Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Oppo OPDV971H DVD lejátszó
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Konkrétan arra, hogy jobb képet kapok-e, akkor ha egy Oppo komponensen keresztül van kötve a tv-re
Ha tévéden van komponens, akkor szvsz mindenképpen jobb az Oppo.Lehet em véletlenül van a 2 lejátszó közt 30e differencia.és azért nézd meg az oppo "belsejét"...
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Konkrétan arra, hogy jobb képet kapok-e, akkor ha egy Oppo komponensen keresztül van kötve a tv-re
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Lenne egy kérdésem!
Szerintetek nálam lenne mino˝ségbeli különbség, ha egy ilyen lejátszó komponensével vagy egy Pio 2850 scart csatijával kötném össze a tv-met (Samsung SP43T8HL)?
melyikkel lesz jobb a kép? vagy mit szeretnél tudni?jobb-e az oppo a 380nál?
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Lenne egy kérdésem!
Szerintetek nálam lenne minőségbeli különbség, ha egy ilyen lejátszó komponensével vagy egy Pio 2850 scart csatijával kötném össze a tv-met (Samsung SP43T8HL)?
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Újabb jó pont az Oppo-nak!
Tegnap - dél körül - írtam nekik, hogy bugos az új firmware ("kínai" karakterek a feliratban DivX-nél).
Még este válaszoltak!
"Please download a new copy of the OP971-D-1022 firmware. There was a bug
in the older firmware (1011/1012) that introduced non-sensible
Simplified Chinese characters. In the new firmware, this should not be
a problem based on our testing. However, if you are using characters
which are not English, there is a slight possibility that this can
trigger the Chinese subtitle error.
Best Regards, "
Szóval frissítették a firmware-t már régebben, de ezt a honlapjukon nem jelezték, hiába csekkoltam naponta, (a fw nevében egyébként csak egy betű az eltérés, ami csak letöltéskor látható, a fő support oldalon nem)
Upgradeltem a vasat és most már korrektül megjeleníti a feliratokat.
Szimpi, hogy ilyen gyorsan reagáltak a levelemre és a fw hibára is :kiraly:
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
http://www.guidetohometheater.com/dvdplayers/1105oppo/
Highs
• Excellent DVI video
• First-rate deinterlacing from Faroudja DCDi processor
• Flexible video controls
Lows
• Unexceptional audio quality
• No progressive component output
• Poor remote
és pár sor kiragadva valami Ultimate AV cikkből/tesztből:
"I spent many hours comparing the OPDV971H with the far more expensive Lexicon RT-20 (review coming soon) on conventional, non-test DVDs, and was hard-pressed under those real-world conditions to see any drastic differences in picture quality."
...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Nagyon jó vásárt csinálsz a SAMSUNG tv-vel, de sokkal jobb lenne egy SAMSUNG lejátszó hozzá, ezt én mondom, a szakértő! mindent csak SAMSUNGOT (nem véletlen a legnagyobb szórakoztató elekronikai gyártó)!!!
Na elmész Te a pi..ába.... :kiraly: ez még viccnek is rossz volt...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Nagyon jó vásárt csinálsz a SAMSUNG tv-vel, de sokkal jobb lenne egy SAMSUNG lejátszó hozzá, ezt én mondom, a szakértő! mindent csak SAMSUNGOT (nem véletlen a legnagyobb szórakoztató elekronikai gyártó)!!!
én samsung mosógépet vettem, akkor azt mondod ezzel jól jártam?
véletlenek nincsenek, ahogyan írod, de nem ettől lesz egy termék jó vétel
- latod vettel vona sony mosogepet! mosogatorol nembeszelve :kiraly:
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Bruhahhahahahah
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
én samsung mosógépet vettem, akkor azt mondod ezzel jól jártam?
véletlenek nincsenek, ahogyan írod, de nem ettől lesz egy termék jó vétel :kiraly:
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Hahó Mindenki!
Akinek van egy ilyen OPPO lejátszója:
segítsetek- kérdéseim:
-Hány sorban és kb. hány karaktert tud megjeleníteni a DivX feliratokból?
-Ha veszek egy Samsung LCD TV-t, LE-26A41-et (DVI-os), akkor arra rá tudom kötni tutira?
http://av.samsung.de/article.asp?artid= ... 3CC9364C40}
Produktfotos / Bild 2
Valaki nézze meg, h ez a DVI bemenet a Samsungon jó lesz-e az OPPO-hoz, ha egy ÁTALAKÍTGATÁS nélküli mindkét végén DVI-os kábellel akarom majd összekötni az OPPO-t ezzel a Samsung LCD TV-vel
Ha igen, akkor "megvan" a TV és a lejátszó, amit szeretnék!
(Ezeket tervezem venni)
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Vaker!Honnan sikerült a kábel?
Végülis Kácsás lett, mert a másik "forrásnál" csak rövidebbek voltak, várni meg nem tudtam már
megyek is mozizni!
Egség ... :kiraly:
Vaker!Honnan sikerült a kábel?
Végülis Kácsás lett, mert a másik "forrásnál" csak rövidebbek voltak, várni meg nem tudtam már :kiraly:
megyek is mozizni!
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Ha ennyire nem jó az új firmware akkor tedd vissza a régit amíg nem javítják a mostanit. Én bevallom őszintén nem tettem fel az újat.
Igen, már le is szedtem a régi fw-t és éppen erőt gyűjtöttem, hogy visszategyem.
Szerencsére már nem kell.
Elvileg lehet
tau_ba!
Köszi! Működik!
már nem vagyok ideges :kiraly:
Szóval most van egy tök jó gépem, amivel nézhetek felirat nélkül DivX-et vagy a 3 db 1-es régiókódú DVD lemezeim közül válogathatok.
Ha ennyire nem jó az új firmware akkor tedd vissza a régit amíg nem javítják a mostanit. Én bevallom őszintén nem tettem fel az újat.
btw nem lehet ezt valahogy egyszerűen régiómentesíteni?
Elvileg lehet:
http://www.videohelp.com/dvdhacks.php?s ... O+OPDV971H
• Press Setup on remote control to access the setup page
• Enter 9210 on the remote
• A secret menu will pop up
• Select 0 to 6 in region code
• Press Setup on remote again to exit
Persze csak saját felelősségre és egyéb szokásos szöveg. Remélem mükszik.
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Kicsit ideges vagyok most.
Vettem egy 12m-es HDMI kábelt + 2 átalakítót DVI-ra.
A játékos is bekerült a helyére. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve. Aztán felébredtem...
Először is a fal és a proji között nem volt akkora hely, hogy a kábelt átalakítóval együtt be tudjam dugni. Gép leszerel, fúrkálás, gép visszaszerel - most már befér.
Próba. DVD lemez betesz - játékos üzenete: wrong region code. HE???
Az új firmware úgy látszik 1-es régióra kapcsolta a vasat Amcsi lemezt lejátsza. Amikor frissítettem, akkor csak a DivX-et próbáltam és az tényleg megjavult, persze a feliratokhoz nem árt megtanulni kínaiul.
Szóval most van egy tök jó gépem, amivel nézhetek felirat nélkül DivX-et vagy a 3 db 1-es régiókódú DVD lemezeim közül válogathatok. :kiraly:
Ja, és úgy néz ki, a videókártyám is bexart a PC-ben. Időnként csíkozodik a monitor alsó 2/3-a.
Mondom, kicsit ideges vagyok most...
btw nem lehet ezt valahogy egyszerűen régiómentesíteni?
Mellesleg örülnék, ha valaki az Oppo firmware-jét is házilag javítaná, mert biztos vannak olyan dolgok, amiket a gyár sosem fog megvalósítani, (magyar menü - bár én "sprehhelem" az angolt, stb). Persze, elképzelhető, hogy ezt nem lehet vagy nincs rá olyan igény, mint a Pio-kéra.
Ennek én is nagyon örülnék
Simon és Turbó!
Nem hiszem, hogy ölre kéne mennetek a témában!
Nem volt szándékomban ilyen vitát elindítani, csupán megjegyeztem, hogy az Oppo - gyári - frissítési gyakorisága jobb a Pio-énál. Nem hiszem, hogy sokan használnák az 575-ösükhöz a gyárit, sokkal inkább a Gufiak mester ( :kiraly:) félét. Én is.
Ez a topic amúgy is az Oppo tulajdonságairól szól...
Mellesleg örülnék, ha valaki az Oppo firmware-jét is házilag javítaná, mert biztos vannak olyan dolgok, amiket a gyár sosem fog megvalósítani, (magyar menü - bár én "sprehhelem" az angolt, stb). Persze, elképzelhető, hogy ezt nem lehet vagy nincs rá olyan igény, mint a Pio-kéra.
Erősítő: Onkyo TX-SR806, CD/SACD/DVD-A: Pioneer DV575, DVD-V: SigmaTEK 600 PRO, DVDR: Thomson DTH8555x, TV: LG 42PC51 plazma, Front: Infinity Alpha 50, Center: Jamo E6CEN, Surround: Jamo Classic-2, Sub: Yamaha YST SW-205
Van olyan, hogy elcseszik a firmware-t. Azért kell visszaszólni és javítják. A régi firmware-ben "hibátlan" volt a magyar feliratkezelés.
Te vagy nem érted, vagy inkább nem akarod érteni, hogy mire reagáltam. Szvsz nem ildomos úgy dícsérni valamit, hogy közben a másikat fikázzuk, ráadásul alaptalanul.
Na, álljuk meg egy szóra. Dicsérni te dicsértél valamit, fikázni, szintén te fikáztál valamit. Idejöttél, hogy nem tudod mi ez, de szar. Bezzeg a másik ami ide nem tartozik az jó. Ami szerinted jó az egyetlen firmware frissítéssel rendelkezik, digitális képkimenettel nem. Ez a szerinted szar már egy tucattal frissítéssel és DVI-jal. Fikázásod kéretlen tárgya az volt, hogy a legutolsó (érted, legutolsó) fimrware-ben valamit elszúrtak a fiúk. Igen, köszönjük, nagy taps.
???
Te nem láttad, hogy xitron mit írt?
Fikáztam egy szóval is a játékost? (Az már más kérdés, hogy én inkább Denon 1920-at vennék)
A bezzeg a másikat ami nem idetartozik talán én hoztam fel?
Kéretlen?
Csak annyira, mint bárki más hozzászólasa.
Van olyan, hogy elcseszik a firmware-t. Azért kell visszaszólni és javítják. A régi firmware-ben "hibátlan" volt a magyar feliratkezelés.
Te vagy nem érted, vagy inkább nem akarod érteni, hogy mire reagáltam. Szvsz nem ildomos úgy dícsérni valamit, hogy közben a másikat fikázzuk, ráadásul alaptalanul.
Na, álljuk meg egy szóra. Dicsérni te dicsértél valamit, fikázni, szintén te fikáztál valamit. Idejöttél, hogy nem tudod mi ez, de szar. Bezzeg a másik ami ide nem tartozik az jó. Ami szerinted jó az egyetlen firmware frissítéssel rendelkezik, digitális képkimenettel nem. Ez a szerinted szar már egy tucattal frissítéssel és DVI-jal. Fikázásod kéretlen tárgya az volt, hogy a legutolsó (érted, legutolsó) fimrware-ben valamit elszúrtak a fiúk. Igen, köszönjük, nagy taps.