Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MPEG4 lejátszók
MPEG4 lejátszók
Érdekes hírek: DivxPro kompatibilis lejátszók Európában!
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=23798
8883 -at lehet már kapni vhol? Mennyiért?
Találtam elta 8883 -at 50 -ért a Viriker -nél. Holnap alaposan átnézem.
MPEG4 lejátszók
Téper:
Akkor megvetted a 737-est? Nem is szóltál róla!
Hová raktad, a nagyszobába?
Igen, pontosan!
Akkora "Made in Hungary!" felirat van a hátulján, mint egyszer...
Beregisztráltam egyből a Club Philips honlapon...
Letöltöttem a Firmwaret hozzá, de mint kiderült, ez már gyárilag is azt tartalmazta. Ja igen, a Model No: 737-02
Kipróbálgattam néhány filmmel, és eddig mindent vitt (kivéve a már említett ASF hangot). A feliratokat is mutatja, ismeri a magyar ékezetes karaktereket. Az egyetlen hiba a feliratokkal, hogy lehetnének nagyobbak is...
A feliratoknál nem tudom milyet ismer, mert eddig mindig SUB formátumút néztem...
Egyenlőre ennyit a 737-esről...
MPEG4 lejátszók
Érdekes hírek: DivxPro kompatibilis lejátszók Európában!
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=23798
8883 -at lehet már kapni vhol? Mennyiért?
MPEG4 lejátszók
Téper:
Akkor megvetted a 737-est? Nem is szóltál róla!
Hová raktad, a nagyszobába?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
MPEG4 lejátszók
Végül Philips 737-est vettem 45e-ért a Pólus MM-ban. Ég és föld ez és a Loomax.
NA
New Age:
Mi a Philips 737-es véleménye a DivX 3-as filmekről?
Lejátssza a mínuszos lemezeket is, vagy csak a pluszosakat (ezt írja róla a katalógus)?
Hello!
Eszi őket rendesen.
http://jatekosok.try.hu/
Tudom ajánlani mindenkinek.
MPEG4 lejátszók
Téper:
New Age 45 ezerért vette a Philips 737-est, az 50-re leengedett ár nem tűnik túl jónak.
Igaz, azért vitték le 46e -re...
Kipróbáltam, az eredmény: mindent vitt eddig , azaz DivX3/4, XviD, ASF, MPG, MP3, JPG és persze a DVD-Video...
Az ASF 4 csatis hangja nem szólt, de ez leginkább a M$-féle kodek rovására írható, gondolom.
-
Vendég
MPEG4 lejátszók
Téper:
New Age 45 ezerért vette a Philips 737-est, az 50-re leengedett ár nem tűnik túl jónak.
Igaz, azért vitték le 46e -re...
MPEG4 lejátszók
Téper:
MPEG4 lejátszók
Sziasztok!
Eladom új "Scott MPEG-4 Multiplayer 842" asztali lejátszómat (MPEG4 AVI, DIVX, XVID, WMA, DVD, SVCD, VCD, DVD -/+R, DWD-/+RW, CD-RW, JPEG, MP3) Dolby Digital, régió kód mentes, 2 év gyári garanciával. A legújabb frissítések elérhetök a gyártó honlapján és egyszerüen feltölthetök a készülékre (upgrade). Ára: 50.000 Ft. Információk a "www.scott.de" honlapon.
Üdv. János
Tel.: 06.27-543715
MPEG4 lejátszók
Az MPCM januári számában van egy összefoglaló cikk "Alternatív házimozi" címmel. Ebben a köv. cuccosok szerepelnek:
Jamo DVR 50 - 165 000 Ft
"...készülékben gyakorlailag agy Kiss lejátszó kapott helyett, annak minden tulajdonságával."
Technosonic MP 107 - 50 000 Ft
"A lejátsdzónak csak sztereo hangkimenete van. ... minden lejátszási eseménykor (keresés, következő sáv, stb), sőt a JPG képek váltásakor is apró kattanás hallható..."
Yamada DVX 6000 - 50 000 Ft
"Ígéretes készülék, amely azomban még csak a fejlesztés elején áll..."
Megemlítik még, hogy az XBox chippelt változata is alkalmas DivX lejátszása...
Feleségem egy ismerőse tesztel(t) egy Yamada LX 6000est és küldtem neki néhány divx filmet próbálni.
Eredmény:
1., Bandits,
video: DivX 3 Low Motion
audio: MP3 115 Kb/s
sub: .sub
egyéb: más könyvtárak, borító fájl mellékelve
lejátszás: IGEN
2., Kincses bolygó
video: XviD
audio: MP3 151 Kb/s
sub: - (magyar szinkr.)
egyéb: -
lejátszás: NEM
3., Wall
video: DivX 4.0
audio: MP3 320 Kb/s
sub: -
egyéb: 90 perces Prodisc cd-n
4., Mexican
video: DivX3 Low Motion
audio: AC3 192kb/s
5., Life or something like it
video: DivX3
audio: MP3 113 Kb/s
egyéb: .srt
6., Gridilock'd
video: DivX 5.0
audio: AC3 192Kb/s
7., Tears of the sun
video: XviD
audio: AC3 448 Kb/s
...annak ellenére, hogy állítólag xvid lejétszó is a Yamada, az xvides cd-ket nem játszotta le, és az ac3-as divx3-at sem.
MPEG4 lejátszók
NA
New Age:
Mi a Philips 737-es véleménye a DivX 3-as filmekről?
Lejátssza a mínuszos lemezeket is, vagy csak a pluszosakat (ezt írja róla a katalógus)?
MPEG4 lejátszók
Debrecenben, a Signálban 39 900 Ft egy AMSTAR DX-500 típus.Nem igazán meggyőző, pl a DivX felirat az MP3 logóban szerepel...
Szia Téper!
A Mediában korábban lehetett kapni 'sima' Amstar DVD-lejátszót 20 ezer alatt, de azt mondják, hogy a motor zaja felpörgéskor kimegy az erősítőre v. a tévére (attól függően, hogy mire van kötve).
New_age:
Te hol vetted a Loomax-ot?
Hello!
NA
MPEG4 lejátszók
Az itt emlegetett lejátszók közül lejátsza valamelyik a két hangsávot tartalmazó avikat?
Az MPCM tesztből egyik se, a többiről nincs infom....
-
Vendég
MPEG4 lejátszók
Az itt emlegetett lejátszók közül lejátsza valamelyik a két hangsávot tartalmazó avikat?
MPEG4 lejátszók
A WinOnCD 6 DVD szerint a Mini-DVD egy CD-re kiírt, de DVD formátumú anyag...
Valóban az. Általában DD 5.1-es hangot tartalmaz (néha több hangsávot is) és egy film két-három lemezen fér el. Újratömörítették a filmeket, hogy pár cd-re ráférjenek.
Ma már, amikor ilyan olcsók az írható dvd lemezek és a dvd írók, nem igen van létjogosultsága. Az SVCD helyett használták sokan.
Ráadásul nem szabvány és a legtöbb lejátszó nem viszi.
gordon314.fw.hu
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
MPEG4 lejátszók
Ja igen. A Mini-DVD formátum valóban egy CD lemezre, DVD formátumban felírt anyagot jelenti.
De egyrészt nagyon kevés lejátszó támogatja ezt a formátumot. Ennek technikai akadályai vannak, ugyanis a magasabb bitrátához nagyobb sebességre is szükség van és a legtöbb asztali DVD lejátszó nem tudja olyan gyorsan forgatni a lemezeket.
Másrészt a formátum már halott, mert az olcsó DVD írók és lemezek megjelenésével minden előnyét elvesztette. Ki akar 5-ször hatszor lemezt cserélni film közben, amikor nem muszáj?
MPEG4 lejátszók
Most láttam egy lejárszót, ami a Mini-DVD formátumot is lejátsza. Ez mi? Ismeri valaki?
A WinOnCD 6 DVD szerint a Mini-DVD egy CD-re kiírt, de DVD formátumú anyag...
MPEG4 lejátszók
Most láttam egy lejárszót, ami a Mini-DVD formátumot is lejátsza. Ez mi? Ismeri valaki?
MPEG4 lejátszók
Az MPCM januári számában van egy összefoglaló cikk "Alternatív házimozi" címmel. Ebben a köv. cuccosok szerepelnek:
Jamo DVR 50 - 165 000 Ft
"...készülékben gyakorlailag agy Kiss lejátszó kapott helyett, annak minden tulajdonságával."
Technosonic MP 107 - 50 000 Ft
"A lejátsdzónak csak sztereo hangkimenete van. ... minden lejátszási eseménykor (keresés, következő sáv, stb), sőt a JPG képek váltásakor is apró kattanás hallható..."
Yamada DVX 6000 - 50 000 Ft
"Ígéretes készülék, amely azomban még csak a fejlesztés elején áll..."
Megemlítik még, hogy az XBox chippelt változata is alkalmas DivX lejátszása...
MPEG4 lejátszók
Debrecenben, a Signálban 39 900 Ft egy AMSTAR DX-500 típus.Nem igazán meggyőző, pl a DivX felirat az MP3 logóban szerepel...
Szia Téper!
A Mediában korábban lehetett kapni 'sima' Amstar DVD-lejátszót 20 ezer alatt, de azt mondják, hogy a motor zaja felpörgéskor kimegy az erősítőre v. a tévére (attól függően, hogy mire van kötve).
New_age:
Te hol vetted a Loomax-ot?
MPEG4 lejátszók
Szilveszter napján voltam a miskolci Media Marktban és a Loomax-ból már nem volt egy darab sem.
MPEG4 lejátszók
Debrecenben, a Signálban 39 900 Ft egy AMSTAR DX-500 típus.
Nem igazán meggyőző, pl a DivX felirat az MP3 logóban szerepel...
-
Vendég
MPEG4 lejátszók
Technosonic MP107L 48 körül van valahol a 13 ker-ben.
Csak telefonszámot tudok: 4650114.
Ez kezel srt-t, ékezeteset is.
MPEG4 lejátszók
Szombaton lattam a budaorsi Mediaban Philips 737es (vagy 757?) divxes lejatszot (nem emlekszem pontosan a tipusra, a 737 remlik, vekony kivitelu volt) 49.900,- penzert.
Thomson 32" wide, Technics erolkodo, 2 Quadral QLX-205, Denon DCD-1400! es persze egy DVDlejatszo
MPEG4 lejátszók
Nos én is vettem egy ilyen Loomax kütyüt. Mint lentebb írtam előtte teszteltem a boltban néhány lemezzel. Nekem vitte az összes divx-es xvides lemezemet, de a feliratokat nem tudta megnyitni. Leszedtem a legújabb firmware-t és felraktam. Ezzel már kezeli az *.SRT fájlokat, igaz még ékezetes karakterek nélkül. Olvassa a következő formátumú lemezeket. CD-R, CD-RW, AUDIO, MP3, JPG, DVD-R "adatként" is. Hát röviden ennyi az eddigi tapasztalat vele.
1) Ez eredeti firmware-el a lejátszó nem viszi a DVD-RW (tdk 1x és tdk 1x,2x) lemezeket. Firmware frissítés után mi a helyzet?
2) az mpeg4-ek nem voltak full screen-esek szintén az eredeti firmware-el. Frissítés után full screen-es lett?
üdv,
NA