Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MPEG4 lejátszók
MPEG4 lejátszók
Szerintem senki nem fog megenni érte.
MPEG4 lejátszók
Ajaj bocs a dupláért, nem volt szándékos, látszik, hogy új vagyok a szeren.
MPEG4 lejátszók
Friss regisztrációmmal tisztelgek a nálamnál jóval tapasztaltabb fórumnép előtt!
METRO áruházban akciósan vettem egy Elta 8883-ast 32.000 Ft.-ért. Megfrissítettem a firmware-t és tökéletesen kezeli az srt feliratfájlokat. DAEWOO 100 Hz-es TV-m van, és a Divx-ek képe DVD minőségű, túlzás nélkül állíthatom. Véleményem szerint csodát amúgy sem várhatna az ember 32.000 Ft.-ért, de ez a "minőségi" Elta megérte az árát. Még tapasztalnom kell a ketyerét, mert az este éjfélkor állt össze a "rendszer", de ha bővebb tapasztalataim lesznek megosztom itt.
A történethez tartozik, hogy a THOMSON TV-m (ezt a márkát többé nem fogom vásárolni ha TV-t veszek) video bemenetére csatlakoztatva csak fekete-fehér képet kaptam, de ez a TV amúgy is egy rossz vétel volt annak idején, míg a Panasonic TV-men ami egy szuper készülék színes képet kaptam, igaz az alsó kategóriába tartozik és sajnos nem sztereó, na szóval így a Media Marktban egy 72 (vagy 73 már nem is emlékszem) cm-es 100 Hz-es alkalmi vételre is beruháznom kellett, de nem bántam 90.000 Ft-ért.
MPEG4 lejátszók
Friss regisztrációmmal tisztelgek a nálamnál jóval tapasztaltabb fórumnép előtt!
METRO áruházban akciósan vettem egy Elta 8883-ast 32.000 Ft.-ért. Megfrissítettem a firmware-t és tökéletesen kezeli az srt feliratfájlokat. DAEWOO 100 Hz-es TV-m van, és a Divx-ek képe DVD minőségű, túlzás nélkül állíthatom. Véleményem szerint csodát amúgy sem várhatna az ember 32.000 Ft.-ért, de ez a "minőségi" Elta megérte az árát. Még tapasztalnom kell a ketyerét, mert az este éjfélkor állt össze a "rendszer", de ha bővebb tapasztalataim lesznek megosztom itt.
A történethez tartozik, hogy a THOMSON TV-m (ezt a márkát többé nem fogom vásárolni ha TV-t veszek) video bemenetére csatlakoztatva csak fekete-fehér képet kaptam, de ez a TV amúgy is egy rossz vétel volt annak idején, míg a Panasonic TV-men ami egy szuper készülék színes képet kaptam, igaz az alsó kategóriába tartozik és sajnos nem sztereó, na szóval így a Media Marktban egy 72 (vagy 73 már nem is emlékszem) cm-es 100 Hz-es alkalmi vételre is beruháznom kellett, de nem bántam 90.000 Ft-ért.
MPEG4 lejátszók
YAMAHA DVD-S550, ára kb, 40e Ft, a hónap végén állítólag már kapható lesz:
http://www.yamaha-online.de/productstec ... =&newsset=
Fim Mode Erkennung
Video DA-Wandler: 108MHz/12Bit
CD Upsampling
DivX Wiedergabe
Windows WMA
Kodak Picture CD
Dolby Digital
DTS Digital Surround
192 kHz/24-Bit-D/A-Wandler
Progressive Scan
SCART Anschluss: inkl. RGB
Ausgänge: 1xStereo, 1xSCART, 1xS-Video, 1x Komposit, 1xKomponente, 1xopt. Digital, 1xkoax. Digital
CD-R Wiedergabe
CD-RW Wiedergabe
DVD+R/RW Wiedergabe
DVD-R/RW Wiedergabe
JPEG-Wiedergabe
MP3 Wiedergabe
VCD Wiedergabe
SVCD Wiedergabe
CD-Text
Bildschirmmenü
Frequenzgang: 2Hz -44kHz
Geräuschspannungsabstand: 105dB
Harmonische Verzerrung + Rauschen: 0,003%
Dynamikumfang: 100dB
Aufnahmeleistung: 14W
Aufnahmeleistung: Standby: weniger als 1W
Fernbedienung
Lieferbare Farben: schwarz, titan, silbern
Zubehör: Fernbedienung, Batterien, Bedienungsanleitung, AV Kabel
Abmessungen (B x H x T): 435x51x310mm
Gewicht: 2,6kg
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
MPEG4 lejátszók
SZVSZ nem igazán a feliratokkal van a gond.
Ha nagyon meg akarom nézni felirattal akkor ráégetem a filmre és kiírom RW-re.
Aztán reménykedem az új firmver megérkezésében.
Ami engem mostanában elriaszt inkább hogy a képminőségük állítólag messze elmarad az egyazon árkategóriában kapható nem divx-es gépekétől.
Jó a minőség divxhez megfelel de DVD-hez....?
Ha meg divx akkor inkább marad a számítógépen és egy bármilyen videókártya és majdnem minden kábel tudja a divx "magas" minőségét kitenni a TV-re.A DVD-t meg nézem egy szép képet adó nem divx-es géppel.
Úgyhogy egyenlőre én lemondtam róla.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
MPEG4 lejátszók
De most komolyan, ne vicceljetek már!
Kapkodtok itt a Philips 630 után, amikor még feliratot sem tud?!? Übergagyi! (Már elnézést...)
Vagy mindenkinek minden filmje szinkronos??
Nem tudom volt -e már szó róla, de akkor beszámolnék például az XBOX, mint divx lejátszó képességeiről:
Előnyök:
- Abszolút totális kompatibilitás mindennel ami kép és hang formátum csak létezik, és létezni fog, plusz feliratok. Jövőbiztos megoldás. Többféle médiaplayer jön ki rá folyamatosan, amik tudásban és kezelhetőségben 10x jobbak mint a gagyi asztali divx lejátszók felülete.
- Mindezt akár saját HDD-ről is, mp3-akat, filmeket, mindent!!
- Beletehetsz 120gb hdd-t amire felrakod a kedvenc filmjeidet, zenéid, és kész
- A legjobb kezelőfelület ami csak lehetséges
- Vagy akár a PC-d HDD-jéről, akár WIRELESS kapcsolaton is!! (vagy sima utp-s ethernet kábel)
- Játszhatsz is vele mellesleg
Hátrányok:
- Alapban cdr-t nem igen olvas, csak némelyik példány ez a legnagyobb hibája. (de: rá lehet kötni sima pc-s drive-ot és akkor minden OK) viszon dvdr, cdrw megy neki, éshát a 130 ft-os dvd-r korában amúgy is minek cd-re írni bármit is
- Kicsit zúg, de még messze nem úgy mint egy pc, és halkítható
Tulajdonképpen PC, de sokkal jobb divx lejátszásra mint egy alap pc, mert kis helyet foglal, nagyon olcsó, jó a képminősége, távirányítható, halkabb, stb...
No ennyi.. Sztem ez is elég kényelmes megoldás, kis szakértelmet kíván de ha egyszer beállítottad, akkor onnantól kezdve sokkal jobb mint 1 dzsunka divx lejátszó.
Most vettem egy 630-ast, és mivel nics Magyar leirása, ezért a neten keresgélek utánna.
Szóval! Ha az avi filbe bele van égetve a felirat akkor tudja. Ha nem, és ez a ritka, akkor még nem tom Ki fogom probálni. De eddig még jól bevált nekem.
Naná hogy a beleégetett feliratot tudja!
Esélye sincs nem tudni, hiszen az nem felirat file (.srt, .sub,...) hanem ahogy te is irtad beleégetett, tehát része a videó anyagnak!!!
Egyébként meg szerintem ez a jóval ritkább eset!
Mármint hogy bele van égetve a video anyagba, nem pedig külön felirat file-ként található a video file mellett.
Az feliratos avi file-k kb 90%-nál a felirat egy külön file-ban van, nem pedig a videóba beleégetve!
Egyébként meg az a fontos, hogy Te elégedett legyél vele, és örömet okozzon a használata!
Ne foglalkozz mások véleményével, így az enyémmel sem!
Használd egészséggel!
-
Vendég
MPEG4 lejátszók
Kapkodtok itt a Philips 630 után, amikor még feliratot sem tud?!? Übergagyi! (Már elnézést...)
Nem tudom volt -e már szó róla, de akkor beszámolnék például az XBOX, mint divx lejátszó képességeiről:
Előnyök:
- Abszolút totális kompatibilitás mindennel ami kép és hang formátum csak létezik, és létezni fog, plusz feliratok. Jövőbiztos megoldás. Többféle médiaplayer jön ki rá folyamatosan, amik tudásban és kezelhetőségben 10x jobbak mint a gagyi asztali divx lejátszók felülete.
- Vagy akár a PC-d HDD-jéről, akár WIRELESS kapcsolaton is!! (vagy sima utp-s ethernet kábel)
Hátrányok:
- Alapban cdr-t nem igen olvas, csak némelyik példány ez a legnagyobb hibája. (de: rá lehet kötni sima pc-s drive-ot és akkor minden OK) viszon dvdr, cdrw megy neki, éshát a 130 ft-os dvd-r korában amúgy is minek cd-re írni bármit is
Tulajdonképpen PC, de sokkal jobb divx lejátszásra mint egy alap pc, mert kis helyet foglal, nagyon olcsó, jó a képminősége, távirányítható, halkabb, stb...
No ennyi.. Sztem ez is elég kényelmes megoldás, kis szakértelmet kíván de ha egyszer beállítottad, akkor onnantól kezdve sokkal jobb mint 1 dzsunka divx lejátszó.
Most vettem egy 630-ast, és mivel nics Magyar leirása, ezért a neten keresgélek utánna.
Szóval! Ha az avi filbe bele van égetve a felirat akkor tudja. Ha nem, és ez a ritka, akkor még nem tom Ki fogom probálni. De eddig még jól bevált nekem.
-
Vendég
MPEG4 lejátszók
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Yamada DVX-6600 kezeli-e a feliratokat? Valamelyik új firmware-rel?
MPEG4 lejátszók
Előnyök:
Hátrányok:
MPEG4 lejátszók
Csak másodkézből szerzettt infó (tehát így kezeljétek), de a Metróban (Metró újság!!) 37e környékén van most Philips737-es.
-
Vendég
MPEG4 lejátszók
Sziasztok!
Az EURONICS-ban is lehet már kapni a Philips DVP 630-ast, ma tették ki a polcra, meg is vettem (a soproniban 35eFt volt). Ott elöttem árazták be, mert még nem volt kinnt az ára. Eredetileg a Yamada 6600-at akartam negvenni, de az nem volt, így ez mellett döntöttem. Tényleg minden formátumot megeszik, és a képe is kíváló. Sajnos nekem is rengeteg feliratos filmem van, amelyek lejátszásához talán lesz valamikor egy frissítés.
-
Vendég
MPEG4 lejátszók
DivX-es DVD-LEJÁTSZÓKKAL JELENTKEZIK A PIONEER
Van már neki pár hete saját topikja.
MPEG4 lejátszók
DivX-es DVD-LEJÁTSZÓKKAL JELENTKEZIK A PIONEER
DV-470
- Úgy tűnik lassan, de biztosan a nagyok is elkezdik beépíteni DVD lejátszóikba a DivX támogatást. A Samsung és a Philips után a Pioneer is hamarosan kiadja első, DivX állományok lejátszására is alkalmas DVD lejátszóját. Sőt a neves Japán gyártó nem egy, hanem egyszerre két lejátszóval is előrukkol a közeljövőben.
DV-575
- A DV-470 és DV-575 nemcsak DVD-V, DivX (3.11, 4.x, 5.x), XviD, MPEG-4 támogatással rendelkezik, hanem minden további gond nélkül megbirkózik az MP3, WMA és JPEG fájlokkal is. Mindkét modell szinte teljesen megegyezik, azzal a különbséggel, hogy a DV-575 képes lejátszani SACD és DVD-A lemezeket is. Mindkét lejátszót ellátták 108 MHz/12 bit-es video DAC-al, illetve 192 KHz/24 bit-es audió digitál/analóg konverterrel, és számos audió és videó csatlakozási lehetőséggel, úgymint: egy-egy kompozit, S-Video és komponens progresszív letapogatású videó kimenettel és a szokásos analóg (RCA) hangkimenetek mellett megtalálunk egy-egy opkikai és koax digitális kimenetet is. Természetesen az új lejátszók megbírkóznak a CD-R és RW korongokkal is. A két készülék hamarosan Európában is kapható lesz 169 és 249 Eurós áron. További információkért keressék fel a Pioneer website-ját.
Forrás:
>>>> HIFICITY <<<<
Ez lessz a tuti ha megjelenik a nyáron.
MPEG4 lejátszók
Szinte naponta rendelek a hertatol. Nincs meg nekik , azt mondjak a "philipsnek vmi gondja van vele"......
Az ujsagbol a kivetitos TV ( allitolag chipproblemas ) a philips dvd es meg vmire kerdeztem ra es egyik se volt.....
Jellemzo......ara van termek nincs.....
TV: Samsung CS-761APF 30"
Projector:Sanyo PLV-Z2
Erősítő:Pioneer VSX-909RDS THX ULTRA
DVD: Denon DVD1910, Panasonic A360
Video:Panasonic NV HD 630
Hangfalak: Phonar volume2, Phonar Center2, Phonar Compact2, YST-SW 80 sub.....
MPEG4 lejátszók
Philips DVP630 kapcsán: hol vannak Herta üzletek Budapesten?
Kösz!
MPEG4 lejátszók
Hát ez csodálatos készülék. Tulajdonképpen mindent tud csak pl. feliratokat meg hosszú fájlneveket nem.
MPEG4 lejátszók
Megjelent a Philips új DivX lejátszója DVD630 néven, kezdő ára 35 rugó. A Herta Partnereknél lehet kapni.
rinceWIND
Nagyon köszi a részletes infókat.
Erre a gépre várok én is egy ideje,de úgy látom még egy kicsit vissza kell fognom magam.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
MPEG4 lejátszók
Megjelent a Philips új DivX lejátszója DVD630 néven, kezdő ára 35 rugó. A Herta Partnereknél lehet kapni.
Az előbb lefagyott a gépem, amikor a szöveg nagy részét beírtam, így most jóval rövidebb leszek.
Philips DVD 630:
Az amerikai piacon 642-es típusszámmal megy, a neten ezt érdemes keresgélni, mert sokkal több információ akad róla.
Régiómentesíthető: Bekapcs - Tálca ki - 7, 8, 9, OK, 0 - bal alsó sarokban megjelenik a 0 (régiókód), és már kész is.
Pozitívumok:
Bármilyen médiát lejátszik: CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW
Persze ezt nem tüntetik fel, mert a Philips a +-os formátumot támogatja.
Valódi progresszív kimenet van rajta, ezen felül S-Video, Scart és a szokásos ronda kis RCA külsejű video kimenet.
Divx (3.11, 5.0), Xvid, VCD, SVCD nem okoz problémát, bármilyen lemezről (CD, DVD) lejátssza.
Az avik hangja lehet MP3, vagy AC3 is, nincs gond.
Egyetlen lemezemen akadozott a hang, de egy gyors tesztből kiderült, hogy a CD rosszul lett megírva, olyannyira, hogy a számítógépre a fájlt nem lehetett visszamásolni. Igazán szép, hogy még így is ment a kép gond nélkül.
MP3-at szintén bármiről beolvassa, akár DVD-ről is.
MP3 max 48kHz, és 320kbites lehet, CBR, VBR.
JPEG-et 6 megapixelig teszteltem, bármilyen lemezről ment (8cm-es CD, CD-R, DVD). Van előnézeti funkció is 9 képenként, így gyorsabban ki lehet választani.
A hangminősége kiváló, MP3-ak és audio CD-k is gyönyörűen szólnak.
Negatívumok:
Nem ismeri a feliratokat, akár srt, sub, vagy idx+sub kombinációról van szó. SVCD feliratok sem mennek (erről csak olvastam).
Csak 11 karaktert képes megjeleníteni a fájlnevekből.
DVD lemezek esetében mindig hibaüzenetet kapunk DTS hangsáv indításakor. Az üzenettől függetlenül azonban tökéletesen lejátssza azt.
Keresésnél kicsit hangos.
A Philips sajnos felvette a szoftverfejlesztők körében divatos attitűdöt, és félkész termékkel jött ki. A DTS hibaüzenet egyszerű tesztelési hiba. Másfelől már rég nem a 8+3-as DOS korszakban járunk - a 11 karakter megjelenítése 2004-ben egyszerűen ciki. A firmware fejlesztőik olyan trehányak, hogy az amerikai modellhez kiadott upgrade automatikusan PAL rendszerre áll, és a progresszív kimenetet jelöli meg képmegjelenítésre. Egyébként ezzel az upgrade-del sincsenek feliratok.
Aki a jövőre is gondol, érdemes várni picit, mert jön a nagyobbik testvér, ami SACD lejátszásra is képes. Ezt és a fenti hibákat leszámítva a készülék ennyi pénzért tökéletes vétel. A kép és hangminőség átlagon felüli. Két lemezes Divx szinte megkülönböztethetetlen egy 70 centis Thomson 16:9-es tévén a DVD-k képétől. A hangot Yamaha RX-V 595a és Wharfedale Diamond 8.4 kombinációján teszteltem, és nagyon meggyőző.
P.S.: Ahol nem tüntettem fel másként, ott minden saját tapasztalat.
rinceWIND
MPEG4 lejátszók
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
MPEG4 lejátszók
Sziasztok!
Ma láttam az Euronics katalógusban egy DivX-es házimozit.
Sajnos a neten nem találtam róla infót.
Ha valakinek van valamilyen tapasztalata, infója írja meg.
Típus: Philips LX3900. kb.: 89000.Ft
Előre is köszi.
MPEG4 lejátszók
Bővebben a DVD737 weblap-n
Ja, egyébként teccik a honlapod...
Esetleg felrakhatnád a RegionFree kódot is, hátha valaki ott keresi...
MPEG4 lejátszók
A DVD737 csak a 4.1.26 firmware-tól támogatja a beépített feliratokat.
Igen, azzal a verzióval próbálkoztam. Azóta az AC3 probléma miatt visszaraktam a 4.1.19-t...
-
Vendég
MPEG4 lejátszók
Több helyen olvastam, hogy a Philips DVD 737 új FW-je támogat valami "embeded subtitle stream"-t, azaz beágyazott feliratokat a DivX fájloknál... Ezért elővettem a Vidomi encodert, és csináltam egy AVI-t, feliaratokkal, de nem tatszett a 737-nek.... Kár...
A DVD737 csak a 4.1.26 firmware-tól támogatja a beépített feliratokat. Bővebben a DVD737 weblap-n
Üdv,
P.
MPEG4 lejátszók
Ez viszont biztos: http://www.kiss-technology.com/?p=news84&v=users
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )