Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Oppo OPDV971H DVD lejátszó

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Sam »

Az imént leírt FIRMWARE LINKJE:

Letöltés-ZIP

Enjoy the Firmware!!!

SAM (aka EMAN)
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

0302-ANDY-EMAN V3 FINAL RELEASE
-------------------------------------------
(A 0220 alapú -ANDY-EMAN V2 később várható, jelenleg fejlesztés alatt. Azt főleg azoknak ajánlom, majd akik NEM CSAK DVD-VIDEÓK-NÉZÉSÉRE HASZNÁLJÁK LEJÁTSZÓJUKAT. Nekik jelenleg a már kész 1022-Andy-Eman V1-et ajánlom)

EZ A FIRMWARE AZOK SZÁMÁRA KÉSZÜLT, AKIK INKÁBB CSAK DVD-LEJÁTSZÁSRA HASZNÁLJÁK AZ OPPO-t!!!

A firmware a gyári OP-971-F-0302 firmware-en alapul, melyet Andy007 (orosz modder) módosított. Ezt EMAN magyarította és tovább módosította.

EZ A FIRMWARE NEM TARTALMAZZA A 1022-ANDY-EMAN V1 ÖSSZES ÚJÍTÁSÁT,
CSUPÁN AZ ITT FELSOROLTAKAT!!!!!!

Az Andy007 féle (orosz) 1022 - Modd v10 újításai:
-------------------------------------------------
(mivel a magyar firmware ezen alapul, ezt tudja a magyar is)

- az UOP (unauthorized operation) "tiltott művelet" feloldása:
A "title" gombbal rögtön a "cím menübe", a "menu" gombbal a "Gyökér menü"-be
léphetünk VÉDETT DVD ESETÉN IS (ahol ezek a műveletek egyébként tiltottak)!
(Nem kötelező végignézni a lemez elején lévő reklámokat, előzeteseket stb.)

Az EMAN féle további moddolás és magyarítás újításai:
-----------------------------------------------------

- Teljes magyar OSD és menüvezérlés,
magyarítva a 0302 hangsáv és felirat felismerése DivX VOD is!
(kivétel a JPG CD vagy DVD-nél Kodak -miniatűr- mód esetén:
next, previous, menu, slide show ikonok angolul)
- Néhány beállítási menü ikonja lecserélve tetszetősebbre
(Általános beáll., Audio beáll. ikonja)
A borzalmasan ronda OSD ikonok (pl.: stop, play, zoom stb.) lecserélve.
Köszönet érte a (magyar) ikontervezőnek:
Laza (honlap - http://lazadezign.fw.hu)
- Az MPEG4-felirat betűtípusa:
Arial betűtípus
31-es méret, vékony körvonalas,
kicsit kisebb lett, de lejjebb került,
többnyire a kép alá,
(3 sorosnál általában mind alatta - a videó felbontásától függ,
4 sorosnál az első biztosan a kép alján)
jól olvasható: max.71(!!!) karakter/sor
(hogy a fura gyári sortörést kiküszöböljem),
max. 4 sorban, DE sajnos csak kb. 120 karakter összesen feliratonként.
A kalapos ő,ű kijavítva - teljes magyar (ékezetes)
karakterkészlet támogatás az MPEG4 feliratoknál.
Javasolt video-mód feliratos MPEg4-filmekhez:
NTSC, Video1, 720p, Élesség: magas
(Az MPEG4 minősége picit romlik NTSC 480p-hez képest,
DE az MPEG4-felirat nagy lesz és nagyon jól olvasható!!!)
- Teljesen új, tetszetős háttérkép logokkal
(többnyire csak a gyári logók, -
nem mutatja a teljes tudást
(MP3, WMA, HDCD, VCD, SVCD kimaradt)
Ennél több logo elrontotta volna a háttér összhatását.
A háttérkép 16:9-es felbontású megjelenítőre
optimalizálva (tesztelve: Samsung LE27T51B LCD TV - 16:9)
(alapja - Dimitrij Savinoff: Morning Lake
- 3D arts- www.savinoff.com)

IDE KERÜL A LINK RÖVIDESEN!!!!

2006.04.17.

Eman
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Davenport74 »

Ezért is nagy gond az, hogy a Star Wars III. részének a nézését eredeti hangon, magyar felirattal nem tudom megnézni.

OFFTOPIC:

Kicsit off: de egy sokszor látott filmnél minek egyáltalán felirat? Én azt vettem észre, hogy felirat nélkül sokkal több részletet észreveszek a filmben...

Ebben igazad van, de én még csak egyszer láttam, és ha mondjuk fél év múlva megint meg szeretném nézni, akkor azért még kell a felirat. Viszon aki már vagy negyvenszer látta, annak már igazán nem fontos. Én így vagyok pl. a Micsoda nővel. Már kívülről tudom.

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Délután jön a csak DVD-t nézők "álma": 0302-Andy-Eman V3!!!'

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Ezért is nagy gond az, hogy a Star Wars III. részének a nézését eredeti hangon, magyar felirattal nem tudom megnézni.

OFFTOPIC:

Kicsit off: de egy sokszor látott filmnél minek egyáltalán felirat? Én azt vettem észre, hogy felirat nélkül sokkal több részletet észreveszek a filmben...

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sam: Nagyon jó és tetszetős ez a program, amivel frissítettük a lejátszónkat. Eddig én sem vettem észre más hibát, csak ezt az egyet. Talán ez sem izgatna annyira, ha nem lennék nagy rajongója a filmek eredeti hangon való nézésének. Főleg manapság, amikor a magyar szinkronok minősége igencsak megkérdőjelezhető. Ezért is nagy gond az, hogy a Star Wars III. részének a nézését eredeti hangon, magyar felirattal nem tudom megnézni. (Eddig, mert én azért bízok benned) Én szívesen a rendelkezésedre bocsátanám ezt a lemezt, de innen Dunaújvárosból ez nem tudom, hogyan valósítható meg. Hozzáteszem, Sam hidd el a lemezzel semmi gond. A Star Wars lemezekre, az extrákra eddig még nem szokott magyar felirat kerülni. Úgy gondolják kis ország vagyunk, hogy miattunk ezt a szívességet megtegyék. Már az is nagy dolognak számít, hogy a 3. részre nyomtak egy magyar szinkront. Egy kicsit csodálkoztam is ez miatt. Szóval egy kicsit szomorú vagyok, de én akkor is reménykedem, hogy majd rájössz, mitől nem lehet magyar feliratot állítani erre a filmre. Sem a menüből, sem a film nézése közben. Az eredeti firmwareval működött a dolog. Sam érdemes lenne megszerezned ezt a lemezt és kipróbálni. Kölcsönözd ki, majd leisszuk az árát egyszer.

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Vaker »

Szóval utánalestem a STAR WARS 3-nak:ELBA**TÁK!!!
Amelyik lejátszón megy, annak pros pont, amelyiken nem ott NEM A LEJÁTSZÓ HIBÁJA!
NE KENJETEK MINDEN SZ*RT AZ OPPO-RA!

másik problémám hogy mi a nyavajáért nem lehet kiválasztani a nyelvet és feliratot közvetlen a film nézése közben-de ez vonatkozik a többi StarWars részre. Elmagyarázná ezt valaki??

SZÓVAL A 1022-ANDY-EMAN MODD működik, az SW3 DVD-t meg BA***ÁK MEG AZOK, AKIK KIADTÁK MO.-N!!!!

MÉGEGY PRÓBÁT TEGYETEK!!!!
HA VAN MENÜJE A FILMNEK, OTT ÁLLÍTSÁTOK BE A MAGYAR FELIRATOT!!!!!
SZERINTEM MENNIE KELL AZ EMAN V1-EL IS ÚGY!!!
AHOGY ÍRTA VALAKI, KÖZBEN NEM TUDTA BEÁLLÍTANI!!!! (tehát az elején kell, a menüben, utána meg nem piszkálni!!!!)

SAM

Nyugi Sam!

Nem kentünk rá az Oppo-ra minden szxxxt

Csupán észrevettem egy hibát, ami a korábbi fw-el nem volt (Davenport írta, hogy nemrég nézte meg ezt a filmet és nem volt gond vele.) Én nem tudtam csekkolni, mivel most vettem a lemezt.

Sajnos vannak ilyen lemezek - nem csak az SW-k, amiken menet közben nem lehet hangsávot/feliratot váltani. Nem tudom miért, de vannak.
A fw szerencsére ezt kiküszöböli, hiszen ezzel lehet váltani, sőt a lemez elején levő "kötelező reklámokat" is át lehet ugrani. Ez nagyon (!) hasznos dolog szerintem és ezt Neked (Nektek) köszönhetjük!

Mint írtam korábban a többi ilyen filmmel mindig megtaláltam a magyar feliratot, csak az SW3-nál nem. Gondoltam megosztom ezt az infót itt is, hátha van rá valami okosság.

Természetesen kipróbáltam úgy is, hogy a menüben beállítom a magyar feliratot, de nem azt hozza be, hanem vmi más nyelvet.

Szóval ez nem szemrehányás akart lenni, hanem csupán egy észrevétel FYI.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Szóval utánalestem a STAR WARS 3-nak:
ELBA**TÁK!!!
Amelyik lejátszón megy, annak pros pont, amelyiken nem ott NEM A LEJÁTSZÓ HIBÁJA!
NE KENJETEK MINDEN SZ*RT AZ OPPO-RA!

Ezt az oldalt DAVENPORT küldte nekem, ő innen vette meg a lemezt.
DE olvassuk el csak a kritikákat, amiket ezen az oldalon írnak, ezekből kiderül hogy NEM A SZOFTVER HIBÁJA, HANEM A BARMOKÉ AKIK ÖSSZEDOBTÁK A MAGYAR SW3-at!!!!
NEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, MÁSNAK (IS, NEM CSAK NEKTEK) VAN BAJA VELE ÉS NEM CSAK A FELIRAT!!!

Obi1 ÉRTÉKELÉSE:
KRITIKA:
Azért nem lehet film közben a a hangsávot váltani, mert egy minimálisat mindig elcsúszik a hang váltás közben.

sharp ÉRTÉKELÉSE:
KRITIKA:
... Végre rávették magukat hogy felpréseljenek egy magyar hangsávot a lemezre, este imába foglalhatjuk a nevüket és leborulunk nagyságuk előtt...annyira buták a kiadók és a jogtulajdonososok hogy hihetetlen, annyi nagyszerű filmet hagynak kallódni, de mindegy nem megyek bele
Ami igazán hiányzik az a magyar felirat az extrákról.
Lehet h az egyik lemezt itt nyomtatták a másik meg import és nem érdekelte őket h magyar is legyen rajta?
... (Tudom, hogy a film feliratával van gondotok, nem ezzel, de mutatja, hogy milyen bénán lett megcsinálva a "magyar" kiadás!!!)

Edgemaster ÉRTÉKELÉSE:

KRITIKA:
Sztem baromi jó film csak néhány furcsaságot nemértek,nevezetesen ho most akko tényleg nem tették rá az 5.1-es EX-et????-tehát a lemezek hibásak???
Vagy ott a másik problémám hogy mi a nyavajáért nem lehet kiválasztani a nyelvet és feliratot közvetlen a film nézése közben-de ez vonatkozik a többi StarWars részre. Elmagyarázná ezt valaki?? Amugy a filmben vannak bakik sajna de hát nincs olyan film amibe ne lennének ugyebár.

SZÓVAL A 1022-ANDY-EMAN MODD működik, az SW3 DVD-t meg BA***ÁK MEG AZOK, AKIK KIADTÁK MO.-N!!!!

MÉGEGY PRÓBÁT TEGYETEK!!!!
HA VAN MENÜJE A FILMNEK, OTT ÁLLÍTSÁTOK BE A MAGYAR FELIRATOT!!!!!
SZERINTEM MENNIE KELL AZ EMAN V1-EL IS ÚGY!!!
AHOGY ÍRTA VALAKI, KÖZBEN NEM TUDTA BEÁLLÍTANI!!!! (tehát az elején kell, a menüben, utána meg nem piszkálni!!!!)

SAM

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ahogy írtam Davenport-nak mailban is.
Nem rajtam múlik: ha lesz olyan magyar srác, aki felvállalja, hogy mecsinálja a magyar kódlapot, akkor működni fog.
Maximálisan ezen vagyok. 2-3 emberke közül, ha csak az egyik elvállalja, akkor meglesz.
Ez NEM az Oppo support-jának a dolga, mert ők ba**nak rá.

Írtam nekik, hogy van egy olyan magyar szoftverfejlesztő, aki kb. 2x annyit ki tudna hozni a 0220-ból mondjuk, mint amilyen a 0220-Andy-Eman V2 lesz.

Azt írták, továbbították a "megfelelő forráshoz".

Azóta sem kaptam erre választ, még azt sem, hogy nem érdekli őket.
Pedig az Oppo hivatalos "szoftveresei" elég jó pénzt kaphatnak és csak kísérletezgetnek, de ez a srác simán meg tudná csinálni.
De elég a saját gondja.....és ingyen már régóta nem dolgozik!!!
Az Oppo-support meg nem kérte fel őt.

Pedig már azon gondolkozom, hogy leírjam, miket tudna villantani, csak az a baj, egy-két "csókos" emberke állás nélkül maradna az Oppo-nál, ha ő felvállalná a szoftverfejlesztést!!!!
Miből gondolom? Abból, hogy korábban "szerelemből" moddolt firmware-eket, most már komoly, nagy cégeknek pénzért dolgozik, hivatalos szerződéssel és NEM MODDOL, hanem FEJLESZT!!!!

Sam

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sam: Sajnos maradt a probléma. A felirat gombot nyomogatva kijelölöm a magyar feliratot vagy akár a menüböl kiindulva bejelölöm a magyar feliratot és mind a két alkalommal nem magyarul feliratozza a szöveget, hanem valami lengyel, horvát vagy nem tudom milyen nyelven, de nem magyarul. Akármelyiket jelölöm ki eggyik sem magyar szöveg.

Sam kérlek van valami megoldás, mert igazábol nagyon jó ez a magyarosítás és most már működik ez is, amit leírtál:

"Annyi vigasztalással szolgálhatok viszont, hogy a 0220-as Andy-Eman-V2-firmware 100%-osan "kezeli" az angolon kívül (ezt a gyári 0220 tudja, de ezt is magyarítottam már a 0220-as készülő új verzióban) az alábbi hangsávokat:
MAGYAR, Portugál, Német, Héber, Görög, Dán, Svéd, Norvég, Finn, Holland, Olasz, Izlandi, Indonéz, Lengyel, Horvát, Török, Cseh, Maláj, Ír, Román, Arab.

A "kezeli" AZT JELENTI, hogy ha nyomkodod az "audio" gombot, ezeket a nyelveket felismeri. Ha a "subtitle" gombot nyomkodod, akkor az ilyen nyelvű gyári DVD feliratokat felismeri majd, kiírja az OSD (már a magyaríottat teszteltem, megy gyönyörűen, ezekből kb. 10 nyelvet "ki tudtam próbálni")"

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sam, ha elküldted és azzal sem működik, akkor mi lesz? Gondolom eredeti állapotba már nem lehet visszacsinálni?
Dehogynem! Van nálam egy rakat gyári firmware is. Bármire bármit fel lehet tenni!! Úgy értem gyárira moddoltat, moddoltra gyárit, régire újat és újra régit!!!

(egyébként már elküldtem)

Kiírás ugyanúgy.

Üdv:
Sam (aka Eman)

Köszi Sam!
Majd jelentkezem, hogy megy e.

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sam, ha elküldted és azzal sem működik, akkor mi lesz? Gondolom eredeti állapotba már nem lehet visszacsinálni?
Dehogynem! Van nálam egy rakat gyári firmware is. Bármire bármit fel lehet tenni!! Úgy értem gyárira moddoltat, moddoltra gyárit, régire újat és újra régit!!!

(egyébként már elküldtem)

Kiírás ugyanúgy.

Üdv:
Sam (aka Eman)

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Én kb. 1 hónapja néztem ezt a filmet ezen a lejátszón. Még az eredeti, gyári verzió volt rajta. Gyönyörűen működött a magyar felirat.

A címem: maszk.reklamstudio@chello.hu

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sam ez nagyszerű, de nem erről van most szó, hanem arról, hogy abszolút nem lehet találni magyar feliratot egy olyan DVD-n, amin alapban igen van. Ez, hogy lehet, hogy van rajta magyar felirat, de mégsem lehet megtalálni??? Így az egész frissítés nem ért semmit, mivel "rosszabb" lett a lejátszóm, mint amilyen volt. " A kódlapot valószínű nem sikerül átállítani a firmwareben magyarra (most a firmware fejlesztésről beszélek) az új verzióban sem, bár lehet, h lesz egy srác, aki majd megoldja (de ennek kicsi az esélye)"[/b][/i]

Akkor ennyi???

OK. Kipróbáltátok valamelyik gyári firmware-rel is?
Még egy lehetőség így is van:
Küldjetek nekem privátban mail címet, elküldöm az új 0220-as modd béta verióját, azzal nagy valószínűséggel menni fog.
(Nagyon kíváncsi lennék én arra a DVD-re, mivel nekem ilyen problémám MÉG NEM volt az Oppo-val)

Sam

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sam ez nagyszerű, de nem erről van most szó, hanem arról, hogy abszolút nem lehet találni magyar feliratot egy olyan DVD-n, amin alapban igen van. Ez, hogy lehet, hogy van rajta magyar felirat, de mégsem lehet megtalálni??? Így az egész frissítés nem ért semmit, mivel "rosszabb" lett a lejátszóm, mint amilyen volt.
" A kódlapot valószínű nem sikerül átállítani a firmwareben magyarra (most a firmware fejlesztésről beszélek) az új verzióban sem, bár lehet, h lesz egy srác, aki majd megoldja (de ennek kicsi az esélye)"[/b][/i]

Akkor ennyi???

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A kódlapot valószínű nem sikerül átállítani a firmwareben magyarra (most a firmware fejlesztésről beszélek) az új verzióban sem, bár lehet, h lesz egy srác, aki majd megoldja (de ennek kicsi az esélye)

Annyi vigasztalással szolgálhatok viszont, hogy a 0220-as Andy-Eman-V2-firmware 100%-osan "kezeli" az angolon kívül (ezt a gyári 0220 tudja, de ezt is magyarítottam már a 0220-as készülő új verzióban) az alábbi hangsávokat:
MAGYAR, Portugál, Német, Héber, Görög, Dán, Svéd, Norvég, Finn, Holland, Olasz, Izlandi, Indonéz, Lengyel, Horvát, Török, Cseh, Maláj, Ír, Román, Arab.

A "kezeli" AZT JELENTI, hogy ha nyomkodod az "audio" gombot, ezeket a nyelveket felismeri. Ha a "subtitle" gombot nyomkodod, akkor az ilyen nyelvű gyári DVD feliratokat felismeri majd, kiírja az OSD (már a magyaríottat teszteltem, megy gyönyörűen, ezekből kb. 10 nyelvet "ki tudtam próbálni")

Tehát annyival könnyebb lesz ilyen esetekben a dolog, h nem kell kivárni míg megszólal a hang vagy megjelenik a felirat, gombokkal viszonylag hamar ki lehet majd választani. (Ez az egyik ok amiért akarok 0220 alapú Andy-Eman V2-t kiadni)

Sam

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Beállítottad a 7285-öt a setup-ban?Gyári lemez (vagy annak másolata)?

Sam

igen

én voltam.

szóval, beállítottam.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Beállítottad a 7285-öt a setup-ban?Gyári lemez (vagy annak másolata)?

Sam

igen

Sam
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sajnos találtam egy bug-ot.DVD lejátszásnál (természetesen gyáriról beszélek) nem mindig találja meg a magyar feliratot. Illetve, ha menüben beállítom, hogy magyar legyen a sub, akkor nem azt hozza be, hanem teljesen mást (lengyel, cseh vagy vmi ilyesmit). Ha menet közben nyomogatom a subtitle gombot, akkor előbb-utóbb megtalálja.
Ezt eddig csak a Star Wars új részeivel játszotta el (Baljós árnyak...stb). A nagyobb baj az, hogy a A sith-ek bosszúja-nál egyáltalán(!) nem találja meg a magyar feliratot.
Először azt hittem a lemez rossz (most vettem), de a másik lejátszón és pc-n is hibátlan.

Sam, valami ötlet? Esetleg más is csekkolhatná aSW3-at ilyen szempontból pls!

thx!

Beállítottad a 7285-öt a setup-ban?
Gyári lemez (vagy annak másolata)?

Sam

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Bár én nem értek hozzá, de az feltűnt, hogy ezek (SW) olyan lemezek, amelyeken egy "sima" lejátszóval nem lehet menet közben feliratot váltani.Lehet, hogy ez kavar be neki...

Ha menüből választo ki akkor sem megy a magyar felirat?

Nem tőlem kérdezed, de akkor sincs magyar felirat. Ez így elég gáz.

Vendég

Bár én nem értek hozzá, de az feltűnt, hogy ezek (SW) olyan lemezek, amelyeken egy "sima" lejátszóval nem lehet menet közben feliratot váltani.Lehet, hogy ez kavar be neki...

Ha menüből választo ki akkor sem megy a magyar felirat?

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nálam is ez van. Nincs magyar felirat. Most mi a teendő???
Kösz, hogy megnézted.
Bár én nem értek hozzá, de az feltűnt, hogy ezek (SW) olyan lemezek, amelyeken egy "sima" lejátszóval nem lehet menet közben feliratot váltani.
Lehet, hogy ez kavar be neki...

Más lemezzel még nem volt ilyen gondja.

Vendég

Gondolom megpróbálják javítani.

Davenport74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sajnos találtam egy bug-ot.DVD lejátszásnál (természetesen gyáriról beszélek) nem mindig találja meg a magyar feliratot. Illetve, ha menüben beállítom, hogy magyar legyen a sub, akkor nem azt hozza be, hanem teljesen mást (lengyel, cseh vagy vmi ilyesmit). Ha menet közben nyomogatom a subtitle gombot, akkor előbb-utóbb megtalálja.
Ezt eddig csak a Star Wars új részeivel játszotta el (Baljós árnyak...stb). A nagyobb baj az, hogy a A sith-ek bosszúja-nál egyáltalán(!) nem találja meg a magyar feliratot.
Először azt hittem a lemez rossz (most vettem), de a másik lejátszón és pc-n is hibátlan.

Sam, valami ötlet? Esetleg más is csekkolhatná aSW3-at ilyen szempontból pls!

thx!

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”