Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD-R tesztek
DVD-R tesztek
Marha jó ára van, lehet, hogy én is kipróbálom.Meg tudnád nézni a pontos gyártókódját?
CMC MAG. AM3 (Ez a mínuszos)
Én 6x sebességgel írom Pio DVR-108DX íróval.
Azt hiszem hogy ilyen volt az említett Ricoh is. Akkor ez nekem jó lesz, ráadásul még olcsóbb is.
DVD-R tesztek
Marha jó ára van, lehet, hogy én is kipróbálom.Meg tudnád nézni a pontos gyártókódját?
CMC MAG. AM3 (Ez a mínuszos)
Én 6x sebességgel írom Pio DVR-108DX íróval.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
DVD-R tesztek
Én a kollégáimmal fogtam össze, már 400 db-ot rendeltünk belőle. Eddig mindenki (mindenféle íróval és játékossal) meg van vele elégedve. Az egyik emberke 16x sebességgel írja és csont nélkül viszi a UPC-től ajándékba kapott alap LG játékosa.
Marha jó ára van, lehet, hogy én is kipróbálom.
Meg tudnád nézni a pontos gyártókódját?
DVD-R tesztek
Pont innen redeltünk a sógorommal. A lenti hozzászólásomban említett Ricoh 16X -R is innen való. Elvileg +R -t kértünk, de -R jött, gondolom ez nem általános. Mindegy , mert végülis jó lemez, legalábbis az én íróm 4X-en kiválóan írja.
Én a kollégáimmal fogtam össze, már 400 db-ot rendeltünk a Memorexből. Eddig mindenki (mindenféle íróval és játékossal) meg van vele elégedve. Az egyik emberke 16x sebességgel írja (Pio 108 író Piodata firmware-rel) és csont nélkül viszi a UPC-től ajándékba kapott alap LG játékosa.
DVD-R tesztek
Itt van minden ócsón: Burning Media.
Én a Memorexet használom, CMC alapanyag, nagyon sirály, de van Ricoh, Verbatim, Taiyo Yuden, meg minden.
Pont innen redeltünk a sógorommal. A lenti hozzászólásomban említett Ricoh 16X -R is innen való. Elvileg +R -t kértünk, de -R jött, gondolom ez nem általános. Mindegy , mert végülis jó lemez, legalábbis az én íróm 4X-en kiválóan írja.
DVD-R tesztek
Itt van minden ócsón: Burning Media.
Én a Memorexet használom, CMC alapanyag, nagyon sirály, de van Ricoh, Verbatim, Taiyo Yuden, meg minden.
DVD-R tesztek
Hozzátartozik, hogy én 8x lemeznél nem veszek gyorsabban írhatót-már ha lehet mert sajna nem mindíg lehet, másrészt a 16x Verbatimot is 4x írom meg (Pio110) és soha semmi gond eddig nem volt.
Eddig 8X lemezeket használtam (RICOH, Ricohjpn R0203 mid), de egyre nehezebb hozzájutni. Mostanában én is Verbatimra írok. Az MCC gyártókódú 16X-os -R és +R lemez is nagyon jó, 4X-en írva hibátlan lesz a végeredmény. Remélem jó ideig kapható lesz.
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Hozzátartozik, hogy én 8x lemeznél nem veszek gyorsabban írhatót-már ha lehet mert sajna nem mindíg lehet, másrészt a 16x Verbatimot is 4x írom meg (Pio110) és soha semmi gond eddig nem volt.
Most a 16X Verbatim-ot én is csak 4X írtam, de én nem Nero-t használok, Clone DVD, vagy A Shrink a DVDdecripter írószoftverét...
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
-
Vendég
DVD-R tesztek
DVD-R tesztek
Én ettől függetlenül még a 8x írásról is lebeszélnélek...
Az új íróknál éri meglepetés az embert. Egy kolleganőmnek hozattam Ricoh -R 16X-os lemezt (ha jól emlékszem CMC MAG AM4 a mid-je), valami nagyon új NEC íróval égette őket 4X-es sebességgel. Néhány lemez megírása után szólt, hogy nem olvassa be a DVD, illetve, amit beolvasott az is kockásodik. A Nero CD-DVD Speed-el tesztelve nagyon rossz eredményeket adott. Kértem tőle néhány darabot, megírtam az én írómmal (NEC 3520) 4X-en és teljesen jó lett. Ezek után nem tudtam mást tanácsolni, minthogy írja meg gyorsabban. Másanp szólt, hogy 8X sebességgel írva teljesen jó lett és kockásodás nélkül viszi a DVD.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
sozs... nekem is van ilyen irom és énis irtam már vele ilyen lemezt... nálam is tökéletesen mennek. mongyuk 4×-nél nagyobb sebességgel soha nem írok és énnekem a yamadám és a denonom is szereti. nem lehet hogy kezd behalni az íród? nem mai darab már. de azis lehet hogy a lejátszó mechanikája kezd megpusztulni. de sztem probáld ki először 4× sebességgel irni a filmeket. ha így is akad akkor valmelyik eszközbe van a hiba
Köszi, de már írtam, hogy eddig 8X-an írható DVD-et használtam, és a programok alapból max írási sebességre voltak állítva, és eddig nem volt gond. De most 16X kaptam a szokásos boltba, és igazából el is feledkeztem a sebességet levenni. De mint írtam 4X sebességgel újra megírtam, és tökéletes lett!
Ezért nem jó ha nem a szokott lemezt kapom, mert sokszor csak megszokásból írok, nem figyelek ilyenekre, de ezután nagyon figyelek majd!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DVD-R tesztek
sozs... nekem is van ilyen irom és énis irtam már vele ilyen lemezt... nálam is tökéletesen mennek. mongyuk 4×-nél nagyobb sebességgel soha nem írok és énnekem a yamadám és a denonom is szereti. nem lehet hogy kezd behalni az íród? nem mai darab már. de azis lehet hogy a lejátszó mechanikája kezd megpusztulni. de sztem probáld ki először 4× sebességgel irni a filmeket. ha így is akad akkor valmelyik eszközbe van a hiba
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
DVD-R tesztek
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy eddig nem volt 16X lemezem, mindíg 8X volt, azokat maximálisan írta és működött. Na megírtam 4X és igazatok lett, tökéletes!Egyébként az én jó öreg Dimarsonom mindent eszik, ritkán finnyás!
Még egyszer köszi!
Adatot írhatsz 8x sebességgel is, mert ugyanazzal a meghajtóval olvasod vissza, amivel kiírtad, ráadásul lehetőség van a többszöri újraolvasásra is. Szegény Dimarsonnak viszont valós időben kell rögtön elsőre mindent hibátlanul beolvasnia.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy eddig nem volt 16X lemezem, mindíg 8X volt, azokat maximálisan írta és működött. Na megírtam 4X és igazatok lett, tökéletes!
Egyébként az én jó öreg Dimarsonom mindent eszik, ritkán finnyás!
Még egyszer köszi!
DVD-R tesztek
Sebesség szerintem maximum tehát 16X, firmware frissítés nincs hozzá, a legújjab 1.06 van fenn az írón. De megpróbálom kis sebességgel írni!THX!
Elég kamikáze vagy! De most már láthatod, hogy amikor beteszel egy filmet a játékosba, nem az számít, hogy hetekkel-hónapokkal korábban milyen gyorsan lettél túl az íráson, hanem hogy élvezhető-e a film, vagy szaggat, kockásodik lefagy.
-
Vendég
DVD-R tesztek
Sebesség szerintem maximum tehát 16X, firmware frissítés nincs hozzá, a legújjab 1.06 van fenn az írón. De megpróbálom kis sebességgel írni!THX!
16x-os sebességgel írtad?
Én még 8x se szoktam...
Főleg ha film és nem adat.
Filmet csakis 4x ahogy hangot sem többel mint 4x.
A Dimarson meg amúgyis nemigen imádja azírt dolgokat
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Sebesség szerintem maximum tehát 16X, firmware frissítés nincs hozzá, a legújjab 1.06 van fenn az írón. De megpróbálom kis sebességgel írni!
THX!
DVD-R tesztek
Sziasztok!Problémám merült fel, lehet volt róla szó itt is, de nem találtam semmit.
Vettem egy 25-ös Verbatim 16X MMC 03rg20-as média kódú lemezt. Nec ND3550A íróval írtam meg a lemezt. PC-n lejátszva monden OK, bár észrevehetően akad egy kicsit, szinte észrevehetetlen az avatatlan szem számára, de a Dimarsonom a film végefelé akad, kockásodik a kép, a hang elcsúszik.
Kérdésem találkozott valaki ilyen média kódú lemezzel, és nála minden OKÉ volt? Vagy a Dimarsonom nem szerti? De ha ez igaz lenne akkor az elejétől gond volna...
Megírtam kétszer ua. filmet, mindegyiknél ua. a probléma, más filmet is írtam a lemezre, az is kockásodik a Dimarsonon, de alapjában nagy gond nics vele.
Vagy valami hamisítvány, és azért ilyen sz@r?
Én is ilyet használok és még semmi gondom nem volt vele. NEC 3520-assal írom 4X-es sebességgel, minden lejátszó viszi, amiben eddig próbáltam. Korábban volt a Verbatimból egy hamis széria, remélhetőleg a tiéd nem az. Talán firmware frissítés segítene, illetve meg kellene próbálni más sebességeken megírni.
DVD-R tesztek
Sziasztok!Problémám merült fel, lehet volt róla szó itt is, de nem találtam semmit.
Vettem egy 25-ös Verbatim 16X MMC 03rg20-as média kódú lemezt. Nec ND3550A íróval írtam meg a lemezt. PC-n lejátszva monden OK, bár észrevehetően akad egy kicsit, szinte észrevehetetlen az avatatlan szem számára, de a Dimarsonom a film végefelé akad, kockásodik a kép, a hang elcsúszik.
Kérdésem találkozott valaki ilyen média kódú lemezzel, és nála minden OKÉ volt? Vagy a Dimarsonom nem szerti? De ha ez igaz lenne akkor az elejétől gond volna...
Megírtam kétszer ua. filmet, mindegyiknél ua. a probléma, más filmet is írtam a lemezre, az is kockásodik a Dimarsonon, de alapjában nagy gond nics vele.
Nekem is van ilyen lemezem (MCC), megírtam pár tucatot belőle, semmi gondom nem volt. Mondjuk én nem Dimarsont etetek vele, hanem Panát.
Milyen sebességgel írod?
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Sziasztok!
Problémám merült fel, lehet volt róla szó itt is, de nem találtam semmit.
DVD-R tesztek
Valószínűleg igazad lehet, mert nyolcszorosan írva minden lemez szaggat.
Többféle Samsung író van a környezetemben (külső és belső egyaránt) és mindegyiknek van hasonló problémája.
Ettől függetlenül, ha van olyan lemez, amit megbízhatóan meg tud írni, akkor azt kell használni.
- silboy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
DVD-R tesztek
Az író Samsung,négyszeresen írok mindíg,más lemezzel eddig nem volt gond(a lila Ridisc-el sem).Sony lejátszóim vannak.
Megvan a gyenge láncszem (író), de nem ez a lényeg. Ha neked más típusú lemezzel nincs gondod, akkor hagyd ki ezt a kék Ridisc-et.
Valószínűleg igazad lehet,mert nyolcszorosan írva minden lemez szaggat.
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Ilyen!
És ez TDK alapanyagú?
Identifier szerint igen!
15 darabot írtam meg, az első írást néztem meg a Dimarsonon, nem volt vele gond. Én csak azért tettem fel a kérdést mert Ridisc-et használtam Ritek G05 alapanyagút, de ezt e TTG02-t nem ismerem.
Nec íróval írom, max sebességel.
DVD-R tesztek
Az író Samsung,négyszeresen írok mindíg,más lemezzel eddig nem volt gond(a lila Ridisc-el sem).Sony lejátszóim vannak.
Megvan a gyenge láncszem (író), de nem ez a lényeg. Ha neked más típusú lemezzel nincs gondod, akkor hagyd ki ezt a kék Ridisc-et.