá :taps:
Üdv,
Ladik
WMV fájlokat le tud játszani?
Egyáltalán melyik DivX játékos viszi a WMV-ket?
Szevasztok!
Üdv,
Ladik
Ééértem... Akkor mást kérdezek: Mivel tud többet az 585-ös, mint a 380-as?
Úgy ránezesre csak az SACD lejátszás és a progresszív mód hiányzik, van még esetleg más is?
A Div-X felirat témára továbbra is kíváncsi vagyok, megjelenik-e és ha igen, olvasható méretben? Számít, hogy sub vagy srt?
Progresszív módod tud mindkettő.
DivX felirat működik srt és sub. A felirat elég kicsi.
A különbségek: SACD, DVD-Audio, Dolby Digital dekóder, DTS dekóder, ha jól emlékszem a 380-asnak csak egy digitális kimenete van (vagy koax, vagy optikai). Fejből ennyire emlékszem :taps:
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB
- Blackwater Park
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Pioneer DV-585A 39800,-
http://www.webaruhaz.hu/main.php?show_item=2969
kinézetre teljesen megegyezeik a 380-asal..
Ilyenem van, ííí
Hali Newman,
Műxik rajta Div-X-ben a feliratozás?
Jah, még egy dolog: tényleg tud Mp3-at lejátszani DVD-ről? A linkelt német tesztben mintha ezt írták volna, de nem vagyok túl acélos németből... :taps:
már a dv-2650 es is tud dvd ről mp3 at
Ééértem... Akkor mást kérdezek: Mivel tud többet az 585-ös, mint a 380-as?
Úgy ránezesre csak az SACD lejátszás és a progresszív mód hiányzik, van még esetleg más is?
A Div-X felirat témára továbbra is kíváncsi vagyok, megjelenik-e és ha igen, olvasható méretben? Számít, hogy sub vagy srt?
Pioneer DV-585A 39800,-
Ilyenem van, ííí :taps:
Hali Newman,
Jah, még egy dolog: tényleg tud Mp3-at lejátszani DVD-ről? A linkelt német tesztben mintha ezt írták volna, de nem vagyok túl acélos németből...
már a dv-2650 es is tud dvd ről mp3 at
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
- Blackwater Park
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Pioneer DV-585A 39800,-
Ilyenem van, ííí :taps:
Hali Newman,
Jah, még egy dolog: tényleg tud Mp3-at lejátszani DVD-ről? A linkelt német tesztben mintha ezt írták volna, de nem vagyok túl acélos németből...
Pioneer DV-585A 39800,-
Ilyenem van, ííí
Pioneer DV-585A 39800,-
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Én nem hinném, hogy a video DAC-ban visszalépnének; valószínű az van amit (ex)Cat is írt, hogy egy téves preinfó volt..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Majd meglátjuk, amikor majd részletesebb műszaki adatokat is le lehet tölteni róla....
Én is kíváncsi vagyok rá. Szerintem egy forrásból származik az infó, és az közölte rosszul az adatokat, így aztán mindenki ezt vette át. Mindenesetre én csodálkoznék ha csak 108Mhz-es lenne...
(Azért ne szúrd tökön magad, inkább írd meg végre, hogy milyen a 7600-as! )
Na de 14bites! Felbontásban jobb lehet.
A mostani 868 is 14 bites, de 216MHz-es... Amúgy szerintem is csak elírás, bár tény, hogy eddig 2 különböző helyen ugyanezt írták róla.
(Amúgy szerintem a 9600-as Marantz pont ezt fogja tudni és kb. ugyanezen az áron)
Majd meglátjuk, amikor majd részletesebb műszaki adatokat is le lehet tölteni róla....
(Ha a 9600-as Marantz ennyi lesz, akkor tökönszúrom magam!)
sajti
A mostani 868 is 14 bites, de 216MHz-es... Amúgy szerintem is csak elírás, bár tény, hogy eddig 2 különböző helyen ugyanezt írták róla.
(Amúgy szerintem a 9600-as Marantz pont ezt fogja tudni és kb. ugyanezen az áron)
Azért a 108MHz Video DAC kicsit fura....
Marantzéknál pont ez a kategória hiányzik. A 7600-as után a 9500-as a maga félmillió körüli árával kicsit már drága. A 8500-as nagyon hiányzik a sorozatból....
sajti
Szerintem csak elírás, és 216 MHz lesz az . . .
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Marantzéknál pont ez a kategória hiányzik. A 7600-as után a 9500-as a maga félmillió körüli árával kicsit már drága. A 8500-as nagyon hiányzik a sorozatból....
sajti
A leírás alapján nagyon jó Ráadásul ennyiért... Remélem nem bánom meg a Marantzot
Szuper tervek!
De ugye azt mondják, a "remény hal meg utoljára", úgyhogy én reménykedek!
A leírás alapján nagyon jó Ráadásul ennyiért... Remélem nem bánom meg a Marantzot
sajti
Szuper tervek!
De ugye azt mondják, a "remény hal meg utoljára", úgyhogy én reménykedek!