Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
optikai kimenet
optikai kimenet
Gemini:Mr. Rob valószínűleg nem ismeri a Yamaha erősítőket. A használatiban is le van írva, hogy a 6 csatornás bemenetről érkező jel kikerüli az erősítő feldolgozó processzorát, csak erősíti azt. Ha a DSP, a PLII vagy dts Neo:6 programokat akarod használni, akkor a valamelyik digitális bemenetre kell a többcsatornás hangot küldeni.
Én is így értelmeztem. Persze ha jol értem amit irtál. Tehát ha optikait használok, akkor használhatom a DSP-ket?
Elég furcsa számomra ha az optikai bemenettel ugyanart tudom elérni mint egy RCA-val...
Akkor most megvehetem az optikai kábelt vagy nem?
Milyen kábelt érdemes venni? Nem szeretnék túl sokat költeni rá.
MM-ban láttam 6000-ért hama home theatert. Erről tud vki vmit? Nekem min. 3m kellene. Monitorban meg az olcsóbb fajta csak 1 méteres. Amiben volt 3 méteres az 18000 volt
optikai kimenet
Gemini:
Mr. Rob valószínűleg nem ismeri a Yamaha erősítőket. A használatiban is le van írva, hogy a 6 csatornás bemenetről érkező jel kikerüli az erősítő feldolgozó processzorát, csak erősíti azt. Ha a DSP, a PLII vagy dts Neo:6 programokat akarod használni, akkor a valamelyik digitális bemenetre kell a többcsatornás hangot küldeni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
optikai kimenet
Köszi!Abban az esetben ha optikai kábelen keresztül kötöm össze (Yamaha 440) akkor elvileg bármilyen dsp-t tudok alkalmazni? jelenleg 6 ch inputra van állítva és ilyenkor nem hajlandó rá Ha meg stereo benetre rakom rá, akkor engedi, de teljesen máshogy bontja fel az 5 csatornára.
Ha optikán kötötd rá, akkor csak PCM hangot fogsz kapni, tehát 2 csatornásat, kivétel, ha Nvidia Soundstormod van. Csak az DD, DTS filmek fognak 5.1-ben szólni.
optikai kimenet
Köszi!
Abban az esetben ha optikai kábelen keresztül kötöm össze (Yamaha 440) akkor elvileg bármilyen dsp-t tudok alkalmazni? jelenleg 6 ch inputra van állítva és ilyenkor nem hajlandó rá Ha meg stereo benetre rakom rá, akkor engedi, de teljesen máshogy bontja fel az 5 csatornára.
optikai kimenet
Igen. Összekötheted őket.
Nálam is így van egy ideje amióta van spdif támogatás linux alá is a hangkártyámhoz.
És még jobban is fog szólni az analóg összekötésnél, mert az erősitő DAC-ja általában veri a hangkártyán levő DAC-ot minőségben.
Samsung LE27-S71, Panasonic TX-32PS11P, Marantz DV4200, Samsung DVD-HR720, ONKYO TX-SR501E, 2x Wharfedale Dmnd-8.4, 2x Wharfedale Dmnd-8C, 2x Jamo Studio 180
optikai kimenet
Lehet hogy láma kérdés: a hangkártya spdif kiimenete megfelel az erősítő optikai bemenetével? Azaz ezen keresztül össze tudom kötni a számítógépet az erölködővel?