Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Olcsó on-line áruházak
Olcsó on-line áruházak
Nem is védhetik, hiszen szabad piacgazdaság van. Ezért is szűntek meg a "kizárólagos disztríbutor" jelzések. Az EU ugyanis tiltja az ilyesmit. Hamarosan az autóknál is megszűnik, azaz lehet olyan "autóbolt", ahol pl. csak kis kocsikat tudsz venni, és lehet olyan is, ahol csak terepjárókat többféle márkából választva.
Olcsó on-line áruházak
És ezek az online áruháza ha külföldről szerzik be az árut azt értem de,
a külföldi nagykereskedő elad nagytételben is a nem
az országban tevékenykedő cégeknek ?
nem védik más ország hivatalos képviseleteit az ilyen online áruházakkal
szemben ?
Csodálokozm, hogy nincsen a márkák képviseleteikenk
ilyesféle megkötésük.
Védik magukat, ezért nem kapsz pl. a Lasernél is hivatalos magyaroszági forgalmazó által kiadott jótállási papírt, meg használati utasítást. A hazai forgalmazók nem tudnak micsinálni ezekkel a cégekkel, mert ők egyedi rendeléseket teljesítenek, ami legális. Szürkegazdaság már csak ilyen, mindenki jól jár. De van benne rizikó.
Olcsó on-line áruházak
Mert a Laser és a többi ilyen módon működő cég a termékeket kint veszi meg és behozza rendelésre neked. Így mekerülik a hazai forgalmazót. Viszont nem kapsz hozzá magyar használati utasítást, viszont olcsóbbak.
És ezek az online áruháza ha külföldről szerzik be az árut azt értem de,
a külföldi nagykereskedő elad nagytételben is a nem
az országban tevékenykedő cégeknek ?
nem védik más ország hivatalos képviseleteit az ilyen online áruházakkal
szemben ?
Csodálokozm, hogy nincsen a márkák képviseleteikenk
ilyesféle megkötésük.
bár ezen csak mi, fogyasztók nyerünk.
És még csinos áruházakat sem kell építeni ezeknek az online áruházaknak,
hanem jó a városszéli pajta, :kiraly:
vagy a pince alagsor is. - csak nehogy egerek legyenek ott.
egy csomó pénzt meg tudnak így spórolni ezek, pl: fűtés, villany, alkalmazottak bérei, stb...
ezek havonta milliós tételek, egy nagy áruház esetében.
TSC.
Lehet hogy ilyen Dr. Szöszi féle csajoknak még használati utasítás
is kell a táskákhoz ? :taps:
:taps:
hüje fogyasztóvédelmisek. Írtó szemellenzős egy banda,
mindenbe bele tudnak kötni. akkor - 10 éve, 5000 Ft -ra büntettek meg ezért.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Olcsó on-line áruházak
lézeréknél vettem én is a yamaha erősitőmet, maga a bolt első ránézésre ugyan nem túl bizalomgerjesztő, de pozitivum, hogy délelőtt beszéltem velük, délután már át is vehettem az erősítőt, a kocsihoz is segitettek kivinni a cuccot. Remélem gariteszt nem lesz.A magyar leirás nem hiányzik, jobb szeretem az angol kézikönyveket nem bízok a magyar fordításokban.
Isemrősöm is a Lasernél vett erősítőt. Azt mesélte nagyon rendesek voltak, mert pár napot csúszott a szállítás, de elötte időben szóltak.
Olcsó on-line áruházak
Ha már a magyar nyelvű kezelési utasításoknál tartunk.
Nem kéne mi nden termékhez magyar kezlési utasítást adniuk
a forgalmazóknak ? szerintem igen.
Mi régebben amikor táskaeladással is foglalkoztunk
megbüntetett minket a fogyasztóvédelmi főfelügyelőség,
mert a bőrtáskákhoz nem adtunk használati utasítást.
És az még csak egy táska, retikül volt.
ezek meg sokszázezer forintos kűtyük,
amik árammal működnek.
Szal, hogy is van ez ?
Mert a Laser és a többi ilyen módon működő cég a termékeket kint veszi meg és behozza rendelésre neked. Így mekerülik a hazai forgalmazót. Viszont nem kapsz hozzá magyar használati utasítást, viszont olcsóbbak.
lézeréknél vettem én is a yamaha erősitőmet, maga a bolt első ránézésre ugyan nem túl bizalomgerjesztő, de pozitivum, hogy délelőtt beszéltem velük, délután már át is vehettem az erősítőt, a kocsihoz is segitettek kivinni a cuccot. Remélem gariteszt nem lesz.
A magyar leirás nem hiányzik, jobb szeretem az angol kézikönyveket nem bízok a magyar fordításokban.
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
Olcsó on-line áruházak
Ők a magyarországi forgalmazói a Denonnak. KATT!
Elnezest, megkoszonni meg elfelejtettem....
Olcsó on-line áruházak
Igen, de az más, mert nőknek készül! :smile19: :smile19:
Olcsó on-line áruházak
amik árammal működnek.
Szal, hogy is van ez ?
Olcsó on-line áruházak
ja, hogy a témánál maradjunk ezek is
jó áruházak :
Netdepo
http://www.webaruhaz.hu/netdepo
Raloton store
http://www.addel.hu/template/temp1/inde ... toreid=319
egész korrektek voltak a Ralotonnál,
a hangfalszettemet ingyen lehozták Vas megyébe
futárszolgálattal, oda- vissza 240 km.
lealkudtam ingyenesre, mert rosszul volt megadva a hangfal ára, kicsit
többe került mint ami ki volt írva oda, de utána egyből kijavították a neten
a jó árra.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Olcsó on-line áruházak
amik árammal működnek.
Szal, hogy is van ez ?
Olcsó on-line áruházak
Ez AIDA rovidites mit takar?
Ők a magyarországi forgalmazói a Denonnak. KATT!
Olcsó on-line áruházak
Viszont nem A.I.D.A.-s garancialevél van hozzá, csak a cég saját garancialevele. És nem kapsz magyar használati utasítást.
Ez AIDA rovidites mit takar?
A magyar nyelvu felhasznaloi kezikonyv hianya nem zavar....
Olcsó on-line áruházak
Ja, csak 1szer romoljon el...
Azért egy erősítőnél kevesebb a valószínűsége, de megtörténhet és akkor még mindig meglobogtathatom az általuk adott garancialevelet. Legrosszabb esetben megjavíttatom pénzért, de szerintem még így is beljebb vagyok.
Olcsó on-line áruházak
Ittveddmeg.hu:
Mivel én is kereskedelemben dolgozom (immáron 20 éve), kicsit cinikusan/bizalmatlanul álltam életem első internetes vásárlása elé (ez nyár környékén volt). Hezitálásom célja -és az aznapi "életem értelme"- egy 350-es Yamaha A/V volt. Nevetségesen hangzik, de a szörnyen okos áruház ("hülye azért nem vagyok") polcán ez a termék laza 30 ezerrel volt több(!) Megvettem, elmentem érte (na ná, a bizalom akkor még nem volt meg). Igen, kicsit diszkont jellegű alagsori pincsraktár, de nem ugyanezt kapom a MM-be EW-be és a többiben, csak ott márkásabb a padlószőnyeg, de ugyanúgy "trepniről" árulnak. Hivatalos gyári (Albacomp-os) 2 éves garival , originált dobozzal vehettem át, azóta is korrekten müxik. A mai napig sem értem, hogy hogyan csinálják (pedig ismerek egy pár kereskedelmi trükköt)
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
-
Vendég
Olcsó on-line áruházak
Viszont nem A.I.D.A.-s garancialevél van hozzá, csak a cég saját garancialevele. És nem kapsz magyar használati utasítást. Viszont tényleg jó áraik vannak. Egy 3805-ös Denon majdnem 80e-el olcsóbb. Azért ez már nem elhanyagolható szempont.
Ja, csak 1szer romoljon el...
Olcsó on-line áruházak
Azt szeretném megkérdezni, hogy vásárolt-e már valaki ezen cégek valamelyikénél?
Meg nem vasaroltam, de eleg durva, hogya netdepon a Denon AVR-1905 93e Ft akciosan, mig a Laser-nel 83e Ft.
Ez tobb mint 10% kulonbseg, ami jelentosnek mondhato ebben a tartomanyban.
Viszont nem A.I.D.A.-s garancialevél van hozzá, csak a cég saját garancialevele. És nem kapsz magyar használati utasítást. Viszont tényleg jó áraik vannak. Egy 3805-ös Denon majdnem 80e-el olcsóbb. Azért ez már nem elhanyagolható szempont.
Olcsó on-line áruházak
Azt szeretném megkérdezni, hogy vásárolt-e már valaki ezen cégek valamelyikénél?
Meg nem vasaroltam, de eleg durva, hogya netdepon a Denon AVR-1905 93e Ft akciosan, mig a Laser-nel 83e Ft.
Ez tobb mint 10% kulonbseg, ami jelentosnek mondhato ebben a tartomanyban.
Olcsó on-line áruházak
Sziasztok !
Előfordult-e, hogy garanciát kellett érvényesíteni?
Mennyire voltak korrektek?
mayky