Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic DVD-S75

lsire
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: lsire »

Fizetős ftp-ről lett leszedve.
Olyan szerkesztő progi érdekelne, amely segítségével ifo-ból tudok DVD-t irni. DVDdecrypt-el leszedtem ifoba a cuccot, hogy kiszedjem a rárakott menüt, az AVs videoconverter 3 progi kezelte ifosan és kiírva (próbaként egy része) futott a Panán, mert kimaradt a menű. de az a gondom, hogy nincs regisztrálva az AVS Videoconv 3-as így felíratot rakott a felvételbe. Az AVS vc 3.1 pedig, melyhez van reg, nem kezeli az ifo-t.
Ezért ha tudna valaki segíteni egy olyan progi ajánlásával, mely beolvassa az ifo-t és átszerkeszti ill. kiírja a végén dvd formátumba, nagyon megköszönném. Próbáltam a DVDx-et de az lekodolta és utána kikodoltam a Divx.. progival de rosszabb lett a minősége.

Vendég

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Igen, köszi. Sajna a Pana érzékeny az ilyenre ezek szerint. Én a szerkesztett menüre gyanakszom. Ha valaki estleg tud valamit, hogy át lehet -e szerkeszteni az SW3-at /Star.Wars.Episode.3.iNTERNAL.DVDR.HUNDUB.NeWmaN/ irjon. Köszi.
Én azt a fájlt keresem, de nem találom sehol. Azt mondták róla, hogy egész jó minőségű. Honnan lehetne letölteni?

lsire

Panasonic DVD-S75

Nincs extra rajta. Szerintem egy megkapott kópiára lett szerkesztve menű (talán Nero). Előképpel indul a lemez, play ill. chapters választási lehetőséggel. Sajna én nemigen értek az ilyen szerkesztéshez. Cimborám az próbálkozott talán az ifoedittel és valami illegált irt a menűs részhez amire én is gyanakszom a pana miatt. Most jelenleg van egy isom, ami emulátorraba rakva egy könyvtárból áll benne egy dvd struktúrával (videó, audió), így nem sikerül lejátszani, haverom átfuttatta egy szerkesztőn, ami egy iso-t csinált, mely kiírása után a pc-n ill. a noname asztali lejátszóján futott. Nekem a Panán csak állt. Ha valaki tudna segíteni mivel lehetne átszerkeszteni és a menűt kiszedni azt megköszönném.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Igen, köszi. Sajna a Pana érzékeny az ilyenre ezek szerint. Én a szerkesztett menüre gyanakszom. Ha valaki estleg tud valamit, hogy át lehet -e szerkeszteni az SW3-at /Star.Wars.Episode.3.iNTERNAL.DVDR.HUNDUB.NeWmaN/ irjon. Köszi.
Próbálj meg új menüt csinálni neki. Mit tud a mostani? Vannak a lemezen extrák?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

lsire

Panasonic DVD-S75

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Sziasztok 
Egy csúnya kérdésem van megkaptam haveromtól az SW 3-at DVD-n, nála az asztali lejátszóján futott. De amikor én berakom a Pana 75-be Stop-al lefagy play lenyomása után szintén stop lefagy, számítógépen fut vidáman, menüs a cucc /Star.Wars.Episode.3.iNTERNAL.DVDR.HUNDUB.NeWmaN/. Érzékeli, hogy van anyag a lemezen. Mi lehet.
Ez volt az ISO mellett IMDB Rating    [ 8.2/10 (29,030 votes). Várom segítségeteket.

Sz@rul van kiírva, de lehet, hogy már az ISO-t is elrontották. A neten nagyon sok szemét ISO van feltéve, sok a PC-n sem megy.
Ha felmásolod PC-re és csak a VOB-okat játszod le, akkor megy minden csont nélkül. Ha viszont hibásak az IFO-k, a legtöbb játékos ki fogja hányni.
Utálom a barkácsolt DVD-ket!

lsire

Panasonic DVD-S75

Sziasztok

Egy csúnya kérdésem van megkaptam haveromtól az SW 3-at DVD-n, nála az asztali lejátszóján futott. De amikor én berakom a Pana 75-be Stop-al lefagy play lenyomása után szintén stop lefagy, számítógépen fut vidáman, menüs a cucc /Star.Wars.Episode.3.iNTERNAL.DVDR.HUNDUB.NeWmaN/. Érzékeli, hogy van anyag a lemezen. Mi lehet.
Ez volt az ISO mellett IMDB Rating [ 8.2/10 (29,030 votes). Várom segítségeteket.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Pontosan azt csinálja, a felirat helyén lévő képnek megfelelően módosítja a felirat intenzitását
Ha egyszer feliratos filmre vetemedek, én is kipróbálom.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Egyébként mit csinál az Auto? Az kiírás pillanatában nézi a kép fényerejét? Nem hiszem, hogy menet közben korrigálná az éppen kint lévő feliratot. Meg azt sem, hogy a kép alja világosabb-e, mint az átlag.
Pontosan azt csinálja, a felirat helyén lévő képnek megfelelően módosítja a felirat intenzitását
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Akkor ez felejtős ebből a szempontból. Legalább az "auto" intenzítást megjegyezhetné.
A kis buta!
Egyébként vagy megjegyez mindent, vagy semmit. Olyat még nem láttam, hogy ha ez a beállítás, akkor megjegyzi, ha meg az, akkor elfelejti. A készülék döntse el, hogy neki melyik beállítás a szimpatikusabb?
Egyébként mit csinál az Auto? Az kiírás pillanatában nézi a kép fényerejét? Nem hiszem, hogy menet közben korrigálná az éppen kint lévő feliratot. Meg azt sem, hogy a kép alja világosabb-e, mint az átlag.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

Panasonic DVD-S75

Megnéztem a feliratok beállításait. A lejátszás közben, a film elején a pozíciót levittem -6 -ra, a fényerőt Auto-ra.2 stop megnyomása után (elsőre csak felfüggeszti a lejátszást) újra indítva a beállítás maradt -6 | Auto. Tálca nyitás/zárás után viszont visszament 0 | 0 -ra.
Nem tudom, hogy ez mennyire új, a régi firmware-rel nem sokat használtam ezeket a funkciókat.

Akkor ez felejtős ebből a szempontból. Legalább az "auto" intenzítást megjegyezhetné.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Beállítom mondjuk a felirat pozícióját (itt negatív értékekkel lehet eltérni az eredeti pozíciótól) és a felirat intenzitását monjuk "auto"-ra. Amennyiben lemezt cserélek vagy stop után ujraindítom a lemezt elfelejti ezeket a beállításokat.
Megnéztem a feliratok beállításait. A lejátszás közben, a film elején a pozíciót levittem -6 -ra, a fényerőt Auto-ra.
2 stop megnyomása után (elsőre csak felfüggeszti a lejátszást) újra indítva a beállítás maradt -6 | Auto. Tálca nyitás/zárás után viszont visszament 0 | 0 -ra.
Nem tudom, hogy ez mennyire új, a régi firmware-rel nem sokat használtam ezeket a funkciókat.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Beállítom mondjuk a felirat pozícióját (itt negatív értékekkel lehet eltérni az eredeti pozíciótól) és a felirat intenzitását monjuk "auto"-ra. Amennyiben lemezt cserélek vagy stop után ujraindítom a lemezt elfelejti ezeket a beállításokat.
Oké, megnézem, ha nem felejtem el, bár túl nagy reményeket nem fűzök hozá.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

Panasonic DVD-S75

Mikor felejti el? Egy másik lemezen nyilván más felirat van, a színe, betűtipusa és vastagsága is eltérhet. Írj példát, hogy mit és hogyan ellenőrizzek.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

YvsMad, ha van egy kis időd meg tudod nézni, hogy a szoftverfrissítésben kijavítottak-e egy bosszantó dolgot. 
a problémám az, hogy az s75-össel lehet állítani a felirat pozícióját és intenzitását is, viszont azt a beállítást mindig elfelejti. Kijavították ezt a dolgot?

Mikor felejti el? Egy másik lemezen nyilván más felirat van, a színe, betűtipusa és vastagsága is eltérhet. Írj példát, hogy mit és hogyan ellenőrizzek.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

Panasonic DVD-S75

YvsMad, ha van egy kis időd meg tudod nézni, hogy a szoftverfrissítésben kijavítottak-e egy bosszantó dolgot.

a problémám az, hogy az s75-össel lehet állítani a felirat pozícióját és intenzitását is, viszont azt a beállítást mindig elfelejti. Kijavították ezt a dolgot?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Ja, más márkáknál a szoftverfrissítés publikus honlapra van feltéve, de internettel nem foglalkozók ill. hozzá nem értők számára a márkaszervizek ingyenesen frissítik. Ez ennyire szigorúan titkos anyag. Az elektrONline szervizesek fóruma, de nem a Panasonic márkaszervizeké, semmi közük sincs hozzá. Egy maszek műszerésznek ugyanúgy nincs semmi hivatalos kapcsolata a Panasonic-kal, mint más átlagembernek.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Hello Yvsmad! 
Ennyire hülye nem lehetsz, ne haragudj hogy ezt kell mondanom, de az ELEKTRONLINEN közzé tett web elérések kimondottan szervizesek részére közzétett infók. Nem elég, hogy te beléptél egy szigorúan védett lapra, onnan szoftvert töltesz le illegálisan, felhasználod és amikor nem tudod hogy mire való még a márka képviseleteknél reklamálsz. Remélem a postai címedet is megadtad, hogy elkaphassanak,ennyire nem lehetsz buta. Ez simán a szoftver és internet jogok megsértése. Miattad most letiltották az összes szervíz hozzáférést.

Lehet, hogy hülye vagyok, de honnan tudják megállapítani egy belépőről, hogy szervizes-e vagy sem? Talán regisztrálják a világ összes műszerészének az IP címét és gépváltoztatás esetén frissítik?
Az elektrONline egyébként nem zárt fórum, hanem teljesen publikus, bárki használhatja, nem csak a szervizesek. Az ott megadott információk is nyilvánosak. Valszeg nem csak én használtam a fórum olvasói közül, hanem mindenki, akinek szüksége volt rá. Ettől függetlenül nevetséges, hogy fel vannak téve olyan frissítések, amelyekhez semmi információ nincs sem a saját honlapján, sem a márkaszervizekkel nem közölték az eddigi visszajelzések szerint.

kmcservice

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: kmcservice »

Találtam néhány hasznos címet: 
Az európai szervizhonlap elérése:
http://217.7.21.70/cshome/
login: hu5422
PW:5644

Panasonic japán szervízlap (angol nyelvű)
tele szervízszoftverekkel, szoftver frissítésekkel, és sok egyébb mással kb: 850 MB terjedelemben.
http://tsndb.css.panasonic.co.jp/~hpsys ... index.html
Login, Password : sgml (mindkettőhöz ugyanazt kell írni).

A második link jelszava ma nem akar működni!
Pedig tegnap letöltöttem egy firmware frissítést a Pana S75-höz, meg egy HighMAT teszt CD-t is, ma meg nem akar felengedni a rendszer!

Hello Yvsmad!

Ennyire hülye nem lehetsz, ne haragudj hogy ezt kell mondanom, de az ELEKTRONLINEN közzé tett web elérések kimondottan szervizesek részére közzétett infók. Nem elég, hogy te beléptél egy szigorúan védett lapra, onnan szoftvert töltesz le illegálisan, felhasználod és amikor nem tudod hogy mire való még a márka képviseleteknél reklamálsz. Remélem a postai címedet is megadtad, hogy elkaphassanak,ennyire nem lehetsz buta. Ez simán a szoftver és internet jogok megsértése. Miattad most letiltották az összes szervíz hozzáférést.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Tegnap kiírtam egy újraírható CD-re a High-Mat tesztanyagot és kipróbáltam az S75-ben. Hogy igazából miért jó a High-Mat, még mindig nem tudom.
A tesztlemezen vannak MP3 zenék, jpg képek és wmv videofájl. Nem tudom, hogy melyik Pana tud wmv-t lejátszani, de ez az S75 biztosan nem.
Az MP3 zenékhez viszont High-Mat lemezen sokkal több információt kiírt az MP3 tag-okból, mint normál adatlemeznél. A háttér félig transzparens volt, tehát a lista alól átlátszott a bejelentkező DVD embléma.
Képeknél egy szürke alapon színes csíkos háttér jött elő, amit a Display gombbal át lehetett váltani kék színátmenetes háttérre és vissza. (Normál esetben a Display gombbal a felső menubar jön elő.)
A képeket háttérhanggal együtt nem sikerült kihozni (lehet, hogy a setup menüben kellene turkálni), de az biztos, hogy amikor a képekről visszatértem a zenéhez, a félbehagyott szám folytatódott tovább.
Ha valaki tudja/látja értelmét ennek a High-Mat formátumnak, kérem ossza meg velem!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Azóta írt a panasonic.co.uk is, de nem válaszolt, csak elkérte a címet, ahonnan letöltöttem a frissítést, hogy majd utánanéznek a dolognak.
Még nincs újabb válasz, biztos hétvégén minden szerviz az én kérdésemre keresi a választ!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Azóta írt a panasonic.co.uk is, de nem válaszolt, csak elkérte a címet, ahonnan letöltöttem a frissítést, hogy majd utánanéznek a dolognak.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Ha esetleg semmi nem jön össze még mindig összefoghatnánk és rendelhetnénk egy regiofree upgrade távot valamelyik cégtől ( http://www.multi-region.co.uk vagy http://www.dvdcodes.net ) Szállítással együtt olyan 9-10 e Ft lenne. Ha 3-an összedobnánk, úgy már kibírható az összeg, és a 3 gépet egymás tetejére téve simán tudnák fogadni a jelet.  
/tau ba

Szerintem én 1 éven belül lecserélem, amúgy meg nincs egyetlen R1-es lemezem sem és nem is kívánok venni. Csak szinkronos filmeket gyűjtök, és ha régió problémám lenne, akkor csinálnék egy független másolatot.

tau_ba
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

Panasonic DVD-S75

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

Ha esetleg semmi nem jön össze még mindig összefoghatnánk és rendelhetnénk egy regiofree upgrade távot valamelyik cégtől ( http://www.multi-region.co.uk vagy http://www.dvdcodes.net ) Szállítással együtt olyan 9-10 e Ft lenne. Ha 3-an összedobnánk, úgy már kibírható az összeg, és a 3 gépet egymás tetejére téve simán tudnák fogadni a jelet.

/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Panasonic DVD-S75

Írtam a panasonic.hu-nak, a panasonic-online.hu-nak, a panasonic.de-nek meg a panasonic.at-nek.
A német szervizből azt írták vissza, hogy sajnos semmilyen információjuk nincs a firmware módosítás mibenlétéről, szerintük egyes filmek lejátszására vonatkozhat.

Egyébként írtam a panasonic.co.uk-nak is.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”