Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic DVD-S75

Holden
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Holden »

Nah! Tegnap megjött végre az S-75, hála neked Sulinet!!!  1 hetet kellett várni, aztán kb 10 perc a boltban, mire minden számla, meg bizonylat megvan.

Carnivoor: Ha nem titok, hol sikerült megvenned?
Igaz, hogy pár speciális matricával el van látva?
El lehet azt könnyedén távolítani, mármint az előlapról?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

. Megtudhatnám a lemez pontos típusát, az írási sebességet és az író-szoftver nevét?

Verbatim. -RW 1x-esen írható. Nero 5.5.10.15 UDF/ISO módban
gordon314.fw.hu

Carnivoor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Carnivoor »

Nah! Tegnap megjött végre az S-75, hála neked Sulinet!!!
1 hetet kellett várni, aztán kb 10 perc a boltban, mire minden számla, meg bizonylat megvan. Igazából nem is annyira bonyolult (persze lehet, hogy a lízing nehezebb dió, de ez nem volt az).

A készülék szuper. Már csak 1 kérdés a tisztelt márkatársakhoz:
A leírás nem említi a -RW lejátszhatóságát. Ám a topic olvasása közben néhány márkatárs említette, hogy nekik azt is vitte a gép. Megtudhatnám a lemez pontos típusát, az írási sebességet és az író-szoftver nevét?

Nekem Teac DV-W50D és nero 6 áll a rendelkezésemre. Igazából az -rw lemez ára nem is lényeg, mert csak 1-et akarok, teszteléshez. Aztán indulhat a házivideók digitalizálása és DVD-re irása. Juhé!!

Carnivoor honlapja (fényképek)

DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Panasonic DVD-S75

Az S75 és S35 között csak a DTS és DD dekóder a különbség?
Nem csak az.
Olvasd el ezt és az S35-ös topicot!
gordon314.fw.hu

Vendég

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az S75 és S35 között csak a DTS és DD dekóder a különbség?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Panasonic DVD-S75

Olvastam, hogy allithato az S75-on a szintelitettseg, kepelesseg, kontraszt stb. Hasznos dolog ez, vagy detto ugyanaz mintha a TV-n allitanam magasabbra/alacsonyabbra az ertekeket?Retegvalatasa mennyire gyors? (a mostani Sony-n akar fel-1 masodpercig is eltart )

Tágabb dolgok is állíthatók, amik a tévéken álltalában nincsenek. Ráadásul ez csak a DVD-re vonatkozó beállítás, ha azonos bemeneten nem csak a DVD-t nézed, akkor állítgatni kéne a TV-t folyton. Tehát hasznos. Bár én a gyári előbeállításokat szoktam használni.

Szerintem gyors, de ez sokkal inkább függ a lemeztől, mint a lejátszótól.
gordon314.fw.hu

Egér
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Egér »

Ha megfelelő megjelenítőn, kábellel és megfelelő minőségű filmmel, jól beállítva nézed, akkor lesz. Nem feltétlenül csak a jobb DAC miatt.
Csodát viszont ez sem tesz. Jobb képet ne várj, mint ami a korongra van kódolva, illetve amit a megjelenítőd adni tud!

Ha egy egyszerűbb tv-d van és csak a kép minőségjavulása a cél, akkor nem feltétlenűl érdemes belevágnod a cserébe. Nem biztos, hogy nagy különbséget fogsz látni.
Viszont van egy sereg más ok is, ami miatt érdemes! (hangminőség, szolgáltatások, támogatott formátumok ....)

Gordon314,
Koszonom a gyors valaszt. Nem csak a jobb kep miatt vennem, hanem a rengeteg formatum kezelesi kepessege miatt, osszessegeben nagyon jokat irtak rola, valamint az ara is nagyon vonzo . A regi Sony-t meg odaadom a hugomnak (eladni ugyse tudnam) .
Olvastam, hogy allithato az S75-on a szintelitettseg, kepelesseg, kontraszt stb. Hasznos dolog ez, vagy detto ugyanaz mintha a TV-n allitanam magasabbra/alacsonyabbra az ertekeket?
Retegvalatasa mennyire gyors? (a mostani Sony-n akar fel-1 masodpercig is eltart ) Nemhiaba, nem mai gyerek a cucc...
Ja a TV-m is Pana es most is elegedett vagyok a keppel. Azzal viszont nem, hogy meg az SVCD-ket sem olvassa a mostani lejatszom.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Panasonic DVD-S75

Ha jol tudom, 54MHz DAC van az S75? A mostani Sony-ban 27 MHz-es? Lesz erzekelheto minosegjavulas a kepben az S75-tel? Koszi elore is

Ha megfelelő megjelenítőn, kábellel és megfelelő minőségű filmmel, jól beállítva nézed, akkor lesz. Nem feltétlenül csak a jobb DAC miatt.
Csodát viszont ez sem tesz. Jobb képet ne várj, mint ami a korongra van kódolva, illetve amit a megjelenítőd adni tud!

Ha egy egyszerűbb tv-d van és csak a kép minőségjavulása a cél, akkor nem feltétlenűl érdemes belevágnod a cserébe. Nem biztos, hogy nagy különbséget fogsz látni.
Viszont van egy sereg más ok is, ami miatt érdemes! (hangminőség, szolgáltatások, támogatott formátumok ....)
gordon314.fw.hu

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: arty »

carnovoor: koszonom!

ez tenyleg nem lenne rossz, nem is sokkal dragabb mint mashol...

a sulinet ugy sz*r ahogy van, ezt az egy dolgot kiveve - eddig minden mas nagysagrendekkel dragabb, elavultabb mint mashol.

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Egér
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Egér »

Sziasztok,
Most akarom lecserelni 2 eves Sony DVD-met egy S75-re. Kerdesem a kovetkezo lenne:
Ha jol tudom, 54MHz DAC van az S75? A mostani Sony-ban 27 MHz-es? Lesz erzekelheto minosegjavulas a kepben az S75-tel? Koszi elore is

Ja egy teszt az S75-rol (nagyon jokat irnak rola):

http://www.whatvideotv.com/testbench/fr ... iewid=2954

Vendég

Panasonic DVD-S75

Megneztem: a Plextor az valszeg tenyleg csak belso, szamitogepbe valo IDE kutyu: 
http://www.plextor.com/english/products/504A.html

Ennek fenyeben:

Ez a sulinetes S75 TENYLEG nem csak szamitogepes DVD-egyszeg????????????

Esetleg van egy asztali es egy PC-s valtozat ugyanezzel a nevvel? :-)

Kedves naar!

A Panasonic dvd-s75 az egy asztali dvd lejátszó, vagyis felvenni nem tud. És tényleg ennyibe kerül manapság.

A netdepo-nál 47800 ft.

naar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: naar »

Megneztem: a Plextor az valszeg tenyleg csak belso, szamitogepbe valo IDE kutyu:

http://www.plextor.com/english/products/504A.html

Ennek fenyeben:

Ez a sulinetes S75 TENYLEG nem csak szamitogepes DVD-egyszeg????????????

Esetleg van egy asztali es egy PC-s valtozat ugyanezzel a nevvel? :-)

naar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: naar »

Udv - szerintem is szar a honlap, de azert meg lehet talalni:

OM120-E053 DVD író/olvasó eszköz Panasonic DVD-S75 49 900,- Ft
OM122-E053 DVD író/olvasó eszköz Mitsumi DVD író DW7801TE 59 900,- Ft
OM121-E051 DVD író/olvasó eszköz LG DVD író 4x-es 64 490,- Ft
OM120-E052 DVD író/olvasó eszköz Plextor DVD+/CD író 65 500,- Ft

Ez biztos, hogy asztali DVD?
Jol besumakoltak a sulinetbe akkor, en almomban se gondoltam, hogy ez nem egy szamitogepbe teheto DVDRW, amire olyan nagy szuksegem nem is lenne, a DVD lejatszokat viszont eppen most nezegetem...
Ha mar itt tartunk a fenti Plextor szamitogepes periferia?

Egyebkent ha ugy hirdetnek a Sulinetet, hogy ezzel vehetsz adobol DVD lejatszot otthonra, szerintem sokan ramozdulnanak... Nekem is van halom rokon a csaladban, akik nem vettek meg egy vacak vincsesztert se a gyerek gepebe, pedig biztos elkelne ez a kis tamogatas nekik, de olyan bonyolult az egesz procedura...
A szemfulesek persze megint jol jarnak, szerencsere ezuttal en is az leszek remelem :-)...

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Ratman »

ado.sulinet.hu
Na hát ilyen sz@r honlapot rég láttam. Mintapéldája lehetne a használhatatlan honlapoknak. Hogy lehet egy olyan on-line katalógust készíteni, ahol nem lehet keresni a termékekre?

Vendég

Panasonic DVD-S75

Én nem rég vettem a Media Markt-ba 49.990-ért. Szerintem ingyen volt ennyi pénzért. Láttam 46.990-ért is valahol. Felhívtam, de csak fekete volt belőle akkor és inkább megvettem az ezüstöt a Media-ban.

Carnivoor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Carnivoor »

hatha vlkit erdekel..most nezegettem a hrp sulinetes listajat es ott van benne ez a pana s75 49900-ert .. szoval akinek van sulinet kedvezmenye es ilyenre faj a foga .. az csapjon le ra ))

dero: nézegetem én azt a shopot, de sehol semmi.. nincs egy linked pliz ?

pontos linket nem tudok bemásolni, de:

"OM120-E053 DVD író/olvasó eszköz Panasonic DVD-S75 49 900,- Ft "

ado.sulinet.hu -> termékek listája -> HRP Hungary konzorcium -> egyedi termékek

De nem ám elhappolni előlem!!!

Carnivoor honlapja (fényképek)

DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: arty »

hatha vlkit erdekel..most nezegettem a hrp sulinetes listajat es ott van benne ez a pana s75 49900-ert .. szoval akinek van sulinet kedvezmenye es ilyenre faj a foga .. az csapjon le ra ))

dero: nézegetem én azt a shopot, de sehol semmi.. nincs egy linked pliz ?

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Tegnap kaptam egy mp3-as CD-t. Hallgatás során akadozik, kihagy, recseg stb. Meghallgattam számítógépen is és semmi probléma.
Szerintem jó 48x sebességgel írták meg azt az MP3-as lemezt. A pitek már annyira torzulnak, hogy a futóműnek többször újra kell olvasnia őket. Nagysebességű CD-ROM meghajtóknál ez nem probléma, a DVD futóművének viszont már az lehet.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

dero

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: dero »

hatha vlkit erdekel..
most nezegettem a hrp sulinetes listajat es ott van benne ez a pana s75 49900-ert .. szoval akinek van sulinet kedvezmenye es ilyenre faj a foga .. az csapjon le ra ))

Vendég

Panasonic DVD-S75

Én is vásároltam egy ilyen készüléket. nagyon meg vagyok vele légedve, de most egy kicsit elbizonytalanodtam. Tegnap kaptam egy mp3-as CD-t. Hallgatás során akadozik, kihagy, recseg stb. Meghallgattam számítógépen is és semmi probléma. Most ez mi lehet? Más mp3-assal semmi probléma nem volt.
Help...

Holden

Panasonic DVD-S75

nem!downmixeli 2.0-ba bele

az s75 most 49900
ennyiert dvd-a ajandek szerintem

Nem tudtok valahol egy letölthető 'operation manual' -t az S75höz pdf-ben?

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Mi lehet a külömbség az S75 és az S35 DVD-Audio képességében?Az S35-ről azt írják, hogy csak sztereoban tudja a DVD-Audiot. Az optikai kimeneten sem tud 5.1-et DVD-A esetében?

nem!
downmixeli 2.0-ba bele

az s75 most 49900
ennyiert dvd-a ajandek szerintem
o v e r p o w e r e d

Holden

Panasonic DVD-S75

Mi lehet a külömbség az S75 és az S35 DVD-Audio képességében?
Az S35-ről azt írják, hogy csak sztereoban tudja a DVD-Audiot. Az optikai kimeneten sem tud 5.1-et DVD-A esetében?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött

Panasonic DVD-S75

Ami fontos, ne legyen rajta más formátum, csak JPEG, v. csak MP3.

Nálam simán megy akkor is, ha más is van rajta. Azt meg a setupjában tudod beállítani, hogy a vegyes lemezeket mp3, wma (mert azt is viszi) vagy jpeg-ként kezelje.
gordon314.fw.hu

Vendég

Panasonic DVD-S75

Üdv mindenkinek!

Csütörtökön vettem én is egy S 75-öst. Próbáltam mindennel, ami a kezembe került.
Eddig minden hibátlanul ment rajta, DVD-R: TDK, Verbatim, Ritek, Optodisc, Princo. DVD-RW Optodisc és TDK. CDből meg Philipstől kezdva minden. Mp3mak, JPEGek is!
Ami fontos, ne legyen rajta más formátum, csak JPEG, v. csak MP3. Persze sokminden majd hosszútávon derül ki. Egyébként az írás módja nagyon nagyca befolyásolja a lejátszást. Van olyan lemezem, ami ezen megy, az előző lejátszóm meg bele se szagolt. (Optodisc, Princo) Úgyhogy eddig meg vagyok vele elégedve. ( No ezért a kritijáért fizethetne a Panasonic)

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”