Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SM DVD Lejátszó
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Ja!
Media Marktban Grundig DVD (mindent lejátszik MP-3 at is!)
49,990Ft.!!!+ 3db.film!!!
Mit kell még hozzá tenni?
(Én a Nintaussal már befürödtem,ami szerintem jobb mint az SM.Soha többet gagyít!)
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Ez a gép ugyanolyan gagyi mint a többi"no name"készülék!(Divido,Cyberhome.Nintaus,Yamakawa stb...)
Kérdés?
Szerintetek,egy-két év múlva ha elromlanak,vagy frissíteni kell a szoftverüket,vagy bármi gondja lesz,ki a franc fogja megcsinálni?
Ha DVD lejátszó kell csak MÁRKÁSAT szabad venni!
Csááá
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Valami kavarodás van. Ha MPG kiterjesztésű videó van a cd-n, azt lejátsza, de MPG kiterjesztésű mp3-at nem. A videót mint a pc egyszerűen fogja, és amekkorában tudja lejátsza. Nekem a VOB-okkal van problémám, amúgy random play legnagyobb meglepődésemre még audio cd-nél sincs. Vagy én vagyok sügér?
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Hányas számú hozzászólásban van , hogy mpg kiterjesztéssel felírva programozható az mp3 lejátszás ?
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Erről már vagy 50 hozzászólással előbb volt szó. Olvasd végig a topicot.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Igen. Szóval a fő probléma , hogy egyáltalán nincs benne
random play.Vagy egymásután vagy könyvtáranként játszik le.
Pedig a play menü már fixen megjeleníthető mp3-aknál is,
ha a CD-re MPG kiterjesztéssel lesz felírva az anyag.
Símán lejátsza MP3-ként.
Tehát egy olyan fríssítés kellene , ami általában beteszi a
random playt a program menübe.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
sracok!
Hol lehet meg kapni sm 1100-at, mert a Budaőrsi Metróban már nincs, a vidéken dolgozó Eq üzletlánc csak hirdette, de ott sincs. plz hlp me
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Gyors kérdés:
nektek sem találja meg sehogy a cd-n eldugott vob-okat?
Mármint az MPG, MPEG fileokat megtalálja, a VOB-ra csak fogja, és kiírja hogy play.
Azért kérdezem, mert sikerült levadásznom a dolby trailereket, és írtam volna lelkesen CD-re, de csak ennyi lett. Ötlet valami nincs valakinek?
Köszi!
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
PeterK: Mivel a Neroban kulon van a VCD es a SVCD menupont gondoltam, az utobbi defaultban tudja, hogy minden faxni nelkul hozzarakhato a kulso felirat. )
Megszereztem a gyari scart kabelt. Tapasztalat: A regi egyiranyuval amikor kikapcsolom a lejatszot, az AV-n marad viszont a TV tavkapcsoloval a TV csatornak valaszthatok. A gyari scartot viszont ki is kell huznom hogy tevezhessek. (
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
PeterK: Nem igazan tudtam, hogyan kell a feliratot hozzaadni, ezert probalkoztam igy. )
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Köszi a segítséget a regiokóddal kapcsolatban.
Én nem a hozzákapott kábelt használom, tehát nem a kábel a hibás.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Helo !
A fórumon olvastam, hogy az SM lejátszón lehet rego kódot állítani.
Megkérlek ha tudod a módját légyszi írj nekem egy email-t ([email protected]).
Valamint volna még egy olyan problémám, hogy Euro csatlakozóval kapcsolódva a TV hez csak a DVD képét tudom nézni akkor is ha kikapcsolom készenléti üzemmódba a készüléket.
Segítséged előre is köszi
Üdv Tibor
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
PeterK: Rosszul irtam, vizszintes iranyban remeg a kep. Probaltam a menubol allitgatni de nem javult. Volt meg egy baki, nem vettem eszre, hogy a felirat benne van a filmben es a kulso felirat (amelyet az EXT-be huztam cd iraskor) szinten a cd-re kerult. Lehet hogy ez okozza?
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Joe: Az SM-nel nincs ilyen, akarhanyszor allithatsz regiot.
Az SVCD kep hogyan villog? Remeg (foleg az egyenes vonalaknal), vagy a fenyero valtozik ciklikusan?
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
- Olvastam, hogy a taviranyitos region hack-nel az 5. valtaskor elofordul, hogy vegleg az aktualis kodra zar a player. Ez minden keszulekre igaz?
- Irtam Neroval egy svcd-t. A PC-n tokeletes, az SM-el eljatszva villog a TV-n a kep. Ez mitol lehet?
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Csaba: A kapott Scart kábellel hogy működik a player? Elnyomja-e a jelet standby-ban is, vagy jó?
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Jelentem megjött a Scart kábel!
Köszönet a szervíznek! Szervíz rulez.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
PeterK,
Döntöttem, elmentem a Metroba, de már nem volt SM (bár olvastam, hogy máshol is lehet kapni, nem kerestem tovább). A következő utam a Tesco-ba vezetett szerencsém volt mert itt még volt CH lejátszó vettem is egyet, tökéletesen igaz amit írtál róla.
Nem egy high-end, de arra jó amire gondoltam (divxből - SVCD, családi felvételek, stb.) mindent megeszik (SVCD 5000 kbits), de azért DVD filmeknél marad a jó öreg Panasonic.
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
kiskakas,
csak arran vigyázz, nehogy ezt a választást is
úgy elszúrd, mint a kocsit !
-
Vendég
SM DVD Lejátszó
Domo: Köszi az információt. Azt még had kérdezzem meg, hogy a gyári SCART kábellel is előfordul-e a pár hozzászólással lejjebb említett hiba, vagy az a gond, hogy én olyan SCART kábelt használok ami nem megfelelő a lejátszónak (mondjuk kétirányu, stb.) Ha ez utóbbi, akkor szaladok azért a SCART kábelért:-)
Akos: A te esetedben egyértelmű. De mi van akkor, ha az erősítő tudja az mpeg-t dekódolni, és a lejátszó RAW kimenetre van állítva?...
Kiskakas: Te döntesz, de ha az eladás és a márkásabb mellett döntesz, akkor figyelj arra, hogy korrekt legyen az SVCD támogatás. Sok lejátszó ugyanis papíron tudja, de pl. nincs felirat-támogatása, vagy nincs több hangsávra lehetőség, esetleg nem tudja a 2500kbit/s feletti bitrate-t, vagy éppen nem tud jól állóképes SVCD-t lejátszani. Pedig ezek nagyon hasznosak lehetnek, főleg akkor, ha az SVCD-t az ember nem filmripekre használja, hanem a családi video-k rögzítésére.
Saját tapasztalatból mondom, hogy egy jól bekódolt, DV anyagból készült házi video minősége megközelíti a DVD minőségét! És ez - fel/le tehető - feliratokkal ellátva, és animált menüvel megspékelve örök emlék marad.