Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Apple

Vendég

Apple

Hozzászólás Szerző: Vendég »

most komolyan úgy vett nanót hogy nem próbálta ki?)
vegyen minit fele annyiért használtan az szól mint állat:) én kb 2k s pana fülessel használom és meg vagyok elégedve, szar mp3 nál halk az is

Egy iPod-t nem igazán kell kipróbálni mielőtt megveszi. De ha így tesz, akkor abból vagy Touch lenne vagy szívfájdalom, mert nincs rá kétszer annyi pénz.

Milyen mini-re gondolsz? Shuffle-re? Nekem az a kielző hiányában az életbe nem kéne.

A szar mp3, only 320 kbit/s. Ember legyél a talpadon ha utcán/buszon/vonaton (IC nem ér) meghallod az apple lossless és az mp3 320 kbit közötti difit.

MoBBo: egyébként amiről beszélsz, az vagy rejtett opció vagy vakok vagyunk h nem találjuk?

nem, nekem a régi 6gigás Minim van, a szoftvere hülye mint az állat, sok gond van vele, de jól szól

Vendég

Apple

most komolyan úgy vett nanót hogy nem próbálta ki?)
vegyen minit fele annyiért használtan az szól mint állat:) én kb 2k s pana fülessel használom és meg vagyok elégedve, szar mp3 nál halk az is

Egy iPod-t nem igazán kell kipróbálni mielőtt megveszi. De ha így tesz, akkor abból vagy Touch lenne vagy szívfájdalom, mert nincs rá kétszer annyi pénz.

Milyen mini-re gondolsz? Shuffle-re? Nekem az a kielző hiányában az életbe nem kéne.

A szar mp3, only 320 kbit/s. Ember legyél a talpadon ha utcán/buszon/vonaton (IC nem ér) meghallod az apple lossless és az mp3 320 kbit közötti difit.

MoBBo: egyébként amiről beszélsz, az vagy rejtett opció vagy vakok vagyunk h nem találjuk?

Vendég

Apple

No, megjött ismerősöm új iPod Nano-ja, 4GB, III. generációs. Viszont a fülese nagyon-nagyon rossz. Mélyek abszolút nincsenek és mintha azt vettük volna észre, h szokatlanul halkabb, mint a többi mp3 lejátszó!!! Fogtunk egy noname 5-10eFt-os mp3 játszót és az szó szerint és legalább kétszer hangos volt! Ez a barátom vissza szeretné vinni az iPod-t, mert neki halk. Fülhallgatót meg nem feltétlen mer hozzá venni, mert ha nem lesz tőle hangosabb... Egyébként ez tegnap történt és tegnap el is mentünk az MM-be körbenézni. Láttam Sennheiser CX300-ast 8eFt-ért (én 10-re számítottam). De nem merem neki azt mondani, h itt van tessék vedd meg, ezzel hangosabb is lesz, mert ez egy jobb füles, meg méghangosabb lesz, mert csökkenti a külső zajokat ésatöbbi. Egybéként az iPod-on a "Hangerőkorlát" maximumon van. "Hangkiegyenlítés" nem tudom pontosan mire jó, ki/be kapcsoltam, de hangerőben nem mutatott többet se így, se úgy. Természetesen a hangerő maximumon is volt persze. Egyébként lakásban a maximális hangerő az nekem már kicsit hangos, de ezt a hangerőt elképzeltem egy forgalmas buszozás keretében és szerintem nem sokat hallanék a zenéből. Így már el lehet képzelni, h mit értünk az alatt, h nem elég hangos az iPod, amikor mégegyszer kiemelem azt, h az a fenti noname mp3 játszó tényleg vagy 2X-er hangosabb nála! Az én régi I. generációs iPod-m hangosabban szólt és a fülese sem volt tré, jöttek belöle szépen a mélyek. De most ez... Lehet széria hiba esetleg vagy valami le van korlátozva? Küldjük vissza? A gyári fülessel halk és csak vegyünk egyet (pl CX300) és elég hangos lesz? HELP! 
Ne haragudjatok, h ide is beírtam, de némileg sürget az idő, mert 3 napon belül szeretnénk ha megoldódna, mert addig van esély rá h visszavegyék.

most komolyan úgy vett nanót hogy nem próbálta ki?
)

Vendég

Apple

ha jol emlekszem az europai ipodoknal van valami hangero limit
Bemásolom oda is.

"XMS" nick = Ninja?

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Apple

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

ha jol emlekszem az europai ipodoknal van valami hangero limit
de ki lehet kapcsolni
igazabol nagyon jo a hangminosege az ipodoknak
a fulhallgato szar, venni kell, xms-ben lesz nemsokara az uj klipsch in-ear fules

xms topikban kerdezd meg ninjat
o v e r p o w e r e d

Vendég

Apple

No, megjött ismerősöm új iPod Nano-ja, 4GB, III. generációs. Viszont a fülese nagyon-nagyon rossz. Mélyek abszolút nincsenek és mintha azt vettük volna észre, h szokatlanul halkabb, mint a többi mp3 lejátszó!!! Fogtunk egy noname 5-10eFt-os mp3 játszót és az szó szerint és legalább kétszer hangos volt! Ez a barátom vissza szeretné vinni az iPod-t, mert neki halk. Fülhallgatót meg nem feltétlen mer hozzá venni, mert ha nem lesz tőle hangosabb... Egyébként ez tegnap történt és tegnap el is mentünk az MM-be körbenézni. Láttam Sennheiser CX300-ast 8eFt-ért (én 10-re számítottam). De nem merem neki azt mondani, h itt van tessék vedd meg, ezzel hangosabb is lesz, mert ez egy jobb füles, meg méghangosabb lesz, mert csökkenti a külső zajokat ésatöbbi. Egybéként az iPod-on a "Hangerőkorlát" maximumon van. "Hangkiegyenlítés" nem tudom pontosan mire jó, ki/be kapcsoltam, de hangerőben nem mutatott többet se így, se úgy. Természetesen a hangerő maximumon is volt persze. Egyébként lakásban a maximális hangerő az nekem már kicsit hangos, de ezt a hangerőt elképzeltem egy forgalmas buszozás keretében és szerintem nem sokat hallanék a zenéből. Így már el lehet képzelni, h mit értünk az alatt, h nem elég hangos az iPod, amikor mégegyszer kiemelem azt, h az a fenti noname mp3 játszó tényleg vagy 2X-er hangosabb nála! Az én régi I. generációs iPod-m hangosabban szólt és a fülese sem volt tré, jöttek belöle szépen a mélyek. De most ez... Lehet széria hiba esetleg vagy valami le van korlátozva? Küldjük vissza? A gyári fülessel halk és csak vegyünk egyet (pl CX300) és elég hangos lesz? HELP!

Ne haragudjatok, h ide is beírtam, de némileg sürget az idő, mert 3 napon belül szeretnénk ha megoldódna, mert addig van esély rá h visszavegyék.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Apple

Front Row: nagy felbontású mozi előzetesek

[MacOSXHints] Azon felhasználók, akinek gyors Macintosh számítógépük, internetes kapcsolatuk és nagy felbontású kijelzőjük van beállíthatják, hogy a Front Row ne a sztenderd felbontású mozi előzeteseket jelenítse meg, hanem a HD felbontásúakat. Ehhez a következő parancsokat kell beírni a Terminalba:
defaults write com.apple.frontrow TrailerBypass http://www.apple.com/trailers/home/xml/current_720p.xml && killall "Front Row"
A parancs visszafordításához a következőt használhatjátok (szintén Terminálon belül):
defaults delete com.apple.frontrow TrailerBypass && killall "Front Row"
o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Apple

ma jelenik meg a leo

o v e r p o w e r e d

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Apple

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

Az iPod Touch-om az egyik legdurvabb elektronikus kutyu amit valaha birtokoltam, felfoghatatlan
Mennyiben más (jobb-rosszabb) mint az eddigi cuccok?
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

Vendég

Apple

Az iPod Touch-om az egyik legdurvabb elektronikus kutyu amit valaha birtokoltam, felfoghatatlan
Nem megmondtam?

Majd amikor az új Newtonodat is a kezedbe veszed, akkor fogsz nagyon csodálkozni

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Apple

Hozzászólás Szerző: DigitalSTD »

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Apple

ez elég über
ibook egy xbox360ban
magyar srac csinalta

o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Apple

apple cikk: apple lufi
o v e r p o w e r e d

Vendég

Apple

Elkezdett nyikorgó hangot kiadni az Apple keyboardom (az új, vezetékes). Történetesen csak a backspace gomb. Eddigi billentyűim nem így néztek ki, ott alányúltam egy késsel és kipattintottam a gombot... tehát meg tudtam takarítani. Ennél ezt meg lehet csinálni? Őszintén, ilyet nem mertem csinálni. Nem hiszem, h kosz ment alá, mert pár napos és ami új arra az első napokban különösen vigyázok. Azért egy ilyen drága billentyűzet ne nyikorogjon már. Eléggé idegtépő nyikorgása van... Szóval fellehet szedni a gombokat, h megnézzem mi van alatta?

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.

Apple

vilaggaris minden apple

Remélem az itthoni forgalmazó is tudja ezt!
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Apple

Köszi szépen az eddigi válaszokat! Igazándiból eléggé agyalok a legnagyobb új Nano (8Gb) és a legkisebb Classic (80Gb) között. A differencia árban olyan 50$ lenne. Videó lejátszás annyira nem szempont, kérdés kell-e a nagyobb hely. Az új nano mérete viszont nagyon meggyőző. Ha jól értettem gyárilag akkor egyikhez sincs a fülhallgató zsinóron valamilyen kezelőegység. Vagy ilyen (pl. dokkoló) vagy olyan (rádió vételre alkalmas zsinór+táv) módon de külön kellene venni hozzá? Másik kérdésemre nem válaszolt senki. Nincsen senkinek tapasztalata kinti gari itthoni érvényesítésével?
vilaggaris minden apple
annyi arnyalja a dolgot, hogy kint vasarolt apple termeket kikuldik szervizre
tobb ido
o v e r p o w e r e d

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.

Apple

Köszi szépen az eddigi válaszokat! Igazándiból eléggé agyalok a legnagyobb új Nano (8Gb) és a legkisebb Classic (80Gb) között. A differencia árban olyan 50$ lenne. Videó lejátszás annyira nem szempont, kérdés kell-e a nagyobb hely. Az új nano mérete viszont nagyon meggyőző. Ha jól értettem gyárilag akkor egyikhez sincs a fülhallgató zsinóron valamilyen kezelőegység. Vagy ilyen (pl. dokkoló) vagy olyan (rádió vételre alkalmas zsinór+táv) módon de külön kellene venni hozzá? Másik kérdésemre nem válaszolt senki. Nincsen senkinek tapasztalata kinti gari itthoni érvényesítésével?

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Apple

Hozzászólás Szerző: cosmo »

- venned kene egy minit indulaskent
Nem szándékozom mostanában, XP megfelel számomra.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Apple

Hozzászólás Szerző: cisco »

Update: XP alat nem fut a cucc , így marad a régi megoldás.

Tami: Sztem nem a szándékkal vannak a gondok. legalábbis nálam

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Apple

Hozzászólás Szerző: Tami »

T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Apple

probald ki a coverscoutotnagyon leegyszerusiti a dolgot store nelkul is
2 klikk es van boritod
raadasul akar nagyobb meretben is mint a store 300x300as boritoi

coverscout

Köszi! Ezt is!

Kipróbálom. Nagyobb méretű képre nincs szükségem, a nano felbontása körüli elég.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Apple

Nekem különösen tetszett benne, hogy albumokhoz, de egyás számokhoz külön-külön lehet borítókat csatolni. Persze kis hiba, hogy ezeket még nem tudja a netről leszedni (iStore), hanem egyenként kell megkeresni és rátenni.
probald ki a coverscoutot
nagyon leegyszerusiti a dolgot store nelkul is
2 klikk es van boritod
raadasul akar nagyobb meretben is mint a store 300x300as boritoi

coverscout
o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Apple

Szóval összességében akkor igazából mindent meg lehet vele oldani  
Igazából nálam 2-s funkciót töltene be. Az egyik a hordozható zenelejátszó - zsebemben az összes zeném, a másik pedig ami Borroneo-nál is, tehát otthon egy dokkolóval műsorforrás lenne, távval akár, és akkor alapból mindig töltené is a kütyüt (ha jól tudom a dokkoló tölti is illetve tudja tölteni is).

otthonra szerintem az airport express a jo megoldas
ra tudod dugni a hifire es az itunes wifin sugarozza neki a zenet amit a gepen hallgatsz

AE

(amiota kijott az uj n-es airport nagyon olcson lehet venni hasznalt AE-t)
o v e r p o w e r e d

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Apple

Hozzászólás Szerző: cisco »

Szóval összességében akkor igazából mindent meg lehet vele oldani

Igazából nálam 2-s funkciót töltene be. Az egyik a hordozható zenelejátszó - zsebemben az összes zeném, a másik pedig ami Borroneo-nál is, tehát otthon egy dokkolóval műsorforrás lenne, távval akár, és akkor alapból mindig töltené is a kütyüt (ha jól tudom a dokkoló tölti is illetve tudja tölteni is).

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Apple

kijelolod a valogatas szamait, nyomsz egy alma+i, ott info ful es ott bejelolod hogy part of compilationutana 1 albumnak fogod latni

Köszi! Bár nem így, de megtaláltam. Kijelöltem a számokat és jobb klikk, majd Get info és meglett.

BoRRoNeo: Nálam pont fordítva van! A zenéim 99,9%-a CD-n, LP-n van meg, a többi tömörítve.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”