Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer DVR-433/530/630
Pioneer DVR-433/530/630
Jegyzem meg halkan a futár még sehol, már kezdem rágni a körmömet
Pioneer DVR-433/530/630
ugyan én sem próbáltam, de a gyárival azt meg tudja csinálni, hogy lerippeli, de az ottis marad a vinyón, mert visszaírni már nem fogja. ennek meg nem sok értelme van.
Van ennek is értelme, ha kölcsönkapsz (kiveszel tékából) egy lemezt, és nncs időd megnézni.Gyorsan lerippeled vinyóra lemez vissza, aztán később valamikor nyugiban megnézed.Nem butaság ez.
/tau ba
ez így igaz ... nem feltétlenül az illegalitás. Persze néhány filmről jó lenne bizti másolat, amire nem pazarolnám szívesen a pénzem. :smile19:
Pioneer DVR-433/530/630
ugyan én sem próbáltam, de a gyárival azt meg tudja csinálni, hogy lerippeli, de az ottis marad a vinyón, mert visszaírni már nem fogja. ennek meg nem sok értelme van.
Van ennek is értelme, ha kölcsönkapsz (kiveszel tékából) egy lemezt, és nncs időd megnézni.Gyorsan lerippeled vinyóra lemez vissza, aztán később valamikor nyugiban megnézed.Nem butaság ez.
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Pioneer DVR-433/530/630
holnap jön a gépecske ...
Az írásvédett lemezekkel mit csinál? nem lehet biztonsági másolatot készíteni az ilyen lemezekről?
Szia Taarzan!
Gondolom gyári, másolásvédett lemezekre gondolsz, szal azokról nem tud bizt. másolatot, de az írt lemezkről nagyon gyorsan megcsinálja.
Egyébként kb. 4 hónapja van egy 630-om és nagyon elégedett vagyok vele.
ugyan én sem próbáltam, de a gyárival azt meg tudja csinálni, hogy lerippeli, de az ott
is marad a vinyón, mert visszaírni már nem fogja. ennek meg nem sok értelme van.
a +-os lemezeket még nem próbáltam, a -osokkal szépen dolgozik, mind a PC mind más gyártmányú DVD játékos (Pana) simán lejátszotta, amiket megírtam.
Pioneer DVR-433/530/630
Az írásvédett lemezekkel mit csinál? nem lehet biztonsági másolatot készíteni az ilyen lemezekről?
Szia Taarzan!
Gondolom gyári, másolásvédett lemezekre gondolsz, szal azokról nem tud bizt. másolatot, de az írt lemezkről nagyon gyorsan megcsinálja.
Egyébként kb. 4 hónapja van egy 630-om és nagyon elégedett vagyok vele.
Pioneer DVR-433/530/630
Pioneer DVR-433/530/630
csak ide böffenem: én most rendeltem meg ugyanezen készüléket holnap, vagy szerdán jön - remélem
530-as megrendelve, remélem péntekig megjön
Pioneer DVR-433/530/630
Egyelőre annyit szeretnék tudni ezekről, hogy mikor lesz olcsóbb?
Projektor: Panasonic PT-AE700,- DVD író: Philips DVDR730,- Audió:Technics szett,- Hangfalak:Marantz LS-15A,- Videó: 6fejes Panasonic,-Fujitsu Siemens Amilo A1667G EX
Pioneer DVR-433/530/630
2 hete van meg az én gépem. Egyelőre még csak töltöm a vinyót VHS-sel, kamerás cuccal. Ezt jól tudja.
Egyéb tapasztalatom még nincs.
Elkúrtuk
Pioneer DVR-433/530/630
Ugyanez van nekem is lassan két hónapja. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. A legfontosabb 3 ÉV GARI!!! Ja és fekete.
Pioneer DVR-433/530/630
.. már lassan két hete ...
milyen kábelekkel szállítják?
egy scart volt a csomagban, meg egy összekötő antennakábel.
Pioneer DVR-433/530/630
.. már lassan két hete ...
milyen kábelekkel szállítják?
Pioneer DVR-433/530/630
csak ide böffenem: én most rendeltem meg ugyanezen készüléket holnap, vagy szerdán jön - remélem
Pioneer DVR-433/530/630
Minden amit tudni akarsz eme Pio írókról, tanácsok, tesztek, kérdések és egyebek...
Én egy 433-ast birtoklok már lassan két hete és maximálisan meg vagyok vele elégedve